Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Rúnatermelés módosítása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1005)

Steve 11-05-2006 18:20

zavazást akkor írnék ki ha már van több ötlet is

McLoad 11-05-2006 19:28

Quote:

Originally Posted by Savaria (Post 40897)
hmm végülis toli létemre belegondollva legyen:rolleyes: !!! legalább varit lehet majd rúnára lopni:cool: ! tiszta haszon! hadisok fosztogassanak variknál rúnát, és akkor megint oda jutunk, hogy lessz egy elhanyagollt személyiség. valamilyen szinten kiszolgáltatottá tenné a varikat,úgy mint a gazdálkodókat:D:D :D .

Igen és ezt a varisok mind csak néznék ölbe tett kézzel. Ne felejtsd el a gazdálkodó lemond területekröl amig a vari nem mond le rola max csak személyiségröl de aki profi vari akar maradni ugy se fogja ezt választani hanem mondjuk tudost.
Mindenkép szinesitené a játékot a javslat.

Synkel 11-05-2006 19:47

Mint a másik topicban is mondtam, 5 rúna per templom kényelmesen elég a faji varik felrakásához, ami tényleg számít. A többi meg tényleg legyen taktika, hogy kinek mi fontosabb: védelem, pajzs, tisztánlátás? Egy szöviben érdemes-e mindekinek távot nézni hirtelen, mert nem beszélték meg előre, vagy kell-e folyamatosan fenn legyen a teljes krónika? A varázslatokkal most úgy bánunk, mintha tök természetesek lennének, varist meg azért tartunk, hogy gömbözzön nekünk célpontot. Ha nem így avn, jelentkezzen az a varis, aki többet renget mint gömböz a szövijének:)

Smooth Scroller 11-06-2006 20:54

az eredeti 5letet jonak tartom. 10 helyett 5 runa/kor 1 templombol. varazslo szemlyisegueknek meg 20. nem sok ez, hiszen az 5. csoporton tul szamoljuk meg hany varazslo van (legalabbis 1 szemelyisegu). ha van is akkor ugyis orias, legalabb jon 1 kis extra penz a runak eladasabol a piacon, ahol is valszeg fel fog menni az ara a kevesebb termeles miatt.

en tamogatom az eredeti 5letet.

Med 11-08-2006 21:06

Asszem akkor ezt viszonylag letisztáztuk...

ATTTIIIII!!! :D

Steve 11-09-2006 13:54

Quote:

Originally Posted by Med (Post 42025)
Asszem akkor ezt viszonylag letisztáztuk...

ATTTIIIII!!! :D

Nem elsietni;) Ez majd a kövi körben lesz Ati által átnézve, legalábbis ezt írta nekem.

monro 11-09-2006 14:47

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 42110)
Nem elsietni;) Ez majd a kövi körben lesz Ati által átnézve, legalábbis ezt írta nekem.

Én is szívesebben látnám ezt a témát a "megvalósult javaslatok" kategóriában! Frankó ötlet és javítja majd a játékban a kombinációs lehetőségeket. Lsd védővarik előtérbe hozása, runák értéknövelése, varis fajok nagyobb szerepe ;)

Klassz lenne mindenképp támogatom.

Steve 02-01-2007 16:06

Minthogy kitartok emellett az ötlet mellett ha valakinek van még véleménye az pls írja le. Hátha valamikor a közeljövőben végre napirenden lesz:)

skiti 02-01-2007 16:42

na ugye:)
ki lehet alálni olyat ami kis színt visz a játékba:)
azért mernék találgatásokba bocsájtkozni, mlyen hatással lesz ez a rúna értékére és tőkeerejére, a fellépéseket illetően:)
de érdekesebb lesz figyelni:)
már csak ezért is szívesen látnám a megvalósultak közt...

Viz 02-01-2007 17:04

Támogatom, most olvastam el, de jónak tartom.

All times are GMT +1. The time now is 11:52.