![]() |
én összeraktam olyan szövit 2 oriás vándor, ésatöbbi...
asszem jol ment...megy...lehet megmagyarázni de jelentősége nincs, kellene az hogy az ember lássa, mennyire van a szövije, és hazakisérik v sem. szerintem |
Quote:
|
szavazást nem lehetne ibdátani..pl 3-4 variációval és akkor kiderülni h hogy lenne jo....
ami felvetések vannak kiirni szavazsba és mindenki döntene neki mi tetszene és látnánk számszerű értéket..? |
Quote:
|
Quote:
|
Pedig nagyon egyszerűen meg lehet tudni.
Nézd meg hány helyezéssel fölötted, alattad kezdődik a 3 kör távolság. Ennek vedd a 2/3-át, és ez az érték jelenti a nem vándorok számára a 2 kör-3 kör határát. Ezt minden szintlépéskor Te is megnézheted. Személyiségválasztás előtt mentsd el a ponttáblázatot, aztán hasonlítsd össze a vándor személyiség választás utánival. |
Quote:
|
Quote:
Gondolom Bari is úgy értetette a dolgot, hogy csak pontlistában lenne jó látni. Ami mondjuk abszolút nem lenne zavaró ha a kör mellett zárójelben szerepelne az alaptávolság. példaori_1 2kör (2kör) példaori_2 2kör (3kör) példaori_3 3kör (4kör) Nem kell ide szövis támadást belekeverni egyszerűen ha vki vándor akkor kapjon még 1 oszlopot (vagy a meglévő oszlopba kerülne egy szám) a pontlistába ami a vándor nélküli távolságot mutatja. |
Valóban jó lenne ha valahogy jelölve lenne... sokat számolgattam én is már hogy hány helyezésre van még 2 kör... stb
Lehetne mondjuk más színnel jelölve az a körtáv, amit a vándor személyiség módosít... ezt talán még könnyű is megvalósítani :) |
A vándor személyiség a pontlistában mostantól zárólejben láthatja a körtávoknál, hogy mekkora lenne a távolság a vándor személyiség nélkül.
|
All times are GMT +1. The time now is 00:19. |