Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Hódítós Dühöngő (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=70)

csabi 11-09-2010 13:00

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 270398)
Az egyetlen gondja a nagy arca volt...
Szerintem meg semmit nem tett az asztalra, dehát ennek megítélése nyelvcsapásoktól függ erősen...
Amúgy hidd el, nyugodtan alszom. Ha ezek után még jönnek bosszút állni, röhögve fogok ellépni előlük. Előttem leszerepeltek annyira, hogy nem veszem fel mégegyszer a kesztyűt ellenük, mert nem tartom annyira sem őket, hogy ilyen után egy visszavágót adjak nekik.

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 270399)
Különben sem értem, miért mindig csak a Bigesek jöhetnek "királykodni" a fórumra:D
Ha annyira más dolga lett volna, minek kötött belénk, ráadásul ilyen gusztustalan módon, ami nem mellesleg a szabályok durva megszegése is.
Aztán meg csecsre szaladtak, és nem tetszik senkinek, hogy ezt elmondom itt? Akkor ne olvassátok:P

most komolyan arra vagy büszkke, hogy egy(?) mnt-s szövivel karöltve levertetek egy másik szövit?? :eek: pontosan nem tudom hogy hányan támadtatok Killerékre, a teljesben csak 7 különböző ország látszik 24órán belül.. grat! verjed a melled! és mellé verjed az ex-, vagy leendő szövijeidet is, mert azt is gyakran látni tőled teljesben..

RRRrrr 11-09-2010 13:04

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 270400)
most komolyan arra vagy büszkke, hogy egy(?) mnt-s szövivel karöltve levertetek egy másik szövit?? :eek: pontosan nem tudom hogy hányan támadtatok Killerékre, a teljesben csak 7 különböző ország látszik 24órán belül.. grat! verjed a melled! és mellé verjed az ex-, vagy leendő szövijeidet is, mert azt is gyakran látni tőled teljesben..

Nah akkor olvass mégegyszer. A gondom pont az, hogy az mnt-s szövi leföldelte őket, mikor azt ígérte nem szólnak bele. Ezzel sikerült elmenekülniük, amit sérelmeztem. Az idiótákat meg ütni kell, akár szövim volt, akár nem:)

Kíváncsi vagyok, hány oldalról próbáljátok még védeni a védhetetlent:)
Összefoglalom mégegyszer gyengébbek kedvéért, miért is jöttem ide dühöngeni : Killerék hatalmas arccal belénk álltak, aztán szétszórtuk őket, mint bolond a lisztet, erre elmenekültek lefelé, egy felettébb gyanús módszerrel. Ennyi.

csabi 11-09-2010 13:11

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 270401)
Nah akkor olvass mégegyszer. A gondom pont az, hogy az mnt-s szövi leföldelte őket, mikor azt ígérte nem szólnak bele. Ezzel sikerült elmenekülniük, amit sérelmeztem. Az idiótákat meg ütni kell, akár szövim volt, akár nem:)

Kíváncsi vagyok, hány oldalról próbáljátok még védeni a védhetetlent:)
Összefoglalom mégegyszer gyengébbek kedvéért, miért is jöttem ide dühöngeni : Killerék hatalmas arccal belénk álltak, aztán szétszórtuk őket, mint bolond a lisztet, erre elmenekültek lefelé, egy felettébb gyanús módszerrel. Ennyi.

mért van az az érzésem, hogy inkább csak azért írtál ide, hogy magyarázd a bizonyítványod? :) és mért minősíted a játékostársaidat ilyen negatívan? mit vársz ezután? :)

RRRrrr 11-09-2010 13:15

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 270402)
mért van az az érzésem, hogy inkább csak azért írtál ide, hogy magyarázd a bizonyítványod? :) és mért minősíted a játékostársaidat ilyen negatívan? mit vársz ezután? :)

Napsütést:D

Mellesleg ha megmondanám, hogy ezzel a kis játszadozással keretünk másfél yardot, azt már el sem hinné senki, ugyhogy meg sem említem:P:D

Azt pedig nem tudom mit érzel, de ha olyan akkor fordulj szakemberhez. Tisztán, világosan leírtam a helyzetet, volt benne jksz/földleadás killerék részéről, mégis én vagyok a csúnya bácsi:D
Bánom is én:) (Mellesleg jelentettem minden gyanút, ugyhogy nem érdemes erről beszélni)

csabi 11-09-2010 13:18

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 270403)

