Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   esemenylista kibovitese (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1080)

Békés 11-29-2006 10:07

A teljesbe való bekerülését nem támogatnám:)
Gondoljatok bele mi enne ha kiirná hogy X lelopta Y-t és Y-ra rászálna a környék valamit érő tolija, mivel lopható.
Amúgy tetszik az ötlet, nem kéne magamba számolgatni mikor épp mit csinálok:)

Xeper 11-29-2006 10:41

A teljesbe bekerülést én sem támogatom:
X lelopta Y-t esetén ha X egy nagyon erős tolis, akkor egy másik erős tolis ezt kihasználva már mehetne is a készültséghiányos tekijeiért :) -ez azért túlzás, maradjon csak a hírnév figyelés...
A színek pedig lehetnének piros és zöld a sereges akciók színeinek megfelelően :)

Smooth Scroller 11-29-2006 10:46

Quote:

Originally Posted by Békés (Post 47591)
...Amúgy tetszik az ötlet, nem kéne magamba számolgatni mikor épp mit csinálok:)

pontosan errol van szo. meg utolag - ha lejart a terkapu - arra is emlekeztetne, hogy kit loptam/artoztam meg. ha vkinek van 4-5 orija, akkor mar nem biztos, hogy mindenre emlexik.

Smooth Scroller 11-29-2006 10:48

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 47598)
...A színek pedig lehetnének piros és zöld a sereges akciók színeinek megfelelően :)

elveszhetne a hadis akcio egy tolisnal a sok lopkodas kozott. ezert javasoltam 2 uj szint a beerkezo lopas/artas(/infozas)-ra es a kimeno lopas/artas-ra.

lacqa 11-29-2006 12:47

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 47600)
elveszhetne a hadis akcio egy tolisnal a sok lopkodas kozott. ezert javasoltam 2 uj szint a beerkezo lopas/artas(/infozas)-ra es a kimeno lopas/artas-ra.

hát igen, vagy két új színt használjunk, vagy szürke legyen; de én a szürkét támogatnám a két variációból.

Xeper 11-29-2006 13:25

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 47600)

Szerintem jó lenne a piros-zöld is, mert a felirat szerkezetéből látszik, hogy más van benne mint a többiben.

Kubbi 11-29-2006 14:07

Mi lenne, ha egy teljesen külön listába kerülne bele?

Xeper 11-29-2006 14:29

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 47646)
Mi lenne, ha egy teljesen külön listába kerülne bele?

Valóban az még jobb lenne, akkor nem kellene színezgetni, és az események menüpont alatt egy új fülnél látható lenne milyen akciók mentek az elmúlt 3 nap során tolikkal/varikkal :)

Smooth Scroller 11-29-2006 14:31

de minek 2 esemenylista? ha a hadis akciom esemeny, akkor a foldrengetesem is az. meg igy lehet latni a pontos idorendi sorrendet. sztem a kulon listat ati elvetne. 1szerubb a mar meglevobe 1szeruen nehany uj tortenest beleirni.

Burning 11-29-2006 14:51

az alapötlet egyértelműen jó, nem is kéne módosítani. talán lehetne egy olyan fül, hogy a szövetségeseid láthassák teljes eseménylistádat. a színeknél kell 2 új. ugyanaz a két szín a sikeres vari és toli akcóknál és egy másik szín a sikerteleneknél, hogy nehogy véletlen elkeverjük:)

All times are GMT +1. The time now is 08:48.