Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   a 2006.11.29.-i módosításhoz a kis kék számok témája :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1098)

Goldy 11-29-2006 22:50

Remy: szerintem NorB nem erre célzott hanem arra hogy az A-ban pont nem elég a csak 30%-os szint, mert az jóval egyszerűbb mint a B-ben a top1

NorB 11-29-2006 22:51

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 48028)
Most azt akarod mondani, hogy egy kis kek kilences B-s orival elsonek kell lenned, de ha felmennel vele 1/A-ba, akkor csak top 30%ig kell menni? ne viccelj mar.... :P

pontosan ezt mondom (vagy kibekkelem a Top első helyet a B-ben opcionális)
az A ugyanis nem hasonlítható a többi csoporthoz, aki körben szeret járni, annak is irreális terhelés ott szerezni x ezer hekit olyan körülmények között, ahol esélytelen

Remedy 11-29-2006 22:54

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 48033)
pontosan ezt mondom (vagy kibekkelem a Top első helyet a B-ben opcionális)
az A ugyanis nem hasonlítható a többi csoporthoz, aki körben szeret járni, annak is irreális terhelés ott szerezni x ezer hekit olyan körülmények között, ahol esélytelen

Akkor elarulom a kedvedert, hogy az 1/Anak nem az a celja, hogy bejuss a top30% aljara ezer kor alatt, aztan fordulhass, es igy kapj+1szemelyiseget a vegtelensegig....

NorB 11-29-2006 22:55

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 48028)
Most azt akarod mondani, hogy egy kis kek kilences B-s orival elsonek kell lenned, de ha felmennel vele 1/A-ba, akkor csak top 30%ig kell menni? ne viccelj mar.... :P

és még egyszer, ami a lényeg
attól, hogy hiperszuper csávó vagyok az 5. és a 2. szint között, annak semmi köze az A csoportos teljesítményemhez, mert az más játék!
tehát az A-ból a feljutás legyen a standard 30%!

Cassandra 11-29-2006 22:55

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 48022)
Az gondolom játszani akar az A-ban...
másképp hogy fordítanád le az orit az A kihagyása nélkül?

Nem érted...
Az elképzelésed szerint:
Van egy országod, fellépsz A-ba, otthagyod 30%-on, akkor B-ből a következő országgal fordulhatnál, ha teljesíted amit ott kell és nem kell, hozzá az első akárhány közé beverekedned magad, DE
Ha van egy országod, tegyük fel egyetlen egy, akkor neked fel kell lépned A-ba és ellentétben az ott trónolókkal neked a Top X% is teljesítened kellene(kékszám fügvényében), ami mint azt írtátok többen is igencsak nehéz.

Van némi különbség azért. Én nem szívesen üldögélnék A-ban, miért jó az, ha mindenki odakényszerül, aki könnyebben akar fordulni és jól bevédi magát 30% környékén?

lacqa 11-29-2006 22:56

Quote:

Originally Posted by gabco (Post 48019)
Na, akkor előadom magam itt is.
MI ÉRTELME, CÉLJA VOLT EZEKNEK A VÁLTOZTATÁSOKNAK?

Ha már be lett vezetve (nagy kibaszás volt a legtöbb A-sal), nem lehetne finomítani rajta? Mondjuk a személyiségtől függő Top%-ot visszaállítani?

nekem sem tetszik egyik-másik újdonság a játékban, legalábbis szívesen látnék módosításokat bennük. de amikor ezek megbeszélés alatt voltak itt, akkor megpróbáltam befolyásolni a vitát a nekem tetsző konszenzus irányába

TI AKKOR HOL A FENÉBEN VOLTATOK??????

jönnek itt a junior memberek 3 hozzászólással, és pampognak. egyszerűen megáll az ész. :mad:

NorB 11-29-2006 22:57

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 48037)
Akkor elarulom a kedvedert, hogy az 1/Anak nem az a celja, hogy bejuss a top30% aljara ezer kor alatt, aztan fordulhass, es igy kapj+1szemelyiseget a vegtelensegig....

nem azért kapom, mert az A-ban jó vagyok, hanem mert a többiben jó vagyok
az A-nak ehhez semmi köze, tarthatok ott egy orit akárhol, de ez ne határozza meg a többi ori továbblépését!

Cassandra 11-29-2006 22:58

Quote:

Originally Posted by lacqa (Post 48041)
nekem sem tetszik egyik-másik újdonság a játékban, legalábbis szívesen látnék módosításokat bennük. de amikor ezek megbeszélés alatt voltak itt, akkor megpróbáltam befolyásolni a vitát a nekem tetsző konszenzus irányába

TI AKKOR HOL A FENÉBEN VOLTATOK??????

jönnek itt a junior memberek 3 hozzászólással, és pampognak. egyszerűen megáll az ész. :mad:

Ott a pont.:)

Remedy 11-29-2006 22:58

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 48042)
nem azért kapom, mert az A-ban jó vagyok, hanem mert a többiben jó vagyok
az A-nak ehhez semmi köze, tarthatok ott egy orit akárhol, de ez ne határozza meg a többi ori továbblépését!

Tudod ez mar akkor eldolt, amikor be lett vezetve, hogy kotelezo legyen 1/As ori is a 2/b-bol valo fordulashoz... Most jottel ra, hogy ez nem tetszik?

laziga 11-29-2006 22:59

szerintem meg teljesen jól van oszt kész. nem lesz annyi szabis a topban és végre lesz mozgolodás és nem kéz kezet moss alapon:)))

All times are GMT +1. The time now is 14:28.