Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Tsobi 10-05-2010 19:20

Quote:

Originally Posted by lacy (Post 265919)
miröl beszélsz Ts?nem csak te dolgozol hanem mi is szoktunk.de mi nem sírdogálunk hogy ejnye szöviharc van és nincsen netem!

Nem értem, az adófizetők fel vannak jogosítva az alaptalan vádaskodásra? Az Alkotmányban ezt nem találtam. :rolleyes:

Hex 10-05-2010 19:21

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 265924)
Arra hogy a két szövi háborújába beleavatkozott egy harmadik Tsobiék oldalán előzmények nélkül.
A többire nincs bizonyíték tehát nem írom le:)

aha és Pool meg Ts szövijét ütötte 21 körről. Szóval ha ez igaz is, akkor is csak egál.

szerintem nem pont Ts-t kellen jksz-szel vádolni, mikor még azt az általánosan elfogadott módszert sem hajlandó megtenni, hogy a szövije országába belép etetni.

Remedy 10-05-2010 19:30

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 265924)
Arra hogy a két szövi háborújába beleavatkozott egy harmadik Tsobiék oldalán előzmények nélkül.
A többire nincs bizonyíték tehát nem írom le:)

En sem vedeni akarom oket, de pl Tsobiekat ugyanezen a harc kozben utotte Pool felulrol, sot, meg egy mf gnom is.

Serg 10-05-2010 19:32

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 265926)
aha és Pool meg Ts szövijét ütötte 21 körről. Szóval ha ez igaz is, akkor is csak egál.

szerintem nem pont Ts-t kellen jksz-szel vádolni, mikor még azt az általánosan elfogadott módszert sem hajlandó megtenni, hogy a szövije országába belép etetni.

Vádaskodtam volna?
Idézd már be légyszi!Amúgy meg Tsobi előző hozzászólásához hozzáfűzném:
Sajnos azonban országunkban az állatoknak, a kisebbségnek, a pszichés betegeknek, az elítélteknek, a kiskirályoknak JOGAI vannak, nekünk embereknek pedig kötelességeink!

Serg 10-05-2010 19:34

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 265927)
En sem vedeni akarom oket, de pl Tsobiekat ugyanezen a harc kozben utotte Pool felulrol, sot, meg egy mf gnom is.

Ami szintén Tsobiéknak jött jól mert alulra kerültek...

Tsobi 10-05-2010 19:39

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 265927)

Az MF gnóm egy korábbi haragos volt, Pool pedig Pool :)

Remedy 10-05-2010 19:43

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 265929)
Ami szintén Tsobiéknak jött jól mert alulra kerültek...

Ez igaz mondjuk, vmennyire. Regen vivtam en is egy jo hangulatu szoviharcot ugy, hogy mas ne ronditson bele. Legutoljara Sarkiek akartak beleronditani, csak nem sikerult nekik. :)

Tsobi 10-05-2010 19:46

Egyébként most tényleg arról beszélgetünk, hogy a 2/B topjában egy 10+% üressel rendelkező, szövijétől 15k pontra elszakadt országot bever-e egy szövi mindenféle összejátszás nélkül?

Ati 10-05-2010 19:52

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 265932)
Egyébként most tényleg arról beszélgetünk, hogy a 2/B topjában egy 10+% üressel rendelkező, szövijétől 15k pontra elszakadt országot bever-e egy szövi mindenféle összejátszás nélkül?

Remélem nem, hiszen az súlyos szabályszegés lenne, mivel ilyen információt tilos kiadni.

Tsobi 10-05-2010 19:56

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 265933)
Remélem nem, hiszen az súlyos szabályszegés lenne, mivel ilyen információt tilos kiadni.

Próbáltam rávilágítani a dolog abszurdítására :)

All times are GMT +1. The time now is 10:16.