Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Vándor (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=113)

Apa 06-20-2006 04:07

én összeraktam olyan szövit 2 oriás vándor, ésatöbbi...

asszem jol ment...megy...lehet megmagyarázni de jelentősége nincs,
kellene az hogy az ember lássa, mennyire van a szövije, és hazakisérik v sem.
szerintem

aúú 06-20-2006 12:51

Quote:

Originally Posted by Colony
Mivel bekerült a Megfontolás alatt álló javaslatok közé, szerintem legegyszerübben kéne megoldani a távolság problámát.

A pontlista "változatlan" maradna (mintha nem lennél vándor személyiségű), csak mikor akciózol pl. varázsolsz, támadsz vagy szövi behív akkor "érvényesülne" a bonusz. Tehát csak az almenüknél írná a csökkentett távolságot.

Ez érdekes ötlet, de ugyanúgy félrevezető lenne és azt eredményezné, hogy valamilyen akciót kéne nézned, hogy mennyire van egy ország és ezt sok országnál csinálni idegesítő lenne... ráadásul ahogy írtad, a legegyszerűbb megoldást kéne alkalmazni, ami az, hogy a pontlistában zárójelben látszódjon az eredeti táv is (ennél egyszerűbb nem igazán lehet), minden más meg marad, ahogy most is van...

Cyby_ 06-20-2006 12:55

szavazást nem lehetne ibdátani..pl 3-4 variációval és akkor kiderülni h hogy lenne jo....
ami felvetések vannak kiirni szavazsba és mindenki döntene neki mi tetszene és látnánk számszerű értéket..?

Arwyl szelleme 06-20-2006 16:55

Quote:

Originally Posted by director
szerintem teljesen ugyanaz marad minden, ha a csoportlétszám nem változik:)

jól mondod! szerinted :) durva lenne :D

director 06-20-2006 19:43

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme
jól mondod! szerinted :) durva lenne :D

ja, durva. pont olyan durva, mint amilyen most. :)

Minden Mackók Fejedelme 07-17-2006 12:58

Pedig nagyon egyszerűen meg lehet tudni.
Nézd meg hány helyezéssel fölötted, alattad kezdődik a 3 kör távolság.
Ennek vedd a 2/3-át, és ez az érték jelenti a nem vándorok számára a 2 kör-3 kör határát.
Ezt minden szintlépéskor Te is megnézheted. Személyiségválasztás előtt mentsd el a ponttáblázatot, aztán hasonlítsd össze a vándor személyiség választás utánival.

Xeper 07-17-2006 13:33

Quote:

Originally Posted by Minden Mackók Fejedelme
Pedig nagyon egyszerűen meg lehet tudni.
Nézd meg hány helyezéssel fölötted, alattad kezdődik a 3 kör távolság.
Ennek vedd a 2/3-át, és ez az érték jelenti a nem vándorok számára a 2 kör-3 kör határát.

Ez így nem igaz: egyik országomtól most van 1 ori 2körre, és 5db 3 körre...

Csocsó 07-19-2006 23:30

Quote:

Originally Posted by bari
Meg kellene oldani azt, hogy a vándor lássa, valójában mennyi körre van tőle az akit pl. támadni akar.
Tudom, hogy azt látja, hogy ő mennyire van, de az is jó lenne, hogy tudja, akit támad, haza tudja- e kísérni? :)

Maradnék az alap témánál. Mert ez a számold magad mozgalom kicsit rizikós.
Gondolom Bari is úgy értetette a dolgot, hogy csak pontlistában lenne jó látni. Ami mondjuk abszolút nem lenne zavaró ha a kör mellett zárójelben szerepelne az alaptávolság.

példaori_1 2kör (2kör)
példaori_2 2kör (3kör)
példaori_3 3kör (4kör)

Nem kell ide szövis támadást belekeverni egyszerűen ha vki vándor akkor kapjon még 1 oszlopot (vagy a meglévő oszlopba kerülne egy szám) a pontlistába ami a vándor nélküli távolságot mutatja.

Xeper 07-20-2006 02:09

Valóban jó lenne ha valahogy jelölve lenne... sokat számolgattam én is már hogy hány helyezésre van még 2 kör... stb
Lehetne mondjuk más színnel jelölve az a körtáv, amit a vándor személyiség módosít... ezt talán még könnyű is megvalósítani :)

Ati 07-20-2006 11:45

A vándor személyiség a pontlistában mostantól zárólejben láthatja a körtávoknál, hogy mekkora lenne a távolság a vándor személyiség nélkül.

All times are GMT +1. The time now is 00:19.