Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Új Személyiség (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1219)

Hunor a sirály 12-20-2006 17:30

Ez csak bonyolitaná a játékot...

Tavacska 12-20-2006 17:32

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 57417)

bonyolitaná????

anno éjszakákat töltöttem a gép előtt, most viszont jobban vonz az ágy, pedig 4 orim van meg az anarch, de igen uncsi lett....

Hmmm... Sati 12-20-2006 17:32

Quote:

ezt irtam hogy nagyon átkellene irni a hodot szerintem :D:D:D
szal lehet tönkre tenné maga a játékot.
De 1 ötletnek feladtam a leckét.
Én nem Genus nevet adtam hanem Szinész mivel a Tudos is kitanulja a tudós személyiséget ezzel meg a másik faj spec variját lesi el a másik faj.

Harcosok 12-20-2006 17:34

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 57405)
Harcosok már megint elfelejtetél gondolkodni, az óriás meg a gnóm igy sem legyőzhetetlen faj és ettöl a személyiségtöl sem lenne az.

Ha bekerülne 10.nek a genius semmiképp se legyen választható, hanem 10.re autómatikusan kapja meg az ember, szóval az első 9.ig minden maradna a régiben :) ha valakinek meg még a 10. fordulás után is van kedve játszani akkor megérdemli a geniust :)

Félelf tükörpajzs?:)
Egy olyannak esélye sincs akinek nem olyan a személyisége...Szerintem elég elönye van már így is annak aki 10x megjárja az össszes csopit: tapasztalat:P
Most még nem az van szaladgálnak a 10személyiségüek..DE gondolni kell a jövöre...

Meg eddig tudomásom szerint a személyiségek direkt csak kis mértékben erősítettek ez már nem kis mérték lenne:P

Gyula 12-20-2006 17:34

Quote:

Mit bonyolitana ez? Jelenleg tudtommal csak egyori használhatná ezt a plusz személyiséget :) gondolom a közeljövöben sem oylan sokan élhetnének vele :)

Gyula 12-20-2006 17:35

Harcosok nem akarlak megbántani de tényleg. Van neked saját topicod, eszet osztani meg egetverő butaságokat irkálni menj oda gyorsan. Sipirc!!!

Harcosok 12-20-2006 17:38

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 57429)
Harcosok nem akarlak megbántani de tényleg. Van neked saját topicod, eszet osztani meg egetverő butaságokat irkálni menj oda gyorsan. Sipirc!!!

;)
Nem vagyok azzal egyedül aki aztmondja,hogy azért ez kicsit sok:)
És jelenleg még eldönhetem hova irok:)És ha valaha megfogja ezt nekem szabni valaki az tuti nem te leszel:)

És,hogy mi kerül a játékba ahoz mindenkinek van beleszólása...Szerintem páran most rólad is gondolják azt nem gondolkozol...

Tavacska 12-20-2006 17:38

mondjuk én nem csak a 10-ik kört járónak adnám, hanem, mint 10-ik személyiséget a kezdők is választhatnák, vagy akárki aki a személyiségek között válogat akármikor...

és igen, brutál orik jöhetnek ki belőle, de biztos, hogy békésebb célokra is használnák sokan (maradjunk az én kis törpicsekes példámnál) :-)))

Senki 12-20-2006 17:40

Quote:

Originally Posted by Tavacska (Post 57431)
mondjuk én nem csak a 10-ik kört járónak adnám, hanem, mint 10-ik személyiséget a kezdők is választhatnák, vagy akárki aki a személyiségek között válogat akármikor...

és igen, brutál orik jöhetnek ki belőle, de biztos, hogy békésebb célokra is használnák sokan (maradjunk az én kis törpicsekes példámnál) :-)))

tettszik. de tuti ork lennék sziesztával... szeretek verekedni, pláne ha nekem nem fáj :D:D:D:D:D:D

*fair play egy dolog, nagy verést osztani meg egy jó dolog :D*

Gyula 12-20-2006 17:40

Quote:

Originally Posted by Tavacska (Post 57431)

A törpicsek miatt ez szerintem tulzás lenne, hiszem boldog boldogtalan ezt a személyiséget választaná már másodiknak a tudós mellé, minden fajnak a gyenge pontját ki lehetne védeni ezzel. szerintem igy tényleg zürös lenne. de kizáróla 10.-nek vagy mondjuk úgy hogy 6. tol számomra teljesen elfogadható :)

A törpének máshogy kellene változtatni mert alsó szinteken elég gyöszös vele játszani, volt egy iylen tekivédelmes topic de sajnos a kukába került.

All times are GMT +1. The time now is 17:10.