![]() |
Néha nem célszerű szó szerint venni a súgót, például ezt is lehetne sokféleképp értelmezni:
a varázslatok 25%-kal kisebb eséllyel sikerülnek, kivéve a magára ható varázslatokat, aminél kicsit több az esély a sikerre, de azt jelenti, hogy többek között ártó varázslatnál 0,75-tel be kell szorozni a varázslók számát :( |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Lehet, hogy szerinted nem utalhat arra, de Taszi attól még jól beszél:) A katmorál csak abban játszik szerepet, hogy egy csatát nyersz vagy vesztesz, magában a veszteségben nincs része. |
Quote:
Köszönöm, hogy eloszlattátok egy tévhitemet. |
Üdv!
Kerestem már pár helyen, de nem találtam rá választ, de lehet h csak én vagyok a lama. Szóval, az élőhalottnál mennyire számít a morál? Gondolom számít, de akkor hogy emeljem, mert csak a morál miatt nem akarok kocsmákat építeni, hullánál felesleges... |
osszál pénzt;)
ez a legegyszerűbb megoldás. vagy csökkents adót, bár egy idő után már nem tudsz:) |
Ugyanannyira számít, mint a többi fajnál. De a hullának nem kell olyan magasan tartania, mert se földrengéssel, se szárazviharral nem tudják levinni, mint másoknak.
Ha mégis magas morált akarsz: tedd alacsonyra az adót, foglalkoztass mindenkit, de ne legyen nagy emberhiányod, vagy a legjobb, ha osztassz pénzt. |
kb ezt csináltam eddig is :D, kössz
|
All times are GMT +1. The time now is 05:07. |