![]() |
Remy: szerintem NorB nem erre célzott hanem arra hogy az A-ban pont nem elég a csak 30%-os szint, mert az jóval egyszerűbb mint a B-ben a top1
|
Quote:
az A ugyanis nem hasonlítható a többi csoporthoz, aki körben szeret járni, annak is irreális terhelés ott szerezni x ezer hekit olyan körülmények között, ahol esélytelen |
Quote:
|
Quote:
attól, hogy hiperszuper csávó vagyok az 5. és a 2. szint között, annak semmi köze az A csoportos teljesítményemhez, mert az más játék! tehát az A-ból a feljutás legyen a standard 30%! |
Quote:
Az elképzelésed szerint: Van egy országod, fellépsz A-ba, otthagyod 30%-on, akkor B-ből a következő országgal fordulhatnál, ha teljesíted amit ott kell és nem kell, hozzá az első akárhány közé beverekedned magad, DE Ha van egy országod, tegyük fel egyetlen egy, akkor neked fel kell lépned A-ba és ellentétben az ott trónolókkal neked a Top X% is teljesítened kellene(kékszám fügvényében), ami mint azt írtátok többen is igencsak nehéz. Van némi különbség azért. Én nem szívesen üldögélnék A-ban, miért jó az, ha mindenki odakényszerül, aki könnyebben akar fordulni és jól bevédi magát 30% környékén? |
Quote:
TI AKKOR HOL A FENÉBEN VOLTATOK?????? jönnek itt a junior memberek 3 hozzászólással, és pampognak. egyszerűen megáll az ész. :mad: |
Quote:
az A-nak ehhez semmi köze, tarthatok ott egy orit akárhol, de ez ne határozza meg a többi ori továbblépését! |
Quote:
|
Quote:
|
szerintem meg teljesen jól van oszt kész. nem lesz annyi szabis a topban és végre lesz mozgolodás és nem kéz kezet moss alapon:)))
|
All times are GMT +1. The time now is 14:28. |