![]() |
Quote:
|
Quote:
a tornyos íjászok fontosabbak az eliteknél Ez már engem überboldoggá tenne... Most csak szimplán vagyok boldog a rendszerrel :D |
Nekem az piszkálja a csöröm, igen erösen, hogy míg a piacról visszajövö seregek bent maradnak, a helytartó ki is teszi öket, az alárengetettet és az emberhiányosat is... akkor a képzésröl bejövö és valami közbejött oknál fogva el nem férö seregek mért kell hogy elmenjenek azonnal?? A helytartó így sosem teszi ki...
Nem lehetne az "elmenés" fázist a képzés beérkezési fázis elött megejteni körváltáskor? |
Quote:
ellenben a kepzesrol beerkezonek probal helyet csinalni, ha tud..... mi is a gond? |
Quote:
Jelenleg annyi hellyel számol amennyi tényleg van. Amit te mondanál az jelentős visszaélésekre adna lehetőséget. pl 0 barakkhely mellett is lehetne több ezres seregeket képezni(pl tolit/varit/sereget továbbképezni) vagy piacozni, hiszen lenne 1 kör fáziskésés. Ez nyílván nem lénne jó... |
ne térjünk el a topic témájától.
amúgy szerintem az intézőt mindenki remekül átlátja, hiszen ott vannak a nyilak az épületek és azoknak mükődési százalékaik;) tehát én egy ilyet javasolnék, de egy pipával is beérném |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Egyrészt a piacon lévő áru létezik(már egyszer megtermelted, kiképezted megvetted, elloptad...stb.) amit meg képzel az ugye még nem... A piac nem működne másképp. Amit te mondasz amellett semmi értelme nem lenne a szabad barakkhelynek, hiszen a vip-eseknél vagy egyből továbbképezi vagy eladja a piacon. pl 2000 ha felett simán több 1000 katonát is képezhetsz egyszerre miközben 0 helyed van. Ez nagyon nagy előny lenne a nem vip-esekkel szemben. ...és nagyon nagy visszaélések lehetnének belőle. ...de amint már mondták nem ez a topic témája szval sztem is az alapgondolatot kellene fejtegetni. |
Quote:
Az eredeti témával már egyet értettem, valami az intézöhöz hasonló prioritást be lehetne rakni, kinek az elit kinek az íj a fontosabb |
All times are GMT +1. The time now is 01:02. |