![]() |
Kíváncsiságból megint beírtam, és a válasz EZ lett :)
Megint :) |
Quote:
Pillanatnyi megszűnik az ész" Szerintem valami sarokban porosodó, 4 éve nem frissített szerverét éred el ilyenkor a Guglinak. :D |
Quote:
|
Mozifilmek korhatárának elemzése:
- Korhatár nélkül: A hősnőt senki sem teszi magáévá. - 14 éven felülieknek: A főhős magáévá teszi a hősnőt. - 16 éven felülieknek: A negatív hős magáévá teszi a hősnőt. - 18 éven felülieknek: Mindenki magáévá teszi a hősnőt. |
hulyegyerek az anyjanak:
- Anya, kinyalhatom a wcét? - Ne fiam... csak huzd le! |
Adatfelvétel a rendelőben:
- Dohányzik? - Nem, doktor úr, köszönöm, inkább innék valamit. |
Nyár van, és a második emeletről egy férfi nyakába zuttyan egy használt kotongumi. Felháborodva néz fel. Látja, hogy csak egyetlen ablak van nyitva. Felveszi a pottyanatot, és becsenget a lakásba. Kijön egy idősebb úr.
- Mondja, kérem, ki tartózkodik abban a szobában, aminek az ablaka az utcára néz és nyitva van? - kérdezi. - A lányom és a vőlegénye. - Akkor tessék, itt van az unokája. |
Egy bácsi elmegy az orvoshoz, és panaszkodik hogy kilencvenkettő éves és öregszik.
- És milyen jelei vannak? - kérdezi az orvos. - Hát, mondom az asszonynak tegnap, hogy gyere drágám, dugjunk egyet. Erre jól leteremtett, hogy micsoda telhetetlen disznó vagyok, hiszen félórája sincs, hogy dugtunk! - De bácsika, miért panaszkodik, ez remek dolog a maga korában! - Igen, de a feledékenység...! |
Két rendőr beszélget:
- Képzeld, a sógorom meghalt epilepsziában. - És hazahozzátok, vagy ott temetitek el? |
A rendőr ül a konyhában, a tűzhelyen fő a bableves, és a gőz majd leveti a fedőt. A rendőr beüvölt a szobában dolgozó feleségének:
- Anyukám, gyere már, igazítsd meg a dodót. Az asszony kijön és megkérdi: - Mit igazítsak meg? - A fazékon a dodót - mondja a rendőr. - Az nem dodó, hanem fedő! - igazítja ki az asszony. - Nekem azt mondta az őrmester - védekezik a rendőr - hogy Kovács, a fedőneve mától Dodó. |
All times are GMT +1. The time now is 23:20. |