![]() |
Quote:
|
Ha vki a Súgóra kattint semmi garancia nincs arra, h a legaljára pörgeti
Aki ekkora nagymenőnek érzi magát az még a fáradságot se veszi, h végig pörgesse... A régi játékosok meg mivel már amikor kezdték végigolvasták, ezért értelem szerűen Ők tudni fogják hogyan végződik a Súgó... tehát a régebbi játékosok legurigáznak, az ujak meg végig olvassák. nem hiába irtam oda h pl jó megoldás lenne egy 10es vagy kisebb betűméret ami nem vesznek észre a felületes odakkattintgatók, meg legördítők... DE! Látod ezek szerint te se olvastad !végig! !pontosan! mi az ötletem...:( |
Quote:
|
Kössz végre vki megértett...
|
Quote:
Mondjuk először végig olvassa a kezdő az előugró szöveget az építésnél, mert hirtelen nem találja az apró szöveggel írt tovább gombodat... Úgy gondolod , hogy amikor a többi szöveg ugrik elő az alvilágnál stb stb... Addígra elfelejti, hogy hol volt az apró betűs tovább gomb és azt is elolvassa? :D Lenne egy kérdésem is :) Vajon te hányszor olvastad végig az egyes programok telepítésénél előugró licence-ket elfogadás előtt? mert ez is ahhoz lenne hasonló... |
Szerintem jó ötlet bár nem feltétlen szükséges.
|
Vikk megjegyzem, hogy életem első országát kb 7, 7,5 évvel ezelőtt regisztráltam. Még gimiből, számtek órán.
Szóval elég régóta játszom. De az egy igaz Isten a tanúm, hogy halvány dunsztom nincs, hogy végződik a súgó. Amire épp szükségem volt, elolvastam célzottan. (Niylván amióta létezik egyáltalán ilyen szép nagy súgó, meg egyáltalán ilyen fajok, hogy legyen értelme a a súgó nagyobb részének egyáltalán.):D Szóval a mai napig nem tudom, hogyan végződik a súgó. :D |
Quote:
és oly mértékben hasznos is az ismerete !!! nélküle érhetnek meglepetések, ismeretében elöre láthatsz dolgokat az az érzésem, hogy technikailag nehéz a játékosokat a Sugora _kötelezni_ :( a Sugo _népszerüségét_ kellene valahogy növelni ... én pl elhatároztam, hogy belsö forum-segitségkérésnél megválaszolok (akár magánban), de rámutatok a kérdéses Sugó-helyre is. volt már, hogy a válaszbol látszott, hogy elolvasták oly megoldás kéne, amely a játékosokat némi (akár átmeneti) elönyhoz juttathatná. de sorszámbol, összekapcsolásbol, e-mail cimböl megitélné a regelt uj országok játékosának tapasztalatát is. ez alapján a friss játékosok !!!_nem_országok_!!! nagyobb kedvezményt kapnának, mint a régiek. a kedvezményt vagy a mértékét még nem gondoltam át pontosan. bevállalnának-e ilyet a dörzsölt régi játékosok? persze minden értelmes ötletet támogatnék! |
Szerintem a súgó nagyon is kelégítő tud lenni. Egyszer végig kell olvasni, és onnantól tudja az ember mit hol talál akkor, ha valami kiesett az emlékezeteéből.
Megjegyzem mint fejlesztés nem rossz, de szerintem elhanyagolható fejlesztés... |
Tudom hogy rég nem irtak hozzá de azért hozzászólok!;)
mi lenne ha lenne egy kérdéssor amit ha nem teljesitesz hibátlanul akko nem léphetsz ki a védelem alól! igy kénytelen lennél elolvasni a súgót!;) ha tapasztalt vagy akko meg csak pár percedbe kerülne! |
All times are GMT +1. The time now is 11:22. |