Mellesleg ha megmondanám, hogy ezzel a kis játszadozással keretünk másfél yardot, azt már el sem hinné senki, ugyhogy meg sem említem:P:D

Azt pedig nem tudom mit érzel, de ha olyan akkor fordulj szakemberhez. Tisztán, világosan leírtam a helyzetet, volt benne jksz/földleadás killerék részéről, mégis én vagyok a csúnya bácsi:D
Bánom is én:) (Mellesleg jelentettem minden gyanút, ugyhogy nem érdemes erről beszélni)

igazi férfi vagy! :D

Rob 11-09-2010 13:25

RRRrrr, a te orid Amadeus? márha nem titok...

Killer 11-09-2010 13:28

Quote:

Szerintem meg semmit nem tett az asztalra, dehát ennek megítélése nyelvcsapásoktól függ erősen...
Amúgy hidd el, nyugodtan alszom. Ha ezek után még jönnek bosszút állni, röhögve fogok ellépni előlük. Előttem leszerepeltek annyira, hogy nem veszem fel mégegyszer a kesztyűt ellenük, mert nem tartom annyira sem őket, hogy ilyen után egy visszavágót adjak nekik.

azt hogy felveszed-e a kesztyűt nem csak rajtad múlik miszter nominimumföld:)
amúgy nem is értem mit királykodsz itt amikor tikitakiba 2 szövi meg egy mf ütött minket egyszerre és persze "véletlenül" mind másik orira ment nehogy akadjanak:rolleyes:
ezek után nyugodtan legyél csak kemény de nem javallom hogy túl sokat aludj:D

Killer 11-09-2010 13:29

Quote:

Originally Posted by Rob (Post 270406)

nagyon úgy tűnik:)

Killer 11-09-2010 13:31

Quote:

ja nekem 3 yardot világoltál,de a valódi mérleg vagy néhány üres,egy törölt meg egy beújrázott szövi ha jól tévedek:D

csabi 11-09-2010 13:32

Quote:

Originally Posted by Rob (Post 270406)

Amadeus Láma? .. ööö Álma? :)

RRRrrr 11-09-2010 13:33

Quote:

Originally Posted by Killer (Post 270407)
azt hogy felveszed-e a kesztyűt nem csak rajtad múlik miszter nominimumföld:)
amúgy nem is értem mit királykodsz itt amikor tikitakiba 2 szövi meg egy mf ütött minket egyszerre és persze "véletlenül" mind másik orira ment nehogy akadjanak:rolleyes:
ezek után nyugodtan legyél csak kemény de nem javallom hogy túl sokat aludj:D

Ez olyan deja vu érzés. Megint megtámadtok majd, hogy több mint 1k üres hekivel kullogjatok aztán 10körrel alattunk? :D
Nemár:)
Ne felejtsük már el, hogy 2napig hárman voltunk négyőtök ellen, és akkor sem virítottatok semmit. Szóval hajrá fiú, legyen szerencséd.

Killer 11-09-2010 13:34

ja mellesleg csak reagáltam,mert szóltak hogy fikázol külsőn,de zöldbe is megírtam már neked ne levélbe vagy fórumon akarj háborúzni,mert azt nem úgy kell!!;)

RRRrrr 11-09-2010 13:35

Quote:

Originally Posted by Killer (Post 270409)
ja nekem 3 yardot világoltál,de a valódi mérleg vagy néhány üres,egy törölt meg egy beújrázott szövi ha jól tévedek:D

Azóta költeni kellett:D
Nah nem vitatkozom vesztesekkel, miért kelljen bizonygatnom, hogy szét lettetek verve? :D Csak nézni kell egy éplistát, vagy hogy éppen merre van szétszaladva a szövid...

