![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
egyébként egyszer egy védelem alatti orit mártottak be. :D meggömböztem azt az orit, majd akartam mérgezni a lopás miatt cserébe, de nem engedte a védelem miatt. hirtelen nagyot néztem, de hamar beugrott, hogy 1 értelmes ország megtévesztéssel lopott tőlem. az ilyen esetek röhejesek azért. :) |
Quote:
|
más kérdés
2.on szeretnék majd lefordulni 5.re
Nem durva egy kicsit,hogy Minimális föld 2.953 hektár? hogy megkapjam a fordulás jogát? Csak mert a top körök gyülnek,de valahogy kötve hinném,hogy 3000kör elött valaha is elérem. |
Ha neked ennyi a minimális földed, akkor vagy 3600 heki környékén jársz, vagy ami valószínűbb, már jártál annyin, csak leütöttek.
|
más téma
Ha elsőre akarnék lépni akkor meg azt irja ki
minimális föld 2400heki maximális föld 2400heki érdekes |
más téma
Quote:
pont az a vicces,hogy nem.Azt persze nem irom le hol az ország,de 2000hekinek még a környékén se jártam.A szövim lassan lépne fel A-ba és meg nem tudok majd fordulni. |
Quote:
" A második és első szinten egy plusz feltétellel bővül a fellépés illetve 5. szintre való fordulás: minimális föld. Ez minden ország esetében egyedi érték, a valaha mért legnagyobb földterületed 85%-a. Ha országod területe ez alá esik, akkor a fellépési feltételeknek nem felelsz meg, és országod területét mindenképpen növelned kell." |
All times are GMT +1. The time now is 02:05. |