Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Valezius 04-28-2008 12:29

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 172003)
és az L képzelhetetlen h küldött 3*100k pacit meg 5*25kt? vagy valami hasonló?:p

Na most, ha észreveszik a támadásod, akkor mindenképp fogják.

De minden más ellent mond a józan észnek.

Ha észreveszik ugyanúgy kivédik a 3*100K+5*25K-s sereget, mint a 8*10K-st, így nem kérdés, hogy melyikkel fogsz menni.
Így a 8kicsi sereg jöhet szóba.

Jaj, 1esetet sajnos elfelejtettem, 7kicsi és 1nagy(amit nem lehet fogni) sereg még nagyon is elképzelhető. Ami felülírja az általam leírtakat.

Zsáni 04-28-2008 12:58

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 172002)
Képzeld képes vagyok elképzelni a dolgot. Az itt leírt infók alapján minden teljesen logikus...

Kitámadás nem volt, se szövetségi se egyéni.

8sereggel kitámadtak, bizonyára nem küldte el minden "barakkhelyét", mert, ha észreveszik, akkor tuti a védés, és a visszaütés.
(Ha nem 8sereg lenne, akkor bonyolultabb lenne a kép (és én sem írtam volna), de így meglehetősen egyszerű)

Én is sokmindent elképzeltem már, repülőszőnyeget, meg hasonlót, attól még nincsennek...
NEm olyan egyszerű a kép, mint azt te gondolod...
Én biztos vagyok benne, és ki merem jelenteni, hogy teljesen szándékosan ment ki a sereg, nem csak úgy habokra kiküldte, hogy befér-e vagy nem..
Ilyen magasságokban megszokás gondolni, ki mit csinál, mellesleg én ismerem a támadó felet, Te nem.
Lehet nem vállalt 100%-os rizikót, és nem teljes sereggel ment ki, de lehet nem is kellett..illetve biztos, hogy nem kellett, látszik.

Valezius 04-28-2008 13:04

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 172013)
Én is sokmindent elképzeltem már, repülőszőnyeget, meg hasonlót, attól még nincsennek...
NEm olyan egyszerű a kép, mint azt te gondolod...

Még mindig nem állította senki, hogy bármi többé kevésbé zseniális trükk lenni a háttérben, és ha az nincs, akkor egyszerű a kép.
Nem volt kitámadás, se oda vissza ütések, mi lehetne ennél egyszerűbb? :)

Quote:

Én biztos vagyok benne, és ki merem jelenteni, hogy teljesen szándékosan ment ki a sereg, nem csak úgy habokra kiküldte, hogy befér-e vagy nem..
Ilyen magasságokban megszokás gondolni, ki mit csinál, mellesleg én ismerem a támadó felet, Te nem.
Ja majd véletlenül nyomott rá 8szor a támadás gombra :)

Quote:

Lehet nem vállalt 100%-os rizikót, és nem teljes sereggel ment ki, de lehet nem is kellett..illetve biztos, hogy nem kellett, látszik.
El nem tudom képzelni, hogy grabinak olyan orija legyen, amivel ne tudna visszatámadni egy ilyen támadás ellen, és ne fogna meg legalább 7sereget, ha észreveszi...

Deni 04-28-2008 13:14

nem értem, hogy miért nem lehet szimplán gratulálni egy ütéshez, anélkül hogy bármit is magyarázni kellene a győztes sikerén, hogy bárki kárörvendve lejtene örömtáncot a vesztes fél bukásán.. tudjátok.. csak annyi, hogy gratula, vagy annyi, hogy sajnálom.. se több.. se kevesebb.. gondolom ez jó nehéz kérés lenne :rolleyes:

Valezius 04-28-2008 13:18

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 172015)
nem értem, hogy miért nem lehet szimplán gratulálni egy ütéshez, anélkül hogy bármit is magyarázni kellene a győztes sikerén, hogy bárki kárörvendve lejtene örömtáncot a vesztes fél bukásán.. tudjátok.. csak annyi, hogy gratula, vagy annyi, hogy sajnálom.. se több.. se kevesebb.. gondolom ez jó nehéz kérés lenne :rolleyes:

Rohadt unalmas egy topic lenne, ha csak események, és gratok lennének benne...
Hiányoznának Remy megjegyzései a bontásokkal kapcsolatban :)

Nem értem, miért kéne bárki másnak is gratulálnia, mint a vesztes félnek, hiszen ő az egyetlen aki meg tudja ítélni a dolgot :)

Én pedig csak próbálom feldolgozni a meglévő információ morzsákot. :)

Grabi 04-28-2008 14:25

itt elhangzottak számok, gondolom nem publikálhatom, hogy mennyivel jött. lényegtelen is lenne. a tervem megvan, most már csak a jövővel kell foglalkozni :)

Ati 04-28-2008 14:33

Egymás nyilvános sértegetéseinek nincs helye ezen a fórumon.

Hege 04-28-2008 15:21

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 171994)
Mihez is lehet gratulálni? :confused:

Mert olyan kedve volt, hogy kiküldött 8sereget és szerencséje volt? Azt szerintem még én is meg tudnám csinálni...

És mi tart vissza? :D Hajrá! :p

Stoky(Gárdi) NEXUS 04-28-2008 15:25

bocsi én csak példát mondtam arra hogy nem feltétlen kell 8 kissereg....
és a számokat azért írtam h érthetőbb legyen

Valezius 04-28-2008 16:46

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 172044)
bocsi én csak példát mondtam arra hogy nem feltétlen kell 8 kissereg....
és a számokat azért írtam h érthetőbb legyen

Azt hiszem, hogy a viszontválasz bizonyította, hogy értem, amit írtál.

De ha valaki megosztana egy 3. lehetőséget, azt többre értékelném, mint bármifajta kötekedést ;)

All times are GMT +1. The time now is 20:41.