Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   nem értett dolgok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1106)

petyac 12-18-2006 17:05

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 56910)
1, lehet véletlen.
2, kamuzik.

:)

mi a 2.ra gondoltunk,de ha igazat mond? hát akkor így járt....:D

Ati 12-18-2006 17:10

Quote:

Originally Posted by petyac (Post 56911)
mi a 2.ra gondoltunk,de ha igazat mond? hát akkor így járt....:D

Igazából nem tudom mi a kérdés. Csinálj róla gömböt, hogy télleg bebukásra van-e ítélve. Nézz térkapukat. Ha állítja, hogy nem ő bukik folyamatosan (ami pontosan mire is lenne jó? :)), akkor kell lennie másik kapunak.

Remedy 12-19-2006 02:19

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 56913)
Igazából nem tudom mi a kérdés. Csinálj róla gömböt, hogy télleg bebukásra van-e ítélve. Nézz térkapukat. Ha állítja, hogy nem ő bukik folyamatosan (ami pontosan mire is lenne jó? :)), akkor kell lennie másik kapunak.

Es ha o nyitja a kaput de a szovije bukik az o nevevel? :)

Bogár 12-22-2006 12:12

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 56984)
Es ha o nyitja a kaput de a szovije bukik az o nevevel? :)

nemár, a saját szövit is bemárthatják a tolik?
egyébként egyszer egy védelem alatti orit mártottak be. :D meggömböztem azt az orit, majd akartam mérgezni a lopás miatt cserébe, de nem engedte a védelem miatt. hirtelen nagyot néztem, de hamar beugrott, hogy 1 értelmes ország megtévesztéssel lopott tőlem.

az ilyen esetek röhejesek azért. :)

solven 12-22-2006 13:48

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 58439)
nemár, a saját szövit is bemárthatják a tolik?
egyébként egyszer egy védelem alatti orit mártottak be. :D meggömböztem azt az orit, majd akartam mérgezni a lopás miatt cserébe, de nem engedte a védelem miatt. hirtelen nagyot néztem, de hamar beugrott, hogy 1 értelmes ország megtévesztéssel lopott tőlem.

az ilyen esetek röhejesek azért. :)

Ez olyan mint amikor a hulla bukik be tolikkal... :D

erdeklodo 12-27-2006 10:44

más kérdés

2.on szeretnék majd lefordulni 5.re
Nem durva egy kicsit,hogy
Minimális föld 2.953 hektár? hogy megkapjam a fordulás jogát?
Csak mert a top körök gyülnek,de valahogy kötve hinném,hogy 3000kör elött valaha is elérem.

Synkel 12-27-2006 10:46

Ha neked ennyi a minimális földed, akkor vagy 3600 heki környékén jársz, vagy ami valószínűbb, már jártál annyin, csak leütöttek.

erdeklodo 12-27-2006 10:51

más téma

Ha elsőre akarnék lépni akkor meg azt irja ki
minimális föld 2400heki
maximális föld 2400heki

érdekes

erdeklodo 12-27-2006 10:52

más téma

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 60477)
Ha neked ennyi a minimális földed, akkor vagy 3600 heki környékén jársz, vagy ami valószínűbb, már jártál annyin, csak leütöttek.

pont az a vicces,hogy nem.Azt persze nem irom le hol az ország,de 2000hekinek még a környékén se jártam.A szövim lassan lépne fel A-ba és meg nem tudok majd fordulni.

Ati 12-27-2006 10:54

Quote:

Originally Posted by erdeklodo (Post 60476)
2.on szeretnék majd lefordulni 5.re
Nem durva egy kicsit,hogy
Minimális föld 2.953 hektár? hogy megkapjam a fordulás jogát?
Csak mert a top körök gyülnek,de valahogy kötve hinném,hogy 3000kör elött valaha is elérem.

Idézet a súgóból:

" A második és első szinten egy plusz feltétellel bővül a fellépés illetve 5. szintre való fordulás: minimális föld. Ez minden ország esetében egyedi érték, a valaha mért legnagyobb földterületed 85%-a. Ha országod területe ez alá esik, akkor a fellépési feltételeknek nem felelsz meg, és országod területét mindenképpen növelned kell."

All times are GMT +1. The time now is 02:05.