![]() |
grt Brave-nek a támadáshoz!
a kárörvendők meg ha azt csinálnák, amire gondolok, hogy csinálhatnák, akkor fájna nekik :rolleyes: Grabinak meg vigasztalásul http://viglapok.kepeslap.com/images/...alak_thumb.gif |
Quote:
Mert olyan kedve volt, hogy kiküldött 8sereget és szerencséje volt? Azt szerintem még én is meg tudnám csinálni... Mert számomra nem úgy tűnik, hogy ehez bármi más is kéne. Gondolom bátorság se kellett hozzá, mert maradt otthon is bőven barakkhely. Tudom, hogy ebből a beírásból nem fogok jól kijönni, de az nem is fontos. Aki félre akarja érteni, úgyis félrefogja... |
Nézd a jó oldalát, így majd könnyebb lesz Hüppi a dipódra találni vkit, mert nem vagy már akkora. :)
|
Quote:
|
Quote:
asszem inkább no komment hozzád... |
Tök szép hogy mindig van valaki aki végülis tök idegen a dologhoz de mégis jobban tud mindent mint mások :) hát ez tényleg tök szuper :) Imádom az ilyet na hagyjuk inkább. Grabi sztem az életed fontosabb mint egy játék egy játékkal nem tudod sokra vinni az életbe szal szerintem ne bánkódj amiatt hogy bevertek csak sikerüljenek a vizsgáid meg a szigorlat meg minden sok sikert! :)
|
Én azért bánkódnék egy csöppet .. feltéve,ha nem direkt volt :)
|
Quote:
grat az ütéshez! és legalább A tetején is elindult valami.remélem nem szakad meg itt... |
Quote:
Kitámadás nem volt, se szövetségi se egyéni. 8sereggel kitámadtak, bizonyára nem küldte el minden "barakkhelyét", mert, ha észreveszik, akkor tuti a védés, és a visszaütés. (Ha nem 8sereg lenne, akkor bonyolultabb lenne a kép (és én sem írtam volna), de így meglehetősen egyszerű) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:21. |