![]() |
ekkor 3 hónapja jáccottam kb, de még nem voltam ellenfél:)))
Játék kezdése: 2000-08-13 19:31:11 szeptemberben meg még csak 1 hónapos:) Sandalina (#39043) - 2000-11-08 10:39:54 Kedves Bubba-land! Már szeptember 27-én találkoztunk, amikor nagyon szimpatikusan válaszoltál.Ebbol kiindulva üzenek sikertelen érdeklodésedre. Még mindig nem vagyunk egyenrangú ellenfelek, de ha felteszed kérdéseidet, szivesen válaszolok. Üdv.: Sandalina |
Quote:
Egyszer meggömböztük, amikor szabin volt. Elég félelmetesnek tűnt a gömbje. Számolni kezdtem és megállapítottam, hogy seregei semmiképpen sem férhetnek el. Leírtam a klánfórumra és javasoltam, próbáljuk ki és ha a katonák nem mennek el szabi alatt, akkor gyűjtsünk nagy sereget egy szabis oriba és avval klántámadjunk. Nauru (Tuvalu) válasza ez volt: Quote:
Szóval mégsem vagyok Istenkirály... |
Fegya,Te akkor is Istenkirály vagy!!
|
Quote:
|
Én csak egy érdekes gömböt találtam, és tettszik, hogy milyen serege van :)
xyxyxyx :) (#xyxyxy) Föld: xxx hektár Katona: 0 Népesség: 10.024 Védő: 0 Foglalkoztatottság: 95% Támadó: 0 Pénz: 9.044.432 Nyilasbaba: yyyy Étel: 1.119 bála Lovasbaba: 0 Rúna: 71.179 rúna Elit: yyyyy Morál: 95 % Varázsló: yyyy Katonai morál: 92 % Tolvaj: yyyy Szövetség: magányos farkas Faj: Óriás Személyiség: Tudós Hírnév: yyyy Érték:xxxxxx Helyezés: 236 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Gondolom ez masokban is felmerul. A sakkszerveren is szoktunk adminkent (GM(nagymester)) tagot rakni az adott userre viccbol, de csak par percre, epp azert, hogy ne tevesszuk meg a tobbi usert, es ne meruljon fel ilyen bennuk, hogy "neki szabad, nekunk miert nem?" Szoval szerintem nem feltetlen jo otlet, hogy ez a "kis kedvesseg" vagy nem tudom mi, tartosan bennemaradt a jatekban, de hat ki tudja... :) |
Kíváncsi lennék, hogyan lett ebből:
Elõnyök * 15% véderõ többlet, * a varázslatok 20%-kal nagyobb eséllyel sikerülnek, * a tanyák 10%-kal többet termelnek, * a tudománytekercsek írása 5%-kal olcsóbb, * a templomok 10%-kal több rúnát termelnek. Hátrányok: * a támadóerõ 20%-kal alacsonyabb, * a tolvajok 30%-ban automatikusan lebuknak (elhárítástól függetlenül), * a bányák 20%-kal kevesebbet termelnek, * a fizetett adó 20%-kal alacsonyabb, * támadáskor az úton elpusztuló katonák aránya 20%-kal magasabb. Ez: Előnyök * a katonák 15%-kal erősebbek, * a varázslók 10%-kal erősebbek, * a tanyák 20%-kal többet termelnek, * a mágia és lakáshelyzet területén elérhető maximum 40%, * egy könyvtár 110 tekercset írhat egyszerre. Hátrányok: * a támadáskor a veszteség 20%-kal magasabb, * a tolvajok mindenből csak 50%-nyi zsákmányt hoznak, * a következő tolvajakciókat egyáltalán nem indíthatja: varázslók meggyilkolása, katonák meggyilkolása, gyújtogatás, * az épületek építéséhez szükséges pénz- és nyersanyagmennyiség 20%-kal magasabb, * támadáskor az úton elpusztuló katonák aránya 20%-kal magasabb. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:20. |