![]() |
Énis támogatnám:)
Sztem az 1000kör az reális lenne és egy játékos egy klánban vehessen csak részt... Belas |
legyen multple choice választás és mindenki szavazzon egyszer a fellépési maxhekire másodszor a topkörre.
az én véleményem hogy lehessen 2000topkörrel fordulni Hból és 1000rel fordulni Dből, valamint ugye a 2500heki Hból lépni Dbe. |
2500 heki az sztem kevés lenne mert ha össze is olvad a 2 csoport a top kb 8k hekin fog kezdődni és a nagyobb orik közül nemsok bontana le, bár ha klánozni akarnak csak megteszik:)
|
hamár anarch lehessen több orival klánozni:P
|
Max. klánban lévő oriszám lehet 10,de csak egy klánban lehet vkinek orija.Majd úgyis mindenki rájön,hogy nem olyan könnyű egy teljes klánt normálisan irányítgatni :)
Fellépési föld meg maximum 3000 heki. Viszont,ha a mostani H-t,meg D-t összevonjuk,akkor onnan alig fog vki is fellépni,hullán kivül,mivel 20k hekiről senki sem bont szívesen 17ezer épüt.Ezért lehetne olyan,hogy akármilyen hekiről lehetne lépni,nyilván a többi fellépési feltétel maradna. |
Quote:
|
Akkor legyen 8k de ne legyen elszállós sztem. Végülis ha egy klánban bármennyivel lehetsz akkor sok orit tarthatsz elfekvőben szkként, így megvan az anarhos fíling:)
|
Quote:
Ha ugyanúgy 21k hekiről,vagy nem tudom mennyiről kéne lépni,2 év múlva lenne ott 100 ori,3 ember kezében,annak meg mi értelme van? |
sztem fellépés legyen inkább 5k heki az még reális szám a jelenlegihez képest, aki meg nem akar visszabontani visszabontom én:DDD na a viccet félretéve, sztem max 5 orija lehessen mindenkinek nem szk-ként, szk-ként meg mind1 mennyi
|
És mi lenne, ha csak 1 orit vihetnél föl?
Kialakulna a rendes szint, és itt meg lehetne mutatni, ki mit tud, ha csak 1 orival játszik :) És teszem azt, lehessen cserélni az orit, bármelyik D- s lépésszintet elért orival :-) nem is vagyok hülye :-P |
All times are GMT +1. The time now is 18:42. |