![]() |
Kakukk nép :)
Asszem le kell mondanom majd a melót szombatra(monnyuk ennek csak én örülök). +aztán ha eccer hatodik helyen szerepel az embör gyereke,muszály-illik odatolni az arcát nem?:D 1szó mint100:menek hacsak el nem üt valami nagy üveg jáger:rolleyes: addígis:Jólét lenina háxlí:D szavazni meg azérse fogok :P |
Sziasztok :)
Eddig ugy néz ki, mi is tudunk menni, persze a szokásos késöi időpontban :) Persze ha inkább nem kellünk oda, akkor most jelezzétek :p Fényképezőgépet meg ha menek, akkor viszek :) |
Quote:
|
hmmm... nah, akkor kaotikus életterem szálait igyekszem úgy cibálni, hogy oda tudjak jutni én is 1.-én ;) :cool: :D
|
szijjasztok:)
mivel engem kihagytatok a felsorolásból ezé ott leszek:D persze ha nem jön közbe semmi...."csak nem":rolleyes: ahogy látom sokk hodossal találkozni fogok:P |
Monro!!!!!
Jövö héten ne felejts el kimenni a nagybani piacra!!!!! Tudod, narncs, fahéj, citrom, só! A bevásárló listát ne felejtsd itt!!!! :D :D :D :D :D |
Mo, ha jövő héten időben el tudom intézni hogy 100% hogy ottlegyek lesz túrógombóc? :D:D:D:D:D
|
az a lényeg hogy legyen hideg sör:p
|
Sör mindig van. Senki Te hová készülsz h túró gombócot akarsz?
|
Jön valaki Tatabánya környékéről ,mert kocsival megyek és szívesen elviszek bárkit v. bárkiket 5 főig
|
All times are GMT +1. The time now is 09:59. |