![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Más dolog egy link és más egy tracker.
|
Quote:
|
Quote:
|
Én rosszabbra számítottam, legalábbis a szereplőgárdáról készült kép alapján.
"A valamiért már lecsukott, idegroncs katona", és "a tudós akiben nem lehet bízni" figurák nem túl szimpatikusak. Ahogy a nemlineáris vonalvezetés sem. (Ami nekem csak akkor szokott tetszeni, ha nem süt róla, hogy azért kellett a jeleneteket felcserélni, hogy a feszült pont az elejére kerüljön.) Kis spoiler: A végén meg csak egy cliffhangert kapunk... |
Quote:
Nekem pont azért jött be, mert végre nem annyira a tüzijáték puffogtatásra mentek rá. Egyelőre én nagyon úgy érzem, hogy végre visszakapjuk a kezdeti SG-1 hangulatot. Ahol az új bolygókon és létformákon volt a hangsúly, és ettől volt érdekes, nem pedig a nyirjuk ki a "főellenséget" széria gyártásu sci-fi, ha ez tényleg marad is így akkor jó esélyel lesz egy baromi jó sorozat, ami végre az eredeti SG hangulatot idézi. És sztem ezt is akarták (hál istennek) elérni, erre utal a Children of the God újra kiadása is nem régiben (ha valaki nem tudna, az SG:1 nyitó duplarésze) Szal sztem tök 5-ös |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
vagy kiderül hogy Apophis nem halt meg csak átteleportálodott 100miliárd fényévet:D |
All times are GMT +1. The time now is 17:32. |