![]() |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Kíváncsi vagyok, hány oldalról próbáljátok még védeni a védhetetlent:) Összefoglalom mégegyszer gyengébbek kedvéért, miért is jöttem ide dühöngeni : Killerék hatalmas arccal belénk álltak, aztán szétszórtuk őket, mint bolond a lisztet, erre elmenekültek lefelé, egy felettébb gyanús módszerrel. Ennyi. |
Quote:
|
Quote:
Napsütést:D Mellesleg ha megmondanám, hogy ezzel a kis játszadozással keretünk másfél yardot, azt már el sem hinné senki, ugyhogy meg sem említem:P:D Azt pedig nem tudom mit érzel, de ha olyan akkor fordulj szakemberhez. Tisztán, világosan leírtam a helyzetet, volt benne jksz/földleadás killerék részéről, mégis én vagyok a csúnya bácsi:D Bánom is én:) (Mellesleg jelentettem minden gyanút, ugyhogy nem érdemes erről beszélni) |
Quote:
|
RRRrrr, a te orid Amadeus? márha nem titok...
|
Quote:
azt hogy felveszed-e a kesztyűt nem csak rajtad múlik miszter nominimumföld:) amúgy nem is értem mit királykodsz itt amikor tikitakiba 2 szövi meg egy mf ütött minket egyszerre és persze "véletlenül" mind másik orira ment nehogy akadjanak:rolleyes: ezek után nyugodtan legyél csak kemény de nem javallom hogy túl sokat aludj:D |
Quote:
|
Quote:
ja nekem 3 yardot világoltál,de a valódi mérleg vagy néhány üres,egy törölt meg egy beújrázott szövi ha jól tévedek:D |
Quote:
|
Quote:
Nemár:) Ne felejtsük már el, hogy 2napig hárman voltunk négyőtök ellen, és akkor sem virítottatok semmit. Szóval hajrá fiú, legyen szerencséd. |
ja mellesleg csak reagáltam,mert szóltak hogy fikázol külsőn,de zöldbe is megírtam már neked ne levélbe vagy fórumon akarj háborúzni,mert azt nem úgy kell!!;)
|
Quote:
Nah nem vitatkozom vesztesekkel, miért kelljen bizonygatnom, hogy szét lettetek verve? :D Csak nézni kell egy éplistát, vagy hogy éppen merre van szétszaladva a szövid... |
Quote:
Kössünk bele valakibe, aztán kerüljünk alá 10körre/szabizzunk le:D Szerintem a fórumos harc jobban megy Neked, meg kéne maradnod annál. Meg itt többen támogatnak, nem kell legalább, hogy azonos csopiban legyenek a haverok:D Szóval szabadabb kezed van itt:D |
Quote:
|
Quote:
a te frissen leújrázott szövidnek egyedül volt annyi ürese mint nekünk összesen:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Csak mert én elég egyértelmű dolgokat írok le, ne gyere ezekkel a ködös utalásokkal. Akarsz valamit kérdezz, segítek... Szerk.: csak mert ha a Poollal történt afféromra célozgatsz, akkor csak annyit, hogy volt már annak pár hónapja, de én legalább nem voltam csirke elismerni, hogy igen, felmérgesítettem Poolt, aztán szétcsapta az országomat elég durván:) Sőt, azt sem tagadom jobb játékos nálam. De csak azért gondolom, hogy erre célozgatsz, mert még soha senki más nem vert minheki alá. Neked ilyeneket sajnos nem tudok mondani, ugyhogy magyarázd csak tovább a történteket, ameddig akarod, nem leszek lusta válaszolgatni, főleg ha megint valamit füllentesz:D |
Quote:
Azert ez a post mindent visz, ugyhogy nem is irnek semmit, csak annyit, hogy ha lesz 1 milla feletti orszagod, es leszel egy Lamadavasz szintu klan sikeres vezere, akkor majd Te is elmondhatod, hogy nem tettel le semmit az asztalra... |
Nem tudom miért baj, hogy "arcosan" meséli el a történetét? Pláne, ha oka is van rá!