RRRrrr 11-09-2010 13:36

Quote:

Originally Posted by Killer (Post 270412)
ja mellesleg csak reagáltam,mert szóltak hogy fikázol külsőn,de zöldbe is megírtam már neked ne levélbe vagy fórumon akarj háborúzni,mert azt nem úgy kell!!;)

Hát jól megmutattad, hogyan kell háborúzni:D
Kössünk bele valakibe, aztán kerüljünk alá 10körre/szabizzunk le:D

Szerintem a fórumos harc jobban megy Neked, meg kéne maradnod annál. Meg itt többen támogatnak, nem kell legalább, hogy azonos csopiban legyenek a haverok:D Szóval szabadabb kezed van itt:D

Pumi 11-09-2010 13:36

Quote:

Ekkora örömöd még gondolom sose volt, vigyázz nehogy merevedési problémáid legyenek :D

Killer 11-09-2010 13:38

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 270413)
Azóta költeni kellett:D
Nah nem vitatkozom vesztesekkel, miért kelljen bizonygatnom, hogy szét lettetek verve? :D Csak nézni kell egy éplistát, vagy hogy éppen merre van szétszaladva a szövid...

a te frissen leújrázott szövidnek egyedül volt annyi ürese mint nekünk összesen:)

RRRrrr 11-09-2010 13:40

Quote:

Originally Posted by Killer (Post 270416)
a te frissen leújrázott szövidnek egyedül volt annyi ürese mint nekünk összesen:)

Azért hazudni nem kell, hogy szépíts a dolgon. Tudnám könnyedén bizonyítani, de infokiadás lenne...

Killer 11-09-2010 13:41

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 270414)
Hát jól megmutattad, hogyan kell háborúzni:D
Kössünk bele valakibe, aztán kerüljünk alá 10körre/szabizzunk le:D

Szerintem a fórumos harc jobban megy Neked, meg kéne maradnod annál. Meg itt többen támogatnak, nem kell legalább, hogy azonos csopiban legyenek a haverok:D Szóval szabadabb kezed van itt:D

értettem védelem alatt felfedezünk és kiveretjükmagunkataminimumföldből mester:)

RRRrrr 11-09-2010 13:44

Quote:

Originally Posted by Killer (Post 270418)
értettem védelem alatt felfedezünk és kiveretjükmagunkataminimumföldből mester:)

Miről is beszélsz? :D
Csak mert én elég egyértelmű dolgokat írok le, ne gyere ezekkel a ködös utalásokkal. Akarsz valamit kérdezz, segítek...

Szerk.: csak mert ha a Poollal történt afféromra célozgatsz, akkor csak annyit, hogy volt már annak pár hónapja, de én legalább nem voltam csirke elismerni, hogy igen, felmérgesítettem Poolt, aztán szétcsapta az országomat elég durván:)
Sőt, azt sem tagadom jobb játékos nálam. De csak azért gondolom, hogy erre célozgatsz, mert még soha senki más nem vert minheki alá.
Neked ilyeneket sajnos nem tudok mondani, ugyhogy magyarázd csak tovább a történteket, ameddig akarod, nem leszek lusta válaszolgatni, főleg ha megint valamit füllentesz:D

Remedy 11-09-2010 14:04

Quote:

:D

Azert ez a post mindent visz, ugyhogy nem is irnek semmit, csak annyit, hogy ha lesz 1 milla feletti orszagod, es leszel egy Lamadavasz szintu klan sikeres vezere, akkor majd Te is elmondhatod, hogy nem tettel le semmit az asztalra...

-Ricsi- 11-09-2010 14:32

Nem tudom miért baj, hogy "arcosan" meséli el a történetét? Pláne, ha oka is van rá!

Mindig szívesen olvasom egy-egy szövi csatáját, amiben ez benne van.
Ahelyett, hogy mindenki Rrrrrr-t fikázza, inkább hallgassuk meg a másik oldalt is.

És ha a másik oldal is elismeri a vereséget, akkor:

lehet gratulálni Rrrr-éknek, hogy egy olyat vertek el, akinek van egy "1 milla feletti orszaga, és egy Lamadavasz szintu klan sikeres vezere"

Remedy 11-09-2010 14:39

Quote:

Originally Posted by -Ricsi- (Post 270423)
Nem tudom miért baj, hogy "arcosan" meséli el a történetét? Pláne, ha oka is van rá!

Mindig szívesen olvasom egy-egy szövi csatáját, amiben ez benne van.
Ahelyett, hogy mindenki Rrrrrr-t fikázza, inkább hallgassuk meg a másik oldalt is.

