![]() |
Ez csak bonyolitaná a játékot...
|
Quote:
anno éjszakákat töltöttem a gép előtt, most viszont jobban vonz az ágy, pedig 4 orim van meg az anarch, de igen uncsi lett.... |
Quote:
szal lehet tönkre tenné maga a játékot. De 1 ötletnek feladtam a leckét. Én nem Genus nevet adtam hanem Szinész mivel a Tudos is kitanulja a tudós személyiséget ezzel meg a másik faj spec variját lesi el a másik faj. |
Quote:
Egy olyannak esélye sincs akinek nem olyan a személyisége...Szerintem elég elönye van már így is annak aki 10x megjárja az össszes csopit: tapasztalat:P Most még nem az van szaladgálnak a 10személyiségüek..DE gondolni kell a jövöre... Meg eddig tudomásom szerint a személyiségek direkt csak kis mértékben erősítettek ez már nem kis mérték lenne:P |
Quote:
|
Harcosok nem akarlak megbántani de tényleg. Van neked saját topicod, eszet osztani meg egetverő butaságokat irkálni menj oda gyorsan. Sipirc!!!
|
Quote:
Nem vagyok azzal egyedül aki aztmondja,hogy azért ez kicsit sok:) És jelenleg még eldönhetem hova irok:)És ha valaha megfogja ezt nekem szabni valaki az tuti nem te leszel:) És,hogy mi kerül a játékba ahoz mindenkinek van beleszólása...Szerintem páran most rólad is gondolják azt nem gondolkozol... |
mondjuk én nem csak a 10-ik kört járónak adnám, hanem, mint 10-ik személyiséget a kezdők is választhatnák, vagy akárki aki a személyiségek között válogat akármikor...
és igen, brutál orik jöhetnek ki belőle, de biztos, hogy békésebb célokra is használnák sokan (maradjunk az én kis törpicsekes példámnál) :-))) |
Quote:
tettszik. de tuti ork lennék sziesztával... szeretek verekedni, pláne ha nekem nem fáj :D:D:D:D:D:D *fair play egy dolog, nagy verést osztani meg egy jó dolog :D* |
Quote:
A törpének máshogy kellene változtatni mert alsó szinteken elég gyöszös vele játszani, volt egy iylen tekivédelmes topic de sajnos a kukába került. |
All times are GMT +1. The time now is 17:10. |