Mindig szívesen olvasom egy-egy szövi csatáját, amiben ez benne van. Ahelyett, hogy mindenki Rrrrrr-t fikázza, inkább hallgassuk meg a másik oldalt is. És ha a másik oldal is elismeri a vereséget, akkor: lehet gratulálni Rrrr-éknek, hogy egy olyat vertek el, akinek van egy "1 milla feletti orszaga, és egy Lamadavasz szintu klan sikeres vezere" |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szerk.: Egyébként részünkről 100%osan tiszta volt a csatázás, ha megfelelő okot látnék ennek a bizonyítására, bármikor bárkinek elküldeném print screenelve a szövifórumunkat teljes egészébe, a fontos eseményeket, meg a naplózott msn beszélgetéseket a szövinkkel. Remy gyanusítgatása, meg idióta célzások kevesek ahhoz, hogy dolgozzom ilyennel 3percet. Ha részrehajlás nélküli, komolyabb vizsgálat lenne, akkor anarchba lennének már rég Killerék, azokkal együtt akik a piacot próbálták "szabályozni" nekik több-kevesebb sikerrel. De sajnos én is beleestem most, az alantas gyanúsítgatások hibájába, ezért inkább hagyjuk a dolgot annyiban, Killerék lent vannak, mi pedig fent. Ganxsta pedig megmondta, le...rni lehet, fel pedig nem:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
valóban hazudtam jóval több ürese volt mint nekünk együtt:) Szabad terület: 1345 Ház: 234 Barakk: 0 Kovácsműhely: 0 Tanya: 0 Könyvtár: 0 Raktár: 18 Bányák: 0 Őrtorony: 0 Kocsma: 116 Templom: 113 Kórház: 0 Piac: 0 Bank: 8 semmi infó nincs kiadva mert már újrázot:D ha így néz ki a "győztes" jobb ha nálunk nem néz senki éplistát mert még szívrohamot kap:) nem is beszélve a törölt "győztes"-ről:) végülis ha a leszakadt tagunk helyett beveszek egy friss orit lehet hiába vagytok 9en:rolleyes:;) |
Quote:
|
Quote:
azért azt látni, hogy ez nem ön kezűleg történt elírtam :) "nem" nélkül gondoltam |
Quote:
|
Quote:
Valóban érdekes, hogy az újrázás előtt 1körrel lebontotta az oriját, csak hogy ne legyen felé tartó sereg tőletek ami meggátolja abban, hogy megnyomja az újra gombot. Lám, ma is tanultál valamit:) szerk.: Mellesleg még ezzel is éplisttel alattatok volt üres hekiket tekintve, abban a pillanatban. |
Quote:
egy része önkezű volt,mert emikor a "barátaink" (mellesleg térkapu nélkül) jó érzékkel lehiénázták a teljeben még meg sem jelenő kitámadott orijainkat majdnem full sereggel kitámadva magammal vittem a sülyesztőbe a delikvenst aki inkább szétbontotta az oriját minthogy ottmaradjon a "szanaszétvert vesztesekkel":D mondjuk logikus lépés volt gondolkoztam is amikor kiszúrtam hogy küldök rá 1 lovat 18 körre:D mondjuk ha előre tudom milyen sárdobálós nagymellényű arcoskodást rendez a kedves vezére biztos meg is teszem!! |
a hihetetlenül jó hódosok ismertetőjele,hogy ezzel az éplistával ácsorgunk egy darabig mielőtt megnyomjuk az újra gombot:D
|
Quote:
|
Quote:
még most is vezet pedig érdekes módon vagy 4 oriból rengetnek minket lentről fentről;) |
Quote:
ha értelmezési problémáid vannak nem tehetek róla. |
Quote:
|
Quote:
|
nem akarjátok ezt privátban elintézni? :(
|
Quote:
Mellesleg ide dühöngeni jár az ember:P |
All times are GMT +1. The time now is 23:27. |