![]() |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
ebben az a legszebb, hogy én nem vádoltam meg senkit, hogy Ts miért vette magára, ezt mindenki döntse el magának.. de ha semmi köze a jksz-hez, miért merült fel egyáltalán Tsobiban, hogy rá gondolok?
Vityunak megy annyit, hogy láthattad, hogy napok óta megy a harc, és aztis láthattad, hogy még mindig tart, és a szememben ott vesztetted el a gerinced, amikor ebbe beleszóltatok. és azt se felejtsük el, hogy ez a baráti szövi milyen sok mindent megtett Tsobiért már :) nem fogok vádaskodni de sokan láthatták azt az íjas elfes ütést igortól :) ... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
az utalást is te adtad. abból a szöviből vagy. szövitársad megerősítette a gusztustalan véleményed. egy látható külső akció volt ellenetek. mi akkor a kérdés? :-o |
Quote:
rád lehet is ilyeneket mondani, bármennyire is becsületesnek állitod be magad! majd egyszer meséld már el a többieknek hogy egy bizonyos lepkének hogyan is lett meg a min földje fordulás elött!:) (gondolom emlékszel egy több szemes fullra ijjal kitámadott elfre ork ellen) csak ennyit szerettem volna mondani! |
Csabiéktól viszont elnézést kérünk ha meg lettek sértve!
de mivel egyszerre támadtak a másik szövivel bárki erre gondolt volna! szal bocs a kellemetlenségért! |
Lassan ez a topic is le lesz zárva :(
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:40. |