![]() |
Deni én megértem a problémád.
De akinek az a sok ki be lépési lehetőség nem elég az azért furcsa. |
Quote:
És azt is megmondanád miért kell kilépni a klánból ehhez? Ne tűnik fel, hogy ez így nincs jól? Amikor a 20-ik klán ki-belépésedet csinálod 5-700K ponton akkor is ezt mondod majd? Kilépsz -2000 hekiért 2x ? És cserébe üthetsz 1-et 1780 heki földért? :D Igazán jó a szabályozás és az érveid is ;) Majd ha egyszer szembeötlesz a problémával megérted miről is szól ez a topic. |
A megoldás, minden most felhozott 1A-s problémára.
Van több párhuzamosan futó topic egymás mellett az 1A problémáiról.
Nos ezek közül van egy ami megoldja szinte mindet. Abban a topicban viszont 12 órája csend van :( Pedig ezeket a dolgokat mind megoldaná: - a felfedezés ellehetetlenítése után keletkező fejlődésstagnálást - a nagy távolságok miatti ütés ellehetetlenülést - a pontlista egyenletlenségeiből adódó extrém orik kialakulását - a megaklánok klánszintű sérthetetlenségét - a most fellépő országok esélyeit a top1% elérésére 6-8 hónapon belül akár Ha ezt a javaslatot végre komolyan venné minden magát tapasztalt játékosnak tartó kolléga akkor ezeket a végeláthatatlan topicokat végre le lehetne zárni és minden megoldódna magától! Csak le kéne venni néhány társunknak a szemellenzőt és végre beengedni az innovációt a játékba ahelyett, hogy mereven ragaszkodunk dolgokhoz amiről mindenki tudja, hogy nem működik de már annyira megszoktuk, hogy nem vagytok hajlandóak kidobni... Picit emlékeztet a dolog lényege a nagyikák ragaszkodására 50 éves bútoraikhoz. |
Igen monro én nem lépkedek összevissza ki a klánbol.Nem hiszem hogy az a csapatjáték hogy oda állok ahol pillanatnyilag jobban fut a szekér.
Bár ne mláto ka jövőbe de nem hiszem hogy meglesz nekem a 20. kilépésem :) Kicsit messze vagyok tőle még és nem is tervezem. Abban viszont egyetértünk hogy olyan támadási haladási lehetőséget kell biztosítani ami nem teszi szükségessé a kiléptetéseket.Ugyanis ha egy klán 3-4 tagja szépen halad fel ütögetnek is elfogy a célpont és csak kiléptetéssel tudnak ütni.És akkor 8-10 fős klánról nem is beszélve. Az hogy alklánt lehessen ütni jó ötlet de ól át kell gondolni... |
Quote:
van egy ötleted, és a saját megitélésed szerint csak jó lehet. és te ehhez ragaszkodsz és pont. (persze nem biztos, hogy ez azt jelenti, hogy rossz. de egy problémára ritkán van összesen 1db jó megoldás.) a ki-be lépkedés miatti fölvesztés és az emiatti értelmetlen csatát simán megoldja, ha azt mondjuk belépéskor max 500 hekit kelljen leadni. és máris értelme lehet kilépni és külön ütni. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 16:40. |