![]() |
No, akkor összefoglalva: vagy vedd rá a szövetségeseidet (de minimum a hadisokat), hogy mindenki vándor legyen, vagy maradjatok tudósok. Ha csak egy vándor van, és a többi nem, akkor ette fene, nem tud segítséget vinni magával, és vagy egyedül támad, vagy fújhatja a vándorságát.
Ja, és ami a leírt esetedet illeti: azért itt tényleg elég sok minden összejött nektek, nem az ellenfél hadisának vándor személyiségén múlott a dolog, bár nyilván ennek is szerepe volt a vereségetekben. Viszont ilyen esetekben mégis érdemes bontanod: az országod a pontszámához viszonyítva ugyanolyan marad (50% 2000 hektáron is 50%, meg 200-on is, uff!), és nagy létszámú csoportokban 3 kör nem jelent túl nagy pontkülönbséget. |
Igazából ha gazdálkodo törpe lett volna akkor is kikapunk, mert 3vs 4 ben nem hiszem hogy lehet nyerni(toli hadi vari vs 2hadi toli vari).
lenne még pér kérdésem de azt majd a háborús tippeknél! És akkor nem offoljuk szét ezt a topicot:D (még jobban) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
nem nekünk állt a zászló! De majd fejlődök és tanulok!:) |
Quote:
ha egy hasonlóan vagy jobban tapasztalt szöviről van szó akkor ott para van:D |
Quote:
tudom... az nem minden, de azé valószínű hogy nem tegnap kezdte.... |
Quote:
|
Quote:
Bár én kezdő vagyok és tudatlan, de nme látom az a nagyon nagy előnyt ami az MF elf oldálán állna. Sok jo tulajdonsága van..az tény.. de az óriásnak is...:) |
hát pl h legyen 3 olyan számocskád....:D
meg ha támadsz mf ként annyi ellenséged lesz amivel telibeverik a fejed fentebb:D |
Quote:
Azért Mf ként megapritok egy toli az éj leple alatt, másnapra már olyan messze vagyok a szövijétől, hogy a 200 listán se lát...:D Nem voltam még 3/G ben! De már nagyon-nagyon várom!:) |
All times are GMT +1. The time now is 08:34. |