Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Csillagkapu (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=83)

szamóka 10-04-2009 22:58

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 224615)
Az ilyen linkek fórumra tételét kérem mellőzni. A fórum nemcsak Magyarorszáhról elérhető, más országok törvényei az ilyen tevékenységeket tiltják. Nem kívánok a nemzetközi jogban utánanézni az ilyen eseteknek. :) Köszönöm.

Ebbe bele kell hogy kössek. A torrent file nem tartalmaz jogvédett anyagot, a belinkelése nem sért szerzői jogokat. De azért szót fogadok...

Ati 10-04-2009 23:12

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 224621)
Ebbe bele kell hogy kössek. A torrent file nem tartalmaz jogvédett anyagot, a belinkelése nem sért szerzői jogokat. De azért szót fogadok...

Ezt a logikát követve a Pirate Bay tulajdonosaira nem várna sokmilliárd forintnyi pénzbüntetés és börtön. A valóságban azonban vár. Innentől kezdve önző disznó vagyok, és azt mondom, hogy ezen a fórumon ilyennek nincs helye. :)

szamóka 10-04-2009 23:16

Más dolog egy link és más egy tracker.

Ati 10-04-2009 23:18

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 224629)
Más dolog egy link és más egy tracker.

Sok bezáratott fórum esetében ezt az ügyvédek nem tudták bebizonyítani, ezért én meg se próbálom megkísérelni.

tdomo 10-05-2009 06:29

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 224610)
(Amúgy jó, méltó az SG1-hoz)

Szerintem éppen, hogy nem. Az egész rész teljesen kiszámítható és unalmas volt, az utolsó 5 percet kivéve. Persze azért megérdemel még egy-két esélyt, remélem izgalmasabb lesz a sorozat, mint az első rész.

Valezius 10-05-2009 10:28

Én rosszabbra számítottam, legalábbis a szereplőgárdáról készült kép alapján.
"A valamiért már lecsukott, idegroncs katona", és "a tudós akiben nem lehet bízni" figurák nem túl szimpatikusak. Ahogy a nemlineáris vonalvezetés sem. (Ami nekem csak akkor szokott tetszeni, ha nem süt róla, hogy azért kellett a jeleneteket felcserélni, hogy a feszült pont az elejére kerüljön.)
Kis spoiler:
A végén meg csak egy cliffhangert kapunk...

Kutyuleee 10-05-2009 11:03

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 224661)
Én rosszabbra számítottam, legalábbis a szereplőgárdáról készült kép alapján.
"A valamiért már lecsukott, idegroncs katona", és "a tudós akiben nem lehet bízni" figurák nem túl szimpatikusak. Ahogy a nemlineáris vonalvezetés sem. (Ami nekem csak akkor szokott tetszeni, ha nem süt róla, hogy azért kellett a jeleneteket felcserélni, hogy a feszült pont az elejére kerüljön.)
Kis spoiler:
A végén meg csak egy cliffhangert kapunk...

Nem tudom nekem bejött:) a spoilerra meg: mégis mit vártál, melyik sorozat nem így kezdődik???:D

Nekem pont azért jött be, mert végre nem annyira a tüzijáték puffogtatásra mentek rá. Egyelőre én nagyon úgy érzem, hogy végre visszakapjuk a kezdeti SG-1 hangulatot. Ahol az új bolygókon és létformákon volt a hangsúly, és ettől volt érdekes, nem pedig a nyirjuk ki a "főellenséget" széria gyártásu sci-fi, ha ez tényleg marad is így akkor jó esélyel lesz egy baromi jó sorozat, ami végre az eredeti SG hangulatot idézi. És sztem ezt is akarták (hál istennek) elérni, erre utal a Children of the God újra kiadása is nem régiben (ha valaki nem tudna, az SG:1 nyitó duplarésze)

Szal sztem tök 5-ös

szamóka 10-05-2009 12:02

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 224663)
Nem tudom nekem bejött:) a spoilerra meg: mégis mit vártál, melyik sorozat nem így kezdődik???:D

Nekem pont azért jött be, mert végre nem annyira a tüzijáték puffogtatásra mentek rá. Egyelőre én nagyon úgy érzem, hogy végre visszakapjuk a kezdeti SG-1 hangulatot. Ahol az új bolygókon és létformákon volt a hangsúly, és ettől volt érdekes, nem pedig a nyirjuk ki a "főellenséget" széria gyártásu sci-fi, ha ez tényleg marad is így akkor jó esélyel lesz egy baromi jó sorozat, ami végre az eredeti SG hangulatot idézi. És sztem ezt is akarták (hál istennek) elérni, erre utal a Children of the God újra kiadása is nem régiben (ha valaki nem tudna, az SG:1 nyitó duplarésze)

Szal sztem tök 5-ös

És ami a lényeg: a készítők szinte hetente megesküsznek, hogy nem lesznek replikátorok...

tdomo 10-05-2009 14:29

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 224671)
És ami a lényeg: a készítők szinte hetente megesküsznek, hogy nem lesznek replikátorok...

Ez tényleg nem egy utolsó szempont. :)

Kutyuleee 10-05-2009 15:28

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 224671)

persze, itt majd az Ori helyi képviselői jelennek meg:D
vagy kiderül hogy Apophis nem halt meg csak átteleportálodott 100miliárd fényévet:D

All times are GMT +1. The time now is 17:32.