![]() |
Quote:
Persze nem ciki, ha tudod mit kell tenni. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Na akkor nem tudom mit lehet csinálni szabizáson kívül. Aztán mélyszabiról visszajövet elmúlik a betegség, ha jól olvastam. |
Sziasztok!
Nemrégen a 2/b-ben kaptam el a nyavalyát 1000 heki fölött, hát nem kívánom senkinek.Nem voltam rá felkészülve és nem voltak kórházak, mit mondjak majdnem restart lett a dologból.Azért nagy nehezen megúsztam, de ráment az összes lóvém, meg a sereg is megfogyott.Szóval aki nem profi a kezelésében az inkább kerülje el a fölsőbb szinteken a kórságot. Egy jó szövi mondjuk sokat tud segíteni rajtad:-) |
a gáz csak az, hogy nemcsak hullák fertőzhetnek és a gömbben vagy egyéb információkban nincs benne, hogy fertőzött-e az ori;)
|
Quote:
Ellenben ha kicsit rajta tartod a szemed, akkor látszik, hogy viszket neki :) Valamint ha a 4-es út mellett "szerzel barátnőt" akkor biztos lehetsz benne... -ez nyilván azt jelentette, hogy bárki lehet a hódban beteg, csak kicsit meg kell vizsgálni előtte. Valamint ha hullát támadsz, akkor biztos a "siker" :)- |
akkor igen, de ha esetleg emberlopással meg pár kórházzal mérsékli a helyzetet akkor nem annyira feltünő. és nem szoktam minden orinál krónikát nézni;) lehet megérné:)
|
Quote:
Erre figyelni kell nagyon! :D |
All times are GMT +1. The time now is 21:43. |