Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Ip-vel kapcsolatos kérdés. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1036)

Meteo 02-16-2007 23:33

Quote:

Originally Posted by vad (Post 74319)
szeretném tudni ,hogy kifér hozzá az ip cimemhez rajtam és a hod admijain kivül ...

Szerintem az ip címedhez senki sem férhet hozzá.

karesz6 02-17-2007 00:16

Quote:

Originally Posted by Meteo (Post 74320)

sztem aki ért hozzá hozzáfér.

Cece 02-17-2007 00:19

Quote:

Originally Posted by Meteo (Post 74320)

A szolgáltató adminisztrátorai simán hozzáférhetnek + szerintem más is, ha ismeri a módját.

Meteo 02-17-2007 00:30

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 74322)
A szolgáltató adminisztrátorai simán hozzáférhetnek + szerintem más is, ha ismeri a módját.

Az adminok persze, hogy látják, de rajtuk kívül sztem más nem férhethozzá. Ezt majd Ati elmondja.

Vad, szerintem nyugodtan jelents az üzit Atinak! :cool:

Kubbi 02-18-2007 08:04

Quote:

szeretném tudni ,hogy kifér hozzá az ip cimemhez rajtam és a hod admijain kivül mivel ezta levelet kaptam most ::Árnyföld (#425355) - 2007-02-16 23:47:28

Hm... Ez igen érdekes... Mivel ezen a szinten ilyen nem létezik, hogy Valaki ilyen erős legyen minden téren ezért csak csalással érhetted ezt hogy a maxon lévő seregeimmel semmit sem érek... Se vari, se toli,,,
Hm...
Na akkor tőrlőm vip országom és igaz bukok pár ezret de ezért cserébe az ip-den keresztül megajándékozlak egy aprósággal, hogy ha már itt csalsz, legalább a géped akadozzon:DDD Gondolj rám az esetleges kékhalál bekövetkeztével:DDDDD CSÁ...

UI: az install nem segít mert a leíró iz blokkol, meg a boot is:)
Próbálg a winyót cserélni.DDD Jó munkát hozzá:DDDD na már most ez ha igy lehetséges akkor igen sujos következ ményei leszenek

Szerintem ne is foglalkozz vele...
Biztos kb 10 éves lehet, és most azt hiszi, hogy nagyot mondott. :D

Csokibácsi 02-18-2007 11:13

Quote:

Próbálg a winyót cserélni.DDD Jó munkát hozzá:DDDD

Ezt így olyan szép olvasni, komolyan, mindjárt el is hiszem.
Biztosan agyhullámokkal hekkel, akár hardware-t is.
A CIA alkalmazhatja, persze jópénzért.

Steve 02-18-2007 11:15

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 74492)
A CIA alkalmazhatja, persze jópénzért.

Munkatársaid is játszanak Csokibá?:)

Csokibácsi 02-18-2007 11:16

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 74493)
Munkatársaid is játszanak Csokibá?:)

http://www.tms.hu/smiley/monokli.gif

Bea Baba 02-18-2007 11:36

Quote:

szeretném tudni ,hogy kifér hozzá az ip cimemhez rajtam és a hod admijain kivül mivel ezta levelet kaptam most ::Árnyföld (#425355) - 2007-02-16 23:47:28

Hm... Ez igen érdekes... Mivel ezen a szinten ilyen nem létezik, hogy Valaki ilyen erős legyen minden téren ezért csak csalással érhetted ezt hogy a maxon lévő seregeimmel semmit sem érek... Se vari, se toli,,,
Hm...
Na akkor tőrlőm vip országom és igaz bukok pár ezret de ezért cserébe az ip-den keresztül megajándékozlak egy aprósággal, hogy ha már itt csalsz, legalább a géped akadozzon:DDD Gondolj rám az esetleges kékhalál bekövetkeztével:DDDDD CSÁ...

Próbálg a winyót cserélni.DDD Jó munkát hozzá:DDDD na már most ez ha igy lehetséges akkor igen sujos következ ményei leszenek

Hjúúú ienkor mindig ez a törlésig ütés téma jut eszembe, de nah szerintem ha iesmit jelentesz bizti megkapja érte a büntetését:mad:

vad 02-18-2007 11:54

a legszebb az egész ben az hogy egyetlen üzit se küldtem neki meg csak egy ütésem volt nála azt rögtön vissza kisért és a pattanás után jött ez az üzi nem értem az ilyen játékosokat, de ezért kicsontozom a gyereket ha meg találom már pedig megtalálom:

All times are GMT +1. The time now is 17:17.