Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Ismerkedés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=24)
-   -   iWIW (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=531)

laci 01-13-2008 00:17

Viszont van egy hotel, ami bejelölt (nem a hotel, hanem valaki a személyzetből, feltételezem :D), azon már vagy 5 hónapja gondolkodom, hogy elfogadjam-e vagy sem: azt írja, hogy ha az Iwiw-es ismerőseim között van, akkor szobafoglalás esetén 15% kedvezményt ad az áraiból. Szóval az elveim harcolnak a kapzsiságommal, egyelőre döntetlen a csata, egészen addig az is marad, amíg arra nem vezet az utam, ahol ez a hotel fekszik, és éppen szállást nem keresek.

Ajánlana a Menő Lacik Klubja vagy a Fiatal Titánok Szövetsége valami kedvezményt, akkor megfontolnám, beálljak-e közéjük vagy sem :D

J.Ati 01-13-2008 00:20

Akkor pl. Pepa ad mindenkinek egy vipet,aki belép az ismerősei közé:)
Ez így igazságos:p

Grabi 01-13-2008 00:24

jó neked. nekem hetente legalább egyvki ír h milyen szimpatikus az adatlapom és feltétlen kell személyesen találkozunk, mert tuti biznisz van. vagy állás vagy éppen MLC. fontolgatom h töröljem az egész iwiwet a fenébe

Pepa 01-13-2008 08:24

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 151082)
Akkor pl. Pepa ad mindenkinek egy vipet,aki belép az ismerősei közé:)
Ez így igazságos:p

Ők nem az én ismerőseim lesznek;)

BimmBimm 01-13-2008 08:32

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 151083)
jó neked. nekem hetente legalább egyvki ír h milyen szimpatikus az adatlapom és feltétlen kell személyesen találkozunk, mert tuti biznisz van. vagy állás vagy éppen MLC. fontolgatom h töröljem az egész iwiwet a fenébe

Azta, nem is tudtam hogy mellékállásban Hacker vagy:) Törölni az egész iwiw-et... szép kihívás :):)

laci 01-13-2008 08:32

Quote:

Aha, ezt ismerem... és az a legbosszantóbb, hogy sok esetben megkapom a levelet, de válaszolni (valami csúnyát ;))már nem is tudok, mert az illető azonnal törli magát, miután elküldte az ajánlatát :mad:.

BeeLord 01-13-2008 12:34

Születési név 1998

:)

sutike31005 01-13-2008 20:07

Quote:

Én töröltem.. túl sok lett az "ismerösőm" ... pedig nem is fogadtam el mindenkit :)

Grabi 01-13-2008 20:11

ezek se ismerősök. vagyis a rosszabbik ír és bejelöl. na mindegy, szép az élet iwiw nélkül is :)

Reni 01-13-2008 21:18

Quote:

Originally Posted by laci (Post 151080)
Viszont van egy hotel, ami bejelölt (nem a hotel, hanem valaki a személyzetből, feltételezem :D), azon már vagy 5 hónapja gondolkodom, hogy elfogadjam-e vagy sem: azt írja, hogy ha az Iwiw-es ismerőseim között van, akkor szobafoglalás esetén 15% kedvezményt ad az áraiból. Szóval az elveim harcolnak a kapzsiságommal, egyelőre döntetlen a csata, egészen addig az is marad, amíg arra nem vezet az utam, ahol ez a hotel fekszik, és éppen szállást nem keresek.

Ajánlana a Menő Lacik Klubja vagy a Fiatal Titánok Szövetsége valami kedvezményt, akkor megfontolnám, beálljak-e közéjük vagy sem :D

ráérsz elfogadni mielőtt arra vennéd az irányt, ahol a szállodája van :)

All times are GMT +1. The time now is 07:24.