Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Valezius 04-28-2008 16:47

Quote:

Originally Posted by Hege (Post 172043)
És mi tart vissza? :D Hajrá! :p

Sajnos én még nem tartok ott, mint zsáni ismerőse, hogy meg tudjam állapítani, hogy mikor kell 8sereget küldeni egy üres országra, és miért nem 2nappal előbb vagy később :(

Synkel 04-28-2008 16:51

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 172050)
Azt hiszem, hogy a viszontválasz bizonyította, hogy értem, amit írtál.

De ha valaki megosztana egy 3. lehetőséget, azt többre értékelném, mint bármifajta kötekedést ;)

1 nagy és 7 kis seregben az a ráció, hogy ha esetleg meg is fogja mindet, csak egy győzelem növeli a katmorálját.

Valezius 04-28-2008 16:54

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 172052)
1 nagy és 7 kis seregben az a ráció, hogy ha esetleg meg is fogja mindet, csak egy győzelem növeli a katmorálját.

Egy éppen beférő sereg 2-3szorosa is kicsi még szerintem :)

Mindenesetre okos trükk.

Grabi 04-28-2008 16:57

jelen esetben nem hiszem h beszélhetünk komoly morálos problémákról, mind a két fél alapvetően egy békés területen volt szinte lényegtelen morállal. történt egy "hátha bemegy 8 sereges támadás" és bement.

Valezius 04-28-2008 17:02

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 172013)
ÉÉn biztos vagyok benne, és ki merem jelenteni, hogy teljesen szándékosan ment ki a sereg, nem csak úgy habokra kiküldte, hogy befér-e vagy nem..

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 172054)
jelen esetben nem hiszem h beszélhetünk komoly morálos problémákról, mind a két fél alapvetően egy békés területen volt szinte lényegtelen morállal. történt egy "hátha bemegy 8 sereges támadás" és bement.

Ne mondj ellent Zsáninak, mert... :o

Zsáni 04-28-2008 18:00

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 172050)
Azt hiszem, hogy a viszontválasz bizonyította, hogy értem, amit írtál.

De ha valaki megosztana egy 3. lehetőséget, azt többre értékelném, mint bármifajta kötekedést ;)

itt az egyetlen, aki kötekedik, te vagy.
és még mindig tartom a véleményem rólad, még ha nem érdekel is senkit :D

Gyula 04-28-2008 18:02

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 172055)
Ne mondj ellent Zsáninak, mert... :o

Volt már normál csoportban 500k pontos országod? Elhiszed, hogy ezen a ponton, nem támad úgy az ember, hogy megriad hajnali négykor leül a gép elé és gondol egy nagyot?

-Hmm, bal lábbal keltem, átfokozok 50k pontot, potom 250-300k katonát, hátha majd beszaalad az a 8 sereg.

Na látod ez nem igy megy itt.

Valezius 04-28-2008 18:05

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 172064)
Volt már normál csoportban 500k pontos országod? Elhiszed, hogy ezen a ponton, nem támad úgy az ember, hogy megriad hajnali négykor leül a gép elé és gondol egy nagyot?

-Hmm, bal lábbal keltem, átfokozok 50k pontot, potom 250-300k katonát, hátha majd beszaalad az a 8 sereg.

Na látod ez nem igy megy itt.

Inkább elhiszem a vesztes fél véleményét, mint bárki másét. :)

Nem hiszem, hogy meg lehetne győzni arról, hogy egy 8sereges kitámadásra hetekig kéne készülni...

És itt konkrét készülésről beszélek nem arról, hogy meg kell termelni hozzá a javakat.
Ha a termelés gratulációt érdemel, akkor gratulálok én is.

Gyula 04-28-2008 18:07

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 172065)
Inkább elhiszem a vesztes fél véleményét, mint bárki másét. :)

Akkor javaslom irj egy zöldet a gyöztesnek és kérd meg, hogy tanitson egy kicsit, mert úgy látom, hogy nagy szükséged van rá.

Valezius 04-28-2008 18:12

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 172066)
Akkor javaslom irj egy zöldet a gyöztesnek és kérd meg, hogy tanitson egy kicsit, mert úgy látom, hogy nagy szükséged van rá.

Köszönöm a jótanácsot, bár jobban örültem volna ha magadat ajánlod fel más helyett.

All times are GMT +1. The time now is 08:57.