![]() |
Quote:
tessék alulról menni :D |
a lényeg az alulról való ütésen van, hogy nem 7,3... hanem 7,6,5,4... ezzel + a szövizsákmány elosztással kb. ugyanoda kerülne a szövi ha üt, míg a mostani verzióban nem. ez a különbség
|
Quote:
Azt továbbra se értem, hogy miért jó, ha ilyenkor a második ütéssel kevesebbet hozol. |
Quote:
de lévén a saját ötleteden kívül semmi más nem tetszik (mindegy legyen, hogy eredményében mint ha az eredeti ellenvetéseidnek megfelelne) ezért folyik a vita (megbeszélés...) |
Quote:
|
Quote:
nem mindenki szokott 16 sereggel menni... a 3-4 sereges támadások szempontjából igenis kompromisszumnak tűnik - vagy legalábbis több földet visz az első 3-4 sereg de mindegy hogy hívjuk, amíg az eredmény számít de ha most az a gond, hogy mégkevesebb a föld, akkor a csökkenés megállhatna 1 és 0.5 %-on - így kisebb földfoglalás csak irracionálisan nagy seregszám mellett lenne |
Quote:
3% > 2,5% Na jó, egy ideig hanyagolom ezt a témát, ennek nincs értelme. |
Quote:
Inkább feláldozom hogy 2 sereggel csupán 5,5%-ot hozok felülről a 6% helyett, ha 10% helyett 13%-ot hozhatok alulról. Tehát 10%-al foglalok kevesebbet ha felülről megyek, ellenben 30%-al hozok többet, ha a csapódás körváltásában alul vagyok. 3 sereggel 7,5%-ot hozok a 9 helyett, míg 3 sereggel 18%-ot hozok a 13% helyett alulról. Tehát 20%-al foglalok kevesebbet ha felülről megyek, ellenben 38%-al foglalok többet, ha az a 3 sereg alulról megy. 4 sereggel 9%-ot hozok a 12% helyett, míg 4 sereggel 22%-ot hozok a 16% helyett alulról. Tehát 33%-al foglalok kevesebbet ha felülről megyek, ellenben 37%-al foglalok többet, ha alulról sikerül az adott körváltást elkezdenem. 5 sereggel 10%-ot hozol a 15% helyett, míg 5 sereggel 25%-ot hozol a 19% helyett alulról. Tehát 50%-al foglalsz kevesebbet ha eleve felülről mész, ellenben 31%-al foglalsz többet, ha alulról. Ez a kompromisszum, hiszen az eleve felülről jövő több támadás kevesebbet hoz. Viszont a Te kompromisszumod abból áll, hogy többet veszítene a célori, ha a körváltást kezdetén pontértékben nagyobb. |
Quote:
Na jó, télleg megyek dolgomra... :) |
Quote:
Ha nem, akkor hagyjuk tényleg és felveti bennem a kételyt, hogy akkor minek is van ez a fórum?! Ha viszont igen, akkor kérlek Te se nézd ennyire egysíkúan a világot. És próbálj meg alkalmazkodni a többség akaratához! Persze akkor, ha ez a többség akarata. De ha jön valaki, és cáfolja a felvetett ötletet; vagy értelmesen elmondja, hogy az neki tényleg jó, ha 3 szövitag megy egy országra, elindulás pillanatában felettük van a célori, csapódás körváltása kezdetén is felettük van a célori, ezzel szemben az egyik 100 hekit, aztán a többi 2 sereg 28-27 hekit hoz, akkor ígérem én sem így állok a nemrég bevezetett változtatáshoz. De jelenleg semmilyen érved nincs (tudom, hogy ez számodra elegendő) csak annyi, hogy "egy nálánál kisebb értékű országot miért tud alulról beütni" - logikai hibát ki kellett küszöbölni. De miért?! Mert valaki panaszkodott? Ha panaszkodott, akkor mennyien panaszkodtak, ha sokan, akkor ők mit szólnak ehhez a felvetéshez? Én így dönteném el a Te helyedben (tudom, tudom, nem vagyok a Te helyedben), hogy egy általuk kedvezményezett változtatáson módosítsak-e. |
All times are GMT +1. The time now is 04:08. |