Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Pool 10-05-2010 22:43

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 265979)
másfélszer

Amúgy meg ne foglalkozz másokkal, mókázzatok :D

Princ 10-06-2010 00:10

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 265929)
Ami szintén Tsobiéknak jött jól mert alulra kerültek...

Rövid távon igen, bár gondolom bontott volna egy szépet ha nem gondolja hogy este földet veszít. Középtávon nagyobb hátrány ha emiatt aztán leszakad, majd ő lesz ingyenföld. Tudjuk alsóbb szinteken mennyire összetett lehet egy teljes szöviháború. Az összesítésben csak annyi látszik végül hogy B csapat 100 hekit vesztett.

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 265963)
Ja, és bocsánat a srácoktól, hogy miattunk JKSZ-t kiabálnak rátok (is). :(

Vityu, ez nem a ti hibátok. Ha valaki a frusztrációra így reagál hogy a másik mekkora egy "büdös" "mocsok", csinálhatsz te bármit. :( :mad:

Merengő 10-06-2010 05:56

ebben az a legszebb, hogy én nem vádoltam meg senkit, hogy Ts miért vette magára, ezt mindenki döntse el magának.. de ha semmi köze a jksz-hez, miért merült fel egyáltalán Tsobiban, hogy rá gondolok?

Vityunak megy annyit, hogy láthattad, hogy napok óta megy a harc, és aztis láthattad, hogy még mindig tart, és a szememben ott vesztetted el a gerinced, amikor ebbe beleszóltatok. és azt se felejtsük el, hogy ez a baráti szövi milyen sok mindent megtett Tsobiért már :) nem fogok vádaskodni de sokan láthatták azt az íjas elfes ütést igortól :) ...

Tsobi 10-06-2010 06:01

Quote:

Originally Posted by tisztelet63 (Post 265995)
ebben az a legszebb, hogy én nem vádoltam meg senkit, hogy Ts miért vette magára, ezt mindenki döntse el magának.. de ha semmi köze a jksz-hez, miért merült fel egyáltalán Tsobiban, hogy rá gondolok?

Vityunak megy annyit, hogy láthattad, hogy napok óta megy a harc, és aztis láthattad, hogy még mindig tart, és a szememben ott vesztetted el a gerinced, amikor ebbe beleszóltatok. és azt se felejtsük el, hogy ez a baráti szövi milyen sok mindent megtett Tsobiért már :) nem fogok vádaskodni de sokan láthatták azt az íjas elfes ütést igortól :) ...

A gusztusos kézjelek az ominózus beírásod alatt egyértelműsítették, hogy ránk értetted, amit értettél. A többit csak pár szóra méltatnám: én tisztán játszom és ezt mindig megkövetelem a szövetségeseimtől is, ebből kiindulva pedig felesleges fröcsögés minden ezt cáfolni kívánó szó.

Merengő 10-06-2010 06:06

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 265996)
A gusztusos kézjelek az ominózus beírásod alatt egyértelműsítették, hogy ránk értetted, amit értettél. A többit csak pár szóra méltatnám: én tisztán játszom és ezt mindig megkövetelem a szövetségeseimtől is, ebből kiindulva pedig felesleges fröcsögés minden ezt cáfolni kívánó szó.

bla bla bla :) hiszek neked, ne bizonygasd már ennyire :)

Princ 10-06-2010 06:18

Quote:

Originally Posted by tisztelet63 (Post 265995)
ebben az a legszebb, hogy én nem vádoltam meg senkit

legalább a saját fenti szavaidat ne tagadd meg, légy szíves.

az utalást is te adtad. abból a szöviből vagy. szövitársad megerősítette a gusztustalan véleményed. egy látható külső akció volt ellenetek. mi akkor a kérdés? :-o

Sucó 10-06-2010 07:30

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 265996)

ts!

rád lehet is ilyeneket mondani, bármennyire is becsületesnek állitod be magad!
majd egyszer meséld már el a többieknek hogy egy bizonyos lepkének hogyan is lett meg a min földje fordulás elött!:) (gondolom emlékszel egy több szemes fullra ijjal kitámadott elfre ork ellen)
csak ennyit szerettem volna mondani!

Sucó 10-06-2010 07:34

Csabiéktól viszont elnézést kérünk ha meg lettek sértve!
de mivel egyszerre támadtak a másik szövivel bárki erre gondolt volna!
szal bocs a kellemetlenségért!

Pool 10-06-2010 08:41

Lassan ez a topic is le lesz zárva :(

Ati 10-06-2010 08:42

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 266008)
Lassan ez a topic is le lesz zárva :(

Ááá, csak szórni fogom kifele a népet a fórumról.

All times are GMT +1. The time now is 23:40.