![]() |
Quote:
De minden más ellent mond a józan észnek. Ha észreveszik ugyanúgy kivédik a 3*100K+5*25K-s sereget, mint a 8*10K-st, így nem kérdés, hogy melyikkel fogsz menni. Így a 8kicsi sereg jöhet szóba. Jaj, 1esetet sajnos elfelejtettem, 7kicsi és 1nagy(amit nem lehet fogni) sereg még nagyon is elképzelhető. Ami felülírja az általam leírtakat. |
Quote:
NEm olyan egyszerű a kép, mint azt te gondolod... Én biztos vagyok benne, és ki merem jelenteni, hogy teljesen szándékosan ment ki a sereg, nem csak úgy habokra kiküldte, hogy befér-e vagy nem.. Ilyen magasságokban megszokás gondolni, ki mit csinál, mellesleg én ismerem a támadó felet, Te nem. Lehet nem vállalt 100%-os rizikót, és nem teljes sereggel ment ki, de lehet nem is kellett..illetve biztos, hogy nem kellett, látszik. |
Quote:
Nem volt kitámadás, se oda vissza ütések, mi lehetne ennél egyszerűbb? :) Quote:
Quote:
|
nem értem, hogy miért nem lehet szimplán gratulálni egy ütéshez, anélkül hogy bármit is magyarázni kellene a győztes sikerén, hogy bárki kárörvendve lejtene örömtáncot a vesztes fél bukásán.. tudjátok.. csak annyi, hogy gratula, vagy annyi, hogy sajnálom.. se több.. se kevesebb.. gondolom ez jó nehéz kérés lenne :rolleyes:
|
Quote:
Hiányoznának Remy megjegyzései a bontásokkal kapcsolatban :) Nem értem, miért kéne bárki másnak is gratulálnia, mint a vesztes félnek, hiszen ő az egyetlen aki meg tudja ítélni a dolgot :) Én pedig csak próbálom feldolgozni a meglévő információ morzsákot. :) |
itt elhangzottak számok, gondolom nem publikálhatom, hogy mennyivel jött. lényegtelen is lenne. a tervem megvan, most már csak a jövővel kell foglalkozni :)
|
Egymás nyilvános sértegetéseinek nincs helye ezen a fórumon.
|
Quote:
|
bocsi én csak példát mondtam arra hogy nem feltétlen kell 8 kissereg....
és a számokat azért írtam h érthetőbb legyen |
Quote:
De ha valaki megosztana egy 3. lehetőséget, azt többre értékelném, mint bármifajta kötekedést ;) |
All times are GMT +1. The time now is 20:41. |