Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Javaslatok élesbe rakása... (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1131)

yenkie 12-04-2006 14:11

Azt szeretném, ha a jövőben változtatásra van szükség, és emiatt kiír Atis egy szavazást, akkor azt 3 szavazattal ne lehessen eldönteni, de még 6-al sem.
Akkor inkább legyen érvénytelen a szavazás, és ne kerüljön be ez a változás. Aki szorgalmazta, hogy legyen, az szerezzen támogatást.
Egy minimális támogatottság kelljen új fejlesztések élesbe rakásához.

Ez egy naon jó ötlet.
Viszont az is igaz, hogy sokan ide sem szagolnak, csak a váltiztatások után sírnak.

Kisbér 12-04-2006 14:12

[quote=Hóhér;50399]
Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 50393)

Azt szeretném, ha a jövőben változtatásra van szükség, és emiatt kiír Atis egy szavazást, akkor azt 3 szavazattal ne lehessen eldönteni, de még 6-al sem.
Akkor inkább legyen érvénytelen a szavazás, és ne kerüljön be ez a változás. Aki szorgalmazta, hogy legyen, az szerezzen támogatást.

QUOTE]

Értem !

végre még egy lelkes tag aki elfogadja , a már bevezetet módosításokat, és a jövőre gondol...

csak kicsit félreérthető irányba ment el a topic ! :(

akkor a fő témája,hogy hány minimális szavazat kell egy változás bevezetéséhez...

A JÖVŐBEN... ??

Igen, de szerintem ez lejött már az topicnyitóból :D
Szóval a jövőben!! :D A múlt hibáira utalva próbáltam meg építeni a jövőt, hiba volt?! :D
:D

Kisbér 12-04-2006 14:16

Quote:

Originally Posted by yenkie (Post 50404)
Ez egy naon jó ötlet.
Viszont az is igaz, hogy sokan ide sem szagolnak, csak a váltiztatások után sírnak.

Ha nem szagol ide annyi ember, akkor inkább ne vezessünk be semmit...
Én amellett vagyok...

Ha csak 50 ember megy el 4 évente a népszavazásra, akkor sem alakul új kormány alapon :D

Ezért én javaslok egy 50%-os támogatottságot, és min. összesen 50 szavazatot!
Ami szerintem nem tarthatatlan...

Az igazán nagy döntésekről pedig központi (bejelentkezéskor felugró) szavazást javaslok. Ebben az esetben mondjuk legalább fél éve regisztrált játékosok vehetnének részt.

Ehhez mit szólnátok?!

Hóhér 12-04-2006 14:20

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 50408)
Ha nem szagol ide annyi ember, akkor inkább ne vezessünk be semmit...
Én amellett vagyok...

Ha csak 50 ember megy el 4 évente a népszavazásra, akkor sem alakul új kormány alapon :D

Az igazán nagy döntésekről pedig központi (bejelentkezéskor felugró) szavazást javaslok. Ebben az esetben mondjuk legalább fél éve regisztrált játékosok vehetnének részt.

Ehhez mit szólnátok?!

ez jó

és még tovább lehet fokozni !!!

az igazi igazi nagy döntéseket, ( mint ez a mostani is )

hozza meg Ati , és csak véleméyn nyílvánítás legyen , mert ő pártatlan, és nem a saját országai forgolódását, vagy a toppban maradását nézi !!!

Ati 12-04-2006 14:23

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 50408)

A Hódítóban nem demokrácia működik. A fejlesztések irányvonalakor kikérem a véleményeteket, hogy olyan irányba haladjon a játék, amilyen irányt a többség elfogadhatónak talál, és ami a játék egészének jobbítását szolgálja. Ettől függetlenül a fejlesztések eldöntése és bekerülése csak és kizárólag az én hatáskörömbe tartozik, azokról nem szavazás dönt.

Kisbér 12-04-2006 14:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 50412)
A Hódítóban nem demokrácia működik. A fejlesztések irányvonalakor kikérem a véleményeteket, hogy olyan irányba haladjon a játék, amilyen irányt a többség elfogadhatónak talál, és ami a játék egészének jobbítását szolgálja. Ettől függetlenül a fejlesztések eldöntése és bekerülése csak és kizárólag az én hatáskörömbe tartozik, azokról nem szavazás dönt.

Akkor viszont miért kérdezed meg, hogy melyik menjen élesbe?! :D
Vagy ilyenkor amolyan demokráciát hintesz? :D

Amúgy szerintem hosszútávon mindenképpen jobban jársz azzal, ha olyan döntéseket hozol, ami a nagy többségnek kedvez.
Pár, a most élesbe ment fejlesztések közül szerintem nem ilyen.

És ennek talán egyik oldala az, hogy az itt megbeszéltek közül választod a helyes fejlesztést, mégpedig ahogy észrevettem az alapján, hogy melyikre mennyi szavazat kerül...

monro 12-04-2006 15:11

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 50350)
Nem az akkori fejlesztésben 5letelő, és szavazó embereket bántom ezzel, pusztán leszögeztem, hogy szerintem az eljárás rossz, és ezen szándékozom változtatni ezzel a topiccal...

Volt a beépítettnél jobb javaslat is (sztem jobb persze) és be sem került a szavazásba sem, vártam rá a támogatásotokat, de nem kerültetek elő :(

monro 12-04-2006 15:17

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 50378)
Xeper, és olyant nem lehet csinálni, hogy Atis azt mondja, hogy sorry srácok, de ez a 6db!!!! szavazat túl kevés ahhoz, hogy több ezer ember játékát módosítsam, mégha egyértelműen változtatni is kell rajta, mert ami most van, az egyértelműen nem jó!
Próbáljátok meg körizben szólni a srácoknak, hogy jöjjenek, és ötöljenek, és a változás bekerül!

Hm?!

A nagyapám mozigépész volt és megcsinálta egyszer.... (nem innen ment nyugdíjba!)
110 jegy volt eladva, de csak 12-en jöttek el a moziba. Hazaküldte őket, hogy szóljanak a többieknek is :D

monro 12-04-2006 15:23

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 50393)

Magyarul legalizálni akarod a távolmaradást? Hiszen ha nem vagytok itt nem fog történni semmi... Ez nagyon egysíkú gondolkodás :(
Az én egyik javaslatomra 5 szavazat érkezett, de korántsem zavar annyira, hogy Xepi javaslata győzőtt mint téged! Gondolkodj el rajta mit hibáztál el és legközelebb próbálj meg átlépni a hibáidon.

Kisbér 12-04-2006 15:35

Quote:

Originally Posted by monro (Post 50437)
Magyarul legalizálni akarod a távolmaradást? Hiszen ha nem vagytok itt nem fog történni semmi... Ez nagyon egysíkú gondolkodás :(
Az én egyik javaslatomra 5 szavazat érkezett, de korántsem zavar annyira, hogy Xepi javaslata győzőtt mint téged! Gondolkodj el rajta mit hibáztál el és legközelebb próbálj meg átlépni a hibáidon.

Monro Drága, akkor neked is elmondom, mint azt már párszor megtettem...
Nem az zavar, hogy Xepi, Arra, Fegya, Gyerek, Ati, vagy az én javaslatom nyert, vagy nem nyert.
Engem az zavar, hogy 15 ember döntése volt ez!!!!!

És szeretném, ha ezt valahogy a jövőben -ha már Ati kikéri a véleményünket- minél nagyobb hallgatottság, és szavazóközönség tenné!

All times are GMT +1. The time now is 05:18.