![]() |
Sziámi: Bocs
Bocs, hogy az egyszerű, szürke, Szabályos szabású nadrágomnak dupla az éle De kérdezd már te is azt az egyszerű vasalónőt Hogy ő most tényleg él-e? Tudod, megkérném én is néha azt az asszonyt Ha nem volna ott az a gyerek Hogy engedje már meg, hogy egyszerű narkós Vagy alkoholista legyek Csak van törvény, és az mérvadó: Hogy él-él-él-él-él a gonosz és él a jó Bocs, én már majdnem mindent kipróbáltam S amit csak majdnem, azt majd nem kéne neked se Az téged is teljesen kipróbálna Az már több, mint egy tripla kelepce Bocs, hogy te életképes vagy, De az élet képes, és rácáfol erre Kapásból nem fáj a fejed és nem szól a szád De akkor mér' van szükség szájra meg fejre? Mert van törvény, és az mérvadó Hogy él-él-él-él-él a gonosz és él a jó! Nagyjából mindenből elég egy halálos adag És azt meg is hozza a Télapó A kívánságodat majd meghallja valaki Aki néha gonosz, és még jó, ha néha jó Bocs, de az eszméidből eszmélj már föl Mert nincs már olyan eszme, ami még ne járt volna le Csak egy csoda segíthet, de csoda lenne az is Ha még sikerülne megtörténnie Mondjuk, ha egyszer csak eltűnne az egyszerű, szürke Nadrágomból az egyik él Az bizonyíték volna, hogy termel a gonosz De közben azért a jó is él Mert van törvény, és az mérvadó: Hogy él a gonosz és él a jó Van törvény, és az mérvadó: Hogy él-él-él-él-él a gonosz és él a jó |
Anathema - Deep
|
Alvin és a mókusok : Happy End
Lassan véget ér a film, ez lesz az utolsó fejezet Csak nézed és nem számít már ki mikor kit kibelezett A bűnöst felkötik nem lényeg már hogy melyik fára, Unod már a vadnyugatot is és átkapcsolsz egy másik csatornára Izgalmas részhez érkeztünk, sokszor odanézni nem is mersz nem azért, mert hánysz a vértől, csak félsz, hogy magadra ismersz Ha mindannyian imátkoznánk, talán a kislány is újra járna, unod már a sok szappanoperát is és átkapcsolsz egy másik csatornára Bújjunk el a világ elől, hogy senki észre ne vegyen Ne számítson már, csak az hogy jó legyen, csak az hogy legyen Happy end a vége, különben szarj az egészre Most itt vagy kényelemben, szívtál már eleget életedben Legyen jó a vége, a főhős ússza meg élve Érezd magad jól, gondjaidat félre téve Nem kell, nem kell a dráma, elég volt belőle Csak nézed a filmkockákat, és nem tudod előre És nem tudod előre Bújjunk el a világ elől, hogy senki észre ne vegyen Ne számítson már, csak az hogy jó legyen, csak az hogy legyen Happy end a vége, különben szarj az egészre Most itt vagy kényelemben, szívtál már eleget életedben Legyen jó a vége, a főhős ússza meg élve Érezd magad jól, gondjaidat félre téve Kapcsold ki Vagy kapcsold ki Vagy kapcsold ki |
Deep Forest: Sweet Lullaby
|
Majka - Csak Méreg
|
|
Enya - Only time :cool:
|
|
Piramis: Őszintén akarok élni.
Őszintén akarok élni, Minden utam végigjárni, Hinni abban, amire vágyom, S ha hiszek benne küzdeni érte bármilyen áron. Őszintén akarok élni, És csak annyit elérni, Hogy a jókedvem senkit ne bántson, S ha fáj a szívem valamiért, ne nagyon fájjon! Tőled csak annyit akarok kérni, Hogy engedj őszintén élni, Őszintén, szabadon, szépen, Őszintébben, mint ahogy tegnap éltem. Ne kelljen hazudnom senkinek És hogyha valamit kérdezek A válasz igaz legyen! Szeretnék bízni mindenkiben, Hinni, hogy nem fordul ellenem, S nem árul el sosem. |
Edda: Érzés
|
All times are GMT +1. The time now is 13:55. |