![]() |
Quote:
És ezért nem akarnak odamenni. :) |
Szerintem jó ez így ahogy van. Egy jól működő klánban nincs mindig mindenki gépnél, ezzel szemben telón el lehet érni bárkit. Én se szeretem ha szabiznak a klánban, ha meg nagyori szabizott, kifejezetten ideges voltam, de mivel túl sok klánbalépése volt, kockáztattuk a klánütést, és nem raktuk szk-ra. Szal számolni kell, és kész. A dolog jelenleg jól működik.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
teljesen jogos, okos, és időtpróbált szabály nem kedvez az összevissza játszó klánoknak, de ez így van az összes csopiban, szabisokkal nem lehet játszani :) |
Quote:
Ami jó, hiszen legalább a családjával van az ember (az asszony mondja is, hogy nem fogjuk az új lakásba bevezetni :) ), viszont ne legyen olyan elvárása, hogy topx-es klánban lesz... // Amúgy ha seregindítás után mész el szabira, akkor lentebbi csoportokban is kaphatsz ütést szabi alatt, és ott sem megy ki a helytartó piacozni :) |
Quote:
|
Quote:
És résztvettem anno a szabis orik védelmének a tárgyalásában is. Teljesen jogos igény, hogy ne lehessen szabis orikkal "bevédeni" egy klánt! Képzeljük csak el! Adott egy elf 50% barakk-50% torony. A sereget kirakod piacra amíg felépül és a végén amikor minden épület áll lefokozol, hogy működjön is. Aztán szabira teszed. Az íjászok visszajönnek a piacról és ezután az elf megvéd majd a saját területénél 3-4x nagyobb klánt! A klánszabit pontosan ennek a kompenzálásaképpen dolgoztuk ki anno. Ezelött a szabály elött nem volt klánszabi sem. |
Quote:
A wapon rendbe kéne tenni az 1A-s dolgokat! 1. intéző 2. klánraki 3. helytartóállítás 4. klántámadás indítás Ezek nagyon hiányoznak :( |
All times are GMT +1. The time now is 12:28. |