És ha a másik oldal is elismeri a vereséget, akkor:

lehet gratulálni Rrrr-éknek, hogy egy olyat vertek el, akinek van egy "1 milla feletti orszaga, és egy Lamadavasz szintu klan sikeres vezere"

Hidd el, Killer lenne az elso, aki gratulalna, ha normalisan, tiszta jatekban elvernek...

-Ricsi- 11-09-2010 14:46

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 270425)
Hidd el, Killer lenne az elso, aki gratulalna, ha normalisan, tiszta jatekban elvernek...

Lehet, de nem tudom mi volt, ezért érdekelne az ő szempontjuk is.

RRRrrr 11-09-2010 14:49

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 270425)

Nem hinném, akkor már megtörtént volna...

Szerk.: Egyébként részünkről 100%osan tiszta volt a csatázás, ha megfelelő okot látnék ennek a bizonyítására, bármikor bárkinek elküldeném print screenelve a szövifórumunkat teljes egészébe, a fontos eseményeket, meg a naplózott msn beszélgetéseket a szövinkkel. Remy gyanusítgatása, meg idióta célzások kevesek ahhoz, hogy dolgozzom ilyennel 3percet.
Ha részrehajlás nélküli, komolyabb vizsgálat lenne, akkor anarchba lennének már rég Killerék, azokkal együtt akik a piacot próbálták "szabályozni" nekik több-kevesebb sikerrel.
De sajnos én is beleestem most, az alantas gyanúsítgatások hibájába, ezért inkább hagyjuk a dolgot annyiban, Killerék lent vannak, mi pedig fent. Ganxsta pedig megmondta, le...rni lehet, fel pedig nem:D

Remedy 11-09-2010 14:58

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 270427)
Nem hinném, akkor már megtörtént volna...

Ebben egyetertunk, akkor mar megtortent volna.

RRRrrr 11-09-2010 15:04

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 270430)
Ebben egyetertunk, akkor mar megtortent volna.

lol. Értelmezés FAIL.

Killer 11-09-2010 15:29

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 270417)
Azért hazudni nem kell, hogy szépíts a dolgon. Tudnám könnyedén bizonyítani, de infokiadás lenne...

valóban hazudtam jóval több ürese volt mint nekünk együtt:)

Szabad terület: 1345
Ház: 234
Barakk: 0
Kovácsműhely: 0
Tanya: 0
Könyvtár: 0
Raktár: 18
Bányák: 0
Őrtorony: 0
Kocsma: 116
Templom: 113
Kórház: 0
Piac: 0
Bank: 8
semmi infó nincs kiadva mert már újrázot:D
ha így néz ki a "győztes" jobb ha nálunk nem néz senki éplistát mert még szívrohamot kap:)
nem is beszélve a törölt "győztes"-ről:)
végülis ha a leszakadt tagunk helyett beveszek egy friss orit lehet hiába vagytok 9en:rolleyes:;)

Hex 11-09-2010 15:36

Quote:

Originally Posted by Killer (Post 270432)

ha így néz ki a "győztes" jobb ha nálunk nem néz senki éplistát mert még szívrohamot kap:)
végülis ha a leszakadt tagunk helyett beveszek egy friss orit lehet hiába vagytok 9en:rolleyes:;)

tetszik ez az éplista :D bár ebből nem mondanám meg, hogy milyen faj :D bár a kocsmák miatt gnómnak mondanám :D ha törpe lenne, csak maradt volna egy-két bányája :D

-Ricsi- 11-09-2010 15:39

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 270433)
tetszik ez az éplista :D bár ebből nem mondanám meg, hogy milyen faj :D bár a kocsmák miatt gnómnak mondanám :D ha törpe lenne, csak maradt volna egy-két bányája :D

és a barakkokból, milyen fajra következtetsz? :D

azért azt látni, hogy ez nem ön kezűleg történt

elírtam :) "nem" nélkül gondoltam

csabi 11-09-2010 15:44

Quote:

Originally Posted by -Ricsi- (Post 270434)

ugyanannyi barakja van, mint tornya, tehát bunkerelf.. :D:D

RRRrrr 11-09-2010 15:48

Quote:

Originally Posted by Killer (Post 270432)

Valóban érdekes, hogy az újrázás előtt 1körrel lebontotta az oriját, csak hogy ne legyen felé tartó sereg tőletek ami meggátolja abban, hogy megnyomja az újra gombot. Lám, ma is tanultál valamit:)

szerk.: Mellesleg még ezzel is éplisttel alattatok volt üres hekiket tekintve, abban a pillanatban.

