![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
A módosítás élesítésre került.
Ha bármi hiányozna, vagy nem úgy működne, ahogy kell, akkor kérlek, hogy azt jelezzétek. Jó játékot! |
Akár ide is jöhetnek az észlelt hibák ezzel kapcsolatban. A másik témát tartsuk tisztán a kérdéseknek és válaszoknak, hogy ha valakit érdekel valami, akkor ne 300 oldalt kelljen olvasnia. Köszi.
|
Quote:
|
Éljen a létrejött módosítás.
Csak megérte elindítani a témát :) |
Quote:
A sok feltétel és lehetőség miatt egy kicsit átláthatatlan lett. Persze az egzagkt leírás szükséges, de szerintem kifejezetten hasznos lenne valami másfajta megközelítés, kicsit általánosabban, összefoglalva, például hogy végeredményben mi az a 3 út, ahogyan plusz személyiséghez lehet jutni. |
Quote:
Ezt az elvet szem előtt tartva született a súgó. A fő irányvonal továbbra is a 9000 hektárról való fordulás, nem szeretném ezzel egyenrangúként kezelni a másik két lehetőséget. |
És már meg is volt az első ország, ami a könnyített feltételekkel lefordult.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Gondolom nem nagy meglepetés, hogy én voltam.
|
Quote:
Működik minden? Feljutás oldal jelzi, hogy már volt egy könnyített fordulásod? |
Quote:
|
Szuper, köszi.
|
Quote:
|
Azóta már más is élt ezzel a lehetőséggel. Működik minden? A rendes fordulás is? :)
|
Quote:
|
Quote:
100 fölött van azoknak a száma, akik 4000 hektárról lefordulva most újra felfele haladnak. Ezen felül vannak azok, akik már meg is kapták a plusz személyiséget a kétszeri fordulásért. |
Quote:
Örülök neki... |
All times are GMT +1. The time now is 12:24. |