Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Viccek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=32)
-   -   Videók (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=500)

Ati 05-18-2008 15:04

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 175253)
Jó lenne ha a közeljövőben ilyen típusúak lennének a filmek :) Egérrel tudod forgatni képet, olyan mintha a filmen belül szétnéznél :)
Videó

DVD-ken anno volt hasonló kísérlet, de nem nagyon hallani mostanság erről, úgyhogy olyan nagyon nem hatott meg senkit ezek szerint.

Phoenix 05-18-2008 15:09

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 175254)
DVD-ken anno volt hasonló kísérlet, de nem nagyon hallani mostanság erről, úgyhogy olyan nagyon nem hatott meg senkit ezek szerint.

Nem vagyok benne 100% biztos, de az nem csak annyi lett volna, hogy egy másik kameraállásba lehet kapcsolni? Ennek meg a lényege az interaktivitás. Ilyen technikával csinálja a Google is a Street view programját, de ők csak álló panorámaképekkel.

Ati 05-18-2008 15:10

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 175256)
Nem vagyok benne 100% biztos, de az nem csak annyi lett volna, hogy egy másik kameraállásba lehet kapcsolni? Ennek meg a lényege az interaktivitás. Ilyen technikával csinálja a Google is a Street view programját, de ők csak álló panorámaképekkel.

Az egy kicsit továbbfejlesztve ide juthatott volna. De mostani dvd-ken egyáltalán nem látom még az eredetit se, nemhogy továbbfejlesztett változatokat.

Phoenix 05-18-2008 15:15

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 175257)
Az egy kicsit továbbfejlesztve ide juthatott volna. De mostani dvd-ken egyáltalán nem látom még az eredetit se, nemhogy továbbfejlesztett változatokat.

Monnyuk személy szerint neked tetszene ilyen megoldás pl.: háborús filmben?

Ati 05-18-2008 15:23

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 175258)
Monnyuk személy szerint neked tetszene ilyen megoldás pl.: háborús filmben?

Háborús filmeket nem szoktam nézni, szóval ez passz. De én alapvetően szeretem az új dolgokat, egy próbát akár még egy háborús filmben is megérne (bár ott spec nem nagyon tudom elképzelni, de mondom ez lehet annak is a hiánya, hogy nemigen nézek ilyen filmeket).

Phoenix 05-18-2008 15:26

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 175259)
Háborús filmeket nem szoktam nézni, szóval ez passz. De én alapvetően szeretem az új dolgokat, egy próbát akár még egy háborús filmben is megérne (bár ott spec nem nagyon tudom elképzelni, de mondom ez lehet annak is a hiánya, hogy nemigen nézek ilyen filmeket).

Azért gondoltam erre, mert a nagy csatajeleneteket más és más szemszögből nézve egész jól lehetne használni, de mondjuk egy vígjátéknál sztem nem igazán adná ki magát. Esetleg még ismeretterjesztő vagy világűrrel kapcsolatos filmekkel lehetne összehozni.

BeeLord 05-18-2008 18:00

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 175260)
Azért gondoltam erre, mert a nagy csatajeleneteket más és más szemszögből nézve egész jól lehetne használni, de mondjuk egy vígjátéknál sztem nem igazán adná ki magát. Esetleg még ismeretterjesztő vagy világűrrel kapcsolatos filmekkel lehetne összehozni.

És mi azokkal a krimikkel/thrillerekkel/horrorfilmekkel, ahol nem tudod meg, hogy ki volt a gyilkos, csak a film végén? Ezentúl elindítod a filmet, forgatsz egyet a gyilkossági jelenetnél és máris érdektelenné válik az egész.

Ati 05-18-2008 18:03

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 175291)
És mi azokkal a krimikkel/thrillerekkel/horrorfilmekkel, ahol nem tudod meg, hogy ki volt a gyilkos, csak a film végén? Ezentúl elindítod a filmet, forgatsz egyet a gyilkossági jelenetnél és máris érdektelenné válik az egész.

Nem, mert álarcot vesz fel a gyilkos. :p

Phoenix 05-18-2008 19:06

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 175291)

Azért persze csak korlátozásokkal lehetne :D

Bogár 05-27-2008 23:04

Don't look down

All times are GMT +1. The time now is 01:27.