Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   A-ban szabin lévő ori beütése?! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1194)

Kubbi 12-14-2006 13:26

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 55297)
Hmm érteve
fanatikus szint...

Igen. Lehet, hogy sokaknak ez a baja az a-val..
És ezért nem akarnak odamenni. :)

Synkel 12-14-2006 14:03

Szerintem jó ez így ahogy van. Egy jól működő klánban nincs mindig mindenki gépnél, ezzel szemben telón el lehet érni bárkit. Én se szeretem ha szabiznak a klánban, ha meg nagyori szabizott, kifejezetten ideges voltam, de mivel túl sok klánbalépése volt, kockáztattuk a klánütést, és nem raktuk szk-ra. Szal számolni kell, és kész. A dolog jelenleg jól működik.

Goldy 12-14-2006 14:17

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 55301)
Igen tudok. Mini opera.

Most ezért nem fogok egy másik telefont venni, és szerintem ezzel nem csak én vagyok így...

Steve 12-14-2006 14:25

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 55330)
Most ezért nem fogok egy másik telefont venni, és szerintem ezzel nem csak én vagyok így...

Erről volt szó részletesen egy másik topicban.

Remedy 12-14-2006 17:04

Quote:

En pl vettem :)

NorB 12-14-2006 19:12

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 55273)
Hosszú hetek (vagy talán hónapok? aki részt vett benne, kisegíthetne :)) lettek rászánva ennek a szabálynak a megbeszélésére, és a bevezetését követő évek alatt azt hiszem, hogy semmi komoly ellenérv nem merült fel, hogy miért ne lenne ez jó. Az, hogy most valakit beütöttek, nem számít komoly érvnek, mással is előfordult már, mégsem kért azonnal szabálymódosítást.

így van, ezt a szabályt anno nagyon hosszú vita után, teljesen átbeszélve hoztuk, hoztad
teljesen jogos, okos, és időtpróbált szabály
nem kedvez az összevissza játszó klánoknak, de ez így van az összes csopiban, szabisokkal nem lehet játszani :)

Kisbér 12-14-2006 22:57

Quote:

Ez hasonló ahhoz, hogy csak a hódító miatt nem veszek/fizetek elő otthonra netet. Elég nekem a melóból is a hódítózás.
Ami jó, hiszen legalább a családjával van az ember (az asszony mondja is, hogy nem fogjuk az új lakásba bevezetni :) ), viszont ne legyen olyan elvárása, hogy topx-es klánban lesz...

// Amúgy ha seregindítás után mész el szabira, akkor lentebbi csoportokban is kaphatsz ütést szabi alatt, és ott sem megy ki a helytartó piacozni :)

Arwyl szelleme 12-15-2006 10:12

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 55415)
En pl vettem :)

Amikor én vettem figyelmebe vettem a hódítós szempontokat is. :D

monro 12-17-2006 12:09

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 55284)
Az *ORSZÁGOT*. Nem a klánt. Márpedig az ország a klán része. Ha a klánt is biztonságban szeretnéd tudni, akkor élj a klánszabi lehetőségével. Vagy ne legyen addig klán, ami miatt aggódsz -> szk.

Egyetértek.

És résztvettem anno a szabis orik védelmének a tárgyalásában is. Teljesen jogos igény, hogy ne lehessen szabis orikkal "bevédeni" egy klánt!

Képzeljük csak el!

Adott egy elf 50% barakk-50% torony. A sereget kirakod piacra amíg felépül és a végén amikor minden épület áll lefokozol, hogy működjön is. Aztán szabira teszed. Az íjászok visszajönnek a piacról és ezután az elf megvéd majd a saját területénél 3-4x nagyobb klánt!

A klánszabit pontosan ennek a kompenzálásaképpen dolgoztuk ki anno. Ezelött a szabály elött nem volt klánszabi sem.

monro 12-17-2006 12:11

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 55290)
wapról tudsz Ht-t állítani klánraktárat elérni?

Ebben viszont Goldynak van maximálisan igaza!

A wapon rendbe kéne tenni az 1A-s dolgokat!

1. intéző
2. klánraki
3. helytartóállítás
4. klántámadás indítás

Ezek nagyon hiányoznak :(

All times are GMT +1. The time now is 12:28.