![]() |
A személyiségek "eldobása" téma úgy látom mindenkinek tetszik valamilyen formában. Most azonban amondó vagyok, hogy ezt tegyük félre, és koncentráljunk a továbblépéshez szükséges top%-ok és top helyezések kérdésére, hiszen ez az, ami szorosan összefügg az eredeti javaslattal. A személyiségek eldobására visszatérünk később.
|
Quote:
|
Quote:
|
Mondom, én Atis legnehezebb %-os ötletével is egyet értek, ha a kék 9-nél 1-4 hely szerepel és nem csak az első hely... na meg, ha nem kötelező miatta 1/a-ba menni, hanem a 2/b-ből is meg lehet csinálni.
|
Quote:
Akinek van kedve érdemi vitáhóz azzal folytatom. |
Engem csak az érdekelne, hogy azok közül, akik itt a javaslatokat teszik, hányan játszanak kis kék számmal rendelkező orival..
Sztem a top1 helyezés elérése továbbra is nonszensz elvárás.. Maximum majd több jkszt fog szülni.. Bár van aki ezt diplomáciának hívja.. A topban üldögélő _nem_szabis szövik (nem törődve a morál esetleges romlásával) CSAK némi kp esetleg teki fejében felengedik a továbbhaladni kívánó kis kék számos orit a top1 helyre.. (lehet rosszul látom..) Amúgy ezt a verzitó támogatom: (1) - top 30% - ahogy eddig (2) - top 24% (3) - top 19% (4) - top 15% (5) - top 12% (6) - top 10% (7) - top 8% (8) - top 6% (9) - top 5% |
Quote:
|
Quote:
Benne vagyok olyan szigorításban is, hogy a kék szám csak azt jelentse, amit tényleg jelent, azaz azt, hogy hányszor ment valaki végig a játékon. Több személyiséget pedig csak a most kialakuló nehezített feltételekkel lehessen szerezni. Az eddig szerzett személyiségek elvesznek. Ezt jelölhetnénk például így: 3490 Tuvalu (12) (3) Ami azt jelentené, hogy Tuvalu 12-szer ment végig a játékon és 3 személyisége van. Remélem, elég radikális voltam! :) |
En Mcload javaslatait es %-jait tamogatom! :)
Ha vki ennyire szeretne gyarapitani a kek szamjait mondjuk (5) vagy (6) felett, akkor kuzdjon meg erte. Auu, amire a szovitek eleri a (9)-s szemelyiseget, addigra be lesz vezetve a kek szam lemondas....igy ha ugy erzitek, hogy varazslo es tolvaj szemelyiseg nem kell, akkor csak max. (7)-esek lesztek :P |
Quote:
Én továbbra is állítom, hogy ha valakinek megvan az összes személyisége, és több, mint 5 éves tapasztalattal a háta mögött játszik, akkor elvárható az 1. hely. Ha 5 évnyi folyamatos játék mellett nem tud első lenni, akkor nem is érdemli meg a továbbjutást. |
All times are GMT +1. The time now is 14:24. |