![]() |
Szóval körönként nő az esély arra, hogy nem sikerül a vari? És ha vándor az illető?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
mármint mágjánál nem sokat kavar hogy vándor vagy-e amúgy igen hasznos. És igen Remy, tudom, karavánnál is:p :D |
A Te országod, és az ellenfél országa közötti értékkülönbség is növeli ellenfeled védelmét. Minden 200 pontnyi értékkülönbség után 1%-kal emelkedik a védelme, ezek az értékek összeadandók. 3000 pont különbség már 15%-kal emeli ellenfeled országoddal szembeni mágikus védelmét.
Bemásolom, mert még nem hangzott el. Szóval a kör távolság közvetlenül nem befolyásolja. A kör távolság a készültséget csökkenti jobban. Lásd ugyanott (varázslatok súgó) |
Sziasztok! Lehet, hogy én vagyok figyelmetlen, de nem találom a súgóban: Aki védelem alatt áll, az gömbözhet-e? Azt tudom, hogy védelem alatt állóra nem lehet, de ő tud rám varázsolni? Lebukott nálam valaki, és mikor nézem a pontokban, látom, hogy lilaszínű. Ez így elég egyoldalú, mégha nem is tud csinálni semmit, nem?:confused: köszi a választ!
|
Quote:
|
köszi szépen a segítséget.
|
Gömb:)
Ha valaki meggömböz, azt kiírja mindig?, vagy csak ha nem sokkal erősebb nálam? |
All times are GMT +1. The time now is 11:52. |