Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Több sereggel alulrol - szinte lehetetlen? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1093)

Deni 11-29-2006 19:16

Quote:

Originally Posted by director (Post 47850)
amit most problémaként írsz, arra az első hsz-omban lévő 2. pont nyújta a (szerintem tökéletes:P) megoldást
így pontosan tudni lehet, hogy ki hanyadiknak üt be.. ezen kívül még mi a gond?

Az, hogy magas hektáron ez eléggé ellehetetleníti a haladást..

Reaktor 11-29-2006 19:17

Quote:

Originally Posted by director (Post 47831)
A és B mf országok háborúznak. A kiszámolta, hogy hajnali 4 kor full sereggel be tudja ütni B-t földre, és akkor elszakad tőle végre.. beüti, erre jön C mf ország (vagy C, D, E, F szövetség) és 5 sereggel (vagy többel) beüti(k) lentről.. például:)
vagy az mf-ek nem számítanak?:P

A-ban sok más dolog sem működik. cserébe viszont működik egy csomó dolog, ami lentebb meg nem.

(ja, és miből látszik meg? a nevemből?:))

Mi ez a butaság?????

Ha valaki fullra kitámad figyeljen, hogy jönnek-e rá.
Ha meg nem ismeri a trükköket akkor ne támadjon ki fullra.

Nehogy már a Lamakat védjük!!!

director 11-29-2006 19:22

Quote:

Originally Posted by Solaris (Post 47852)
te sztem tényleg nem érted....

nem az a gondom h most mennyi földet viszek...
de nem mind1 h alulról ütök v felülről...
pl az A-ban egy 2000 ha fölötti full íjjas elfet egyáltalán nem mind1 h most alulról ütöm v felülről.

Nem az a gondom h ki hanyadiknak ér be...
Az h azonnali pontrendezés van és így értelmetlenné válik az időzített szövetségi támadás.
Az a-ban mikor pl 200 ha-t visz 1-1 ütéssel akkor nem éri meg több sereggel rámenni mert iszonyat sokat kellene lebontani.

...és ez csak a hadisokat érinti. Az aki az eseménylistát figyelve vár h kitámadjon valaki annak nyílván ez lényegtelen.

nem tudom, és ez baj? azt értem, hogy lassabban lehet haladni egyéni ütésekkel A-ban, de ez szerintem kifejezetten jó:)
azt is értem, hogy nem tud 4 ori egyszerre x hektárt foglalni valakitől, mert az egyikük 2x-et foglal. ez tényleg nagyon rossz, ha ugyanúgy akartok támadni, mint ahogy eddig.. de lehet ám okosan is:D

de hagyjuk, én úgysem játszom most:D mi a francért akarok nektek jót:D ejj

director 11-29-2006 19:23

Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 47854)
Mi ez a butaság?????

Ha valaki fullra kitámad figyeljen, hogy jönnek-e rá.
Ha meg nem ismeri a trükköket akkor ne támadjon ki fullra.

Nehogy már a Lamakat védjük!!!

értem, tehát én láma vagyok:) na sziasztok:)

Never 11-29-2006 19:26

Quote:

Originally Posted by director (Post 47856)
nem tudom, és ez baj? azt értem, hogy lassabban lehet haladni egyéni ütésekkel A-ban, de ez szerintem kifejezetten jó:)

Az utóbbi módosítások nem éppen azért lettek,hogy utol lehessen érni A-ban a topot?És ütésekkel,nem fedezve?
Most meg azt mondod,hogy jó az,ha mostantól lassabban lehet haladni ütésekkel? :)
Az egy dolog,hogy a fedezés meg lett nehezítve,ezzel egyet is értek.De az ütögetést miért kellett elrontani? :)

Reaktor 11-29-2006 19:27

Quote:

azt is értem, hogy nem tud 4 ori egyszerre x hektárt foglalni valakitől, mert az egyikük 2x-et foglal. ez tényleg nagyon rossz, ha ugyanúgy akartok támadni, mint ahogy eddig.. de lehet ám okosan is:D

Köszi szépen :-)
Ne is akarj nekünk jót, inkább próbálj belegondolni azokba az érvekbe amik a témában elhangzanak.

Mert ez a változtatás komoly problémák forrása lesz.

Szerintem ugy kellene felfogni, hogy ezek a seregek egyszerre támadnak, nem egymás után.
Csak az országot más-más oldalról közelítik meg.

Synkel 11-29-2006 19:28

Quote:

Ezzel speciel én sem értek egyet. A fedezés rohadt drága lett, az hagyján, de he emellett ütni is sokkal nehezebb, akkor mit csináljon a szerencsétlen, aki haladni szeretne?

Solaris 11-29-2006 19:29

nem kell megsértődni mindenen...

...de nehogy már az legyen h azt védjük aki szerencsejátékot űzve fullra kitámad....

Csináljon mindenki olyan országot amivel boldogulni tud.

director 11-29-2006 19:29

Quote:

Originally Posted by Never (Post 47859)
Az utóbbi módosítások nem éppen azért lettek,hogy utol lehessen érni A-ban a topot?És ütésekkel,nem fedezve?
Most meg azt mondod,hogy jó az,ha mostantól lassabban lehet haladni ütésekkel? :)
Az egy dolog,hogy a fedezés meg lett nehezítve,ezzel egyet is értek.De az ütögetést miért kellett elrontani? :)

klánütni ugyanúgy tudsz, mint eddig, nem? az egyéni ütések sem csökkennek összesítve olyan sokat.. ha pedig hozzávesszük a korábban említett 1. pontot, akkor tök ugyanott leszünk, mint most, csak lesz benne logika is. jó, néha gondolkozni is kell majd, de nem ez a lényeg a hódban? :P

director 11-29-2006 19:31

Quote:

Originally Posted by Solaris (Post 47863)
nem kell megsértődni mindenen...

...de nehogy már az legyen h azt védjük aki szerencsejátékot űzve fullra kitámad....

Csináljon mindenki olyan országot amivel boldogulni tud.

nem sértődtem meg:) csak elfogyott a motivációm

All times are GMT +1. The time now is 03:04.