![]() |
Azt szeretném, ha a jövőben változtatásra van szükség, és emiatt kiír Atis egy szavazást, akkor azt 3 szavazattal ne lehessen eldönteni, de még 6-al sem.
Akkor inkább legyen érvénytelen a szavazás, és ne kerüljön be ez a változás. Aki szorgalmazta, hogy legyen, az szerezzen támogatást. Egy minimális támogatottság kelljen új fejlesztések élesbe rakásához. Ez egy naon jó ötlet. Viszont az is igaz, hogy sokan ide sem szagolnak, csak a váltiztatások után sírnak. |
[quote=Hóhér;50399]
Quote:
Szóval a jövőben!! :D A múlt hibáira utalva próbáltam meg építeni a jövőt, hiba volt?! :D :D |
Quote:
Én amellett vagyok... Ha csak 50 ember megy el 4 évente a népszavazásra, akkor sem alakul új kormány alapon :D Ezért én javaslok egy 50%-os támogatottságot, és min. összesen 50 szavazatot! Ami szerintem nem tarthatatlan... Az igazán nagy döntésekről pedig központi (bejelentkezéskor felugró) szavazást javaslok. Ebben az esetben mondjuk legalább fél éve regisztrált játékosok vehetnének részt. Ehhez mit szólnátok?! |
Quote:
ez jó és még tovább lehet fokozni !!! az igazi igazi nagy döntéseket, ( mint ez a mostani is ) hozza meg Ati , és csak véleméyn nyílvánítás legyen , mert ő pártatlan, és nem a saját országai forgolódását, vagy a toppban maradását nézi !!! |
Quote:
|
Quote:
Vagy ilyenkor amolyan demokráciát hintesz? :D Amúgy szerintem hosszútávon mindenképpen jobban jársz azzal, ha olyan döntéseket hozol, ami a nagy többségnek kedvez. Pár, a most élesbe ment fejlesztések közül szerintem nem ilyen. És ennek talán egyik oldala az, hogy az itt megbeszéltek közül választod a helyes fejlesztést, mégpedig ahogy észrevettem az alapján, hogy melyikre mennyi szavazat kerül... |
Quote:
|
Quote:
110 jegy volt eladva, de csak 12-en jöttek el a moziba. Hazaküldte őket, hogy szóljanak a többieknek is :D |
Quote:
Az én egyik javaslatomra 5 szavazat érkezett, de korántsem zavar annyira, hogy Xepi javaslata győzőtt mint téged! Gondolkodj el rajta mit hibáztál el és legközelebb próbálj meg átlépni a hibáidon. |
Quote:
Nem az zavar, hogy Xepi, Arra, Fegya, Gyerek, Ati, vagy az én javaslatom nyert, vagy nem nyert. Engem az zavar, hogy 15 ember döntése volt ez!!!!! És szeretném, ha ezt valahogy a jövőben -ha már Ati kikéri a véleményünket- minél nagyobb hallgatottság, és szavazóközönség tenné! |
All times are GMT +1. The time now is 05:18. |