Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ne OFF-oljunk máshol II. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4261)

RRRrrr 09-08-2010 23:30

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 263251)
Tudod mit, akkor ezt majd megejtjuk egyszer, nincs vesztenivalom. Ha veletlen 1 ora mulva tobb lesz nalam mint 100, megtarthatom a maradekot? :D

Igazabol nem a penzugyi helyzeted erdekel, hanem a kiugro eredmenyek.

En