![]() |
Värttinä - Syyllinen Syli (Part 2)
|
The Sisters of Mercy - Temple of Love
http://youtube.com/watch?v=d6eC3sLGIiM |
Hallgatom a csendet...
|
The Prodigy - Spitfire
|
Black Sabbath - The wizard
|
Laid Back - White Horse.
:) |
|
Dés László - Ha lenne jövő
Ha lenne jövő, ha várjuk, majd idetalál. Addig a múltban élünk, Most add a kezed és mondd el, hogy mi lesz velünk, ha végre eljön értünk. Lehet, hogy csak arra vár, legyen meglepetés, egy éjszaka érjen el ide, Lehet, hogy már elkerült és a Holdban szállt le. Ha lenne jövő, a múlt végül üresen áll. Ez már egy másik élet, Még szép is lehet, még látom az álmok nyomát, mikor a szemedbe nézek. Van, aki már elköszönt, aki jobbat akart és máshol majd elnyeri talán. Van aki csak elmaradt, s most az égből néz ránk. Ref.: Itt ez a névtelen élet, s a végén mindig kiderül, az, hogy mást akartam, Hagyd meg a hangot, az arcot, hogy ne maradjak egyedül, ez az én jutalmam. Itt ez a föld, ez a hely és egy mosoly néha sikerül, látod itt maradtam, Hagyd meg a hangot, az arcot, hogy ne m,aradjak egyedül, ez az én jutalmam már. Ha lenne jövő, ha várjuk, majd idetalál. Addig a múltban élünk, Most add a kezed és mondd el, hogy mi lesz velünk, ha végre eljön értünk. Lehet, hogy csak arra vár, legyen meglepetés, egy éjszaka érjen el ide, Lehet, hogy már elkerült és a Holdban szállt le. |
Iron Maiden - Dance Of Death :cool:
|
Cseh Tamás, Koncz Zsuzsa: Jöjj kedvesem
:):rolleyes: ;):o |
All times are GMT +1. The time now is 01:00. |