Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Viccek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=32)
-   -   Viccek-bármi jöhet (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=252)

Tsobi 10-30-2010 20:27

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 269453)
Látja valaki, hogy mit írok, vagy technikai probléma van valahol, és nem jelenik meg? Arra gondolni se merek, hogy direkt folytatjátok egymás szekálását...

Ati! Igaz, hogy amit Ildee-vel mívelnek, kicsit már sok, de most tényleg minden szópárbaj felett ott fogsz állni és prédikálsz a világbékéről? Ez nem volt benne az új fórumszabályzatban..

Remedy 10-30-2010 20:29

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 269454)
Ati! Igaz, hogy amit Ildee-vel mívelnek, kicsit már sok, de most tényleg minden szópárbaj felett ott fogsz állni és prédikálsz a világbékéről? Ez nem volt benne az új fórumszabályzatban..

Ez az ovobacsis uj stilus nekem sem tetszik...

Vagy ez itt vmi szepsegverseny, world peace, love, happiness megminden? :)

Ellentetek mindig lesznek.

Ati 10-30-2010 20:31

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 269455)
Ez az ovobacsis uj stilus nekem sem tetszik...

Ha nem ovisat játszanánk, akkor nem kéne ovóbácsis stílus. :-/

Nekem se tetszik, hogy ilyen marhaságokkal kell foglalkozni, és néhányan nem tudnak emberi hangnemet megütni. :-/

Redback 10-30-2010 20:31

milyen jó viccek....

Tsobi 10-30-2010 20:32

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 269457)
milyen jó viccek....

Bááármi, kérlek. Bármi.

J.Ati 10-30-2010 20:32

Azért én emberi hangnemben írtam Pool embernek.
Remélem nem rám céloztál :)

Ati 10-30-2010 20:34

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 269459)
Azért én emberi hangnemben írtam Pool embernek.
Remélem nem rám céloztál :)

Én még a tegnapi eseményekre célzok... Nem hívjuk játékostársainkat senkiházinak például, és hasonlók.

Remedy 10-30-2010 20:39

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 269460)
Én még a tegnapi eseményekre célzok... Nem hívjuk játékostársainkat senkiházinak például, és hasonlók.

Szerintem ha hasrautesszeruen szetneznenk ezen a forumon, fogadok hogy a senkihazi szo top20-as sem lenne... (ami persze igen sajnalatos)

(Arrol meg ne is beszeljunk hogy zoldben es belso forumon minek hivtak mar...)

Debilke 10-30-2010 21:27

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 269460)

Sztem, meg ha azt gondoljuk róla, annak is hívhatjuk akár, vagy csak kedves jelzőket aggathatunk játékostársainkra? Hol a határ? Melyik jelző az ami szted még belefér, de érzékelteti, hogy baromira rossz véleménnyel vagyok róla, és ezt egy jelzővel is szeretném megerősíteni, mondjuk a hülye belefér? Ezt még oviban is használják, szóval annyira talán nem durva... tehát lehülyézhetem Ildikét például?

Ati 10-30-2010 21:29

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 269466)
Sztem, meg ha azt gondoljuk róla, annak is hívhatjuk akár, vagy csak kedves jelzőket aggathatunk játékostársainkra? Hol a határ? Melyik jelző az ami szted még belefér, de érzékelteti, hogy baromira rossz véleménnyel vagyok róla, és ezt egy jelzővel is szeretném megerősíteni, mondjuk a hülye belefér? Ezt még oviban is használják, szóval annyira talán nem durva... tehát lehülyézhetem Ildikét például?

Úgy tűnik, hogy tényleg nem látszik, amit írok.... :-/

Na mindegy, a témáról így vagy úgy le fogunk szállni, csak reméltem, hogy ehhez nem kellenek szankciók. Dehát ha kellenek, akkor kellenek... :-/

All times are GMT +1. The time now is 04:31.