Killer 11-09-2010 15:51

Quote:

Originally Posted by -Ricsi- (Post 270434)

egy része önkezű volt,mert emikor a "barátaink" (mellesleg térkapu nélkül) jó érzékkel lehiénázták a teljeben még meg sem jelenő kitámadott orijainkat majdnem full sereggel kitámadva magammal vittem a sülyesztőbe a delikvenst aki inkább szétbontotta az oriját minthogy ottmaradjon a "szanaszétvert vesztesekkel":D mondjuk logikus lépés volt gondolkoztam is amikor kiszúrtam hogy küldök rá 1 lovat 18 körre:D
mondjuk ha előre tudom milyen sárdobálós nagymellényű arcoskodást rendez a kedves vezére biztos meg is teszem!!

Killer 11-09-2010 15:54

a hihetetlenül jó hódosok ismertetőjele,hogy ezzel az éplistával ácsorgunk egy darabig mielőtt megnyomjuk az újra gombot:D

RRRrrr 11-09-2010 15:55

Quote:

Originally Posted by Killer (Post 270437)
egy része önkezű volt,mert emikor a "barátaink" (mellesleg térkapu nélkül) jó érzékkel lehiénázták a teljeben még meg sem jelenő kitámadott orijainkat majdnem full sereggel kitámadva magammal vittem a sülyesztőbe a delikvenst aki inkább szétbontotta az oriját minthogy ottmaradjon a "szanaszétvert vesztesekkel":D mondjuk logikus lépés volt gondolkoztam is amikor kiszúrtam hogy küldök rá 1 lovat 18 körre:D
mondjuk ha előre tudom milyen sárdobálós nagymellényű arcoskodást rendez a kedves vezére biztos meg is teszem!!

Már megint miről beszélsz? Sosem támadtunk "vakon". Szinte minden körben volt távsereg nézve, és 8körönként friss éplist alapján, KISZÁMOLT seregekkel támadtunk. Ne hazudgálj már össze vissza ha lehet ilyet kérni. (Tudom luxus, de azért még kérni lehet)

Killer 11-09-2010 15:56

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 270436)
Valóban érdekes, hogy az újrázás előtt 1körrel lebontotta az oriját, csak hogy ne legyen felé tartó sereg tőletek ami meggátolja abban, hogy megnyomja az újra gombot. Lám, ma is tanultál valamit:)

szerk.: Mellesleg még ezzel is éplisttel alattatok volt üres hekiket tekintve, abban a pillanatban.

még most is vezet pedig érdekes módon vagy 4 oriból rengetnek minket lentről fentről;)

Killer 11-09-2010 15:57

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 270439)
Már megint miről beszélsz? Sosem támadtunk "vakon". Szinte minden körben volt távsereg nézve, és 8körönként friss éplist alapján, KISZÁMOLT seregekkel támadtunk. Ne hazudgálj már össze vissza ha lehet ilyet kérni. (Tudom luxus, de azért még kérni lehet)

ha értelmezési problémáid vannak nem tehetek róla.

RRRrrr 11-09-2010 15:58

Quote:

Originally Posted by Killer (Post 270440)
még most is vezet pedig érdekes módon vagy 4 oriból rengetnek minket lentről fentről;)

Nah nem számolgatom tovább, hogy hanyadik hazugságnál jársz. Én mindent részletesen leírtam, és MINDENT amit leírtam bizonyítani is tudom. Ellenben veletek...

Killer 11-09-2010 15:58

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 270442)
Nah nem számolgatom tovább, hogy hanyadik hazugságnál jársz. Én mindent részletesen leírtam, és MINDENT amit leírtam bizonyítani is tudom. Ellenben veletek...

persze persze.....

Ildee 11-09-2010 16:03

nem akarjátok ezt privátban elintézni? :(

RRRrrr 11-09-2010 16:04

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 270444)
nem akarjátok ezt privátban elintézni? :(

Már el van intézve, vagy Te nem nézel pontlistát? :D
Mellesleg ide dühöngeni jár az ember:P

All times are GMT +1. The time now is 23:27.