![]() |
De ha úgy gondolod, hogy a karácsonykor tartandó licitálásnak találóbb a húsvéti licitálás nevet adni, akkor a kedvedért nagyon szívesen...
|
Quote:
Vagy kozben rajottel hogy lany? :) |
Quote:
|
Igazából azért töröltem azt, mert rájöttem, hogy az eredeti beírás lényege az akart lenni, hogy miért nem karácsonyra vannak meg az új számok, mint karácsonyi ajándék.
És most tök rendes leszek, emrt erre is válaszolok. :D Azért, mert a licitálás aktív részvételt igényel, nézned kell, hogy a kedvenc számodra nem licitáltak-e rá, ha igen, akkor dötneted kell, hogy rálicitálsz, vagy hagyod az egészet, esetleg megpályázol inkább egy másik számot. Az ilyen figyelgetésekre és döntésekre az ünnepek alatt a többség sokkal jobban ráér. |
Licitálni csak vipben lehet vagy megengeded Ati hogy masban is.
En egy ksiebb sorszámért felajánlanám az eletromos fogpiszkálóm. bocsi off :D |
Már el is képzeltem, amint szépen becsomagolva a fa alá teszem a 21-es sorszámot és egy szívélyes mozdulattal átadom a páromnak:D Ő rám néz és enyhén haragos szemmel megkérdezi, ez meg mi?:confused: Én meg mondom, hogy Drágán megvettem neked a 21-es sorszámot, 100000 vipkörért, a 20.5 helyett. Akkor repülnék a 8.-ikről gépestül:D :D :D :D
|
Quote:
|
Vagy költözz le a földszintre és párnázd ki az ablak előtti részt:D
|
Leviszem a pincébe a gépet:rolleyes: Ott meg az baj, hogy hideg van:D :D
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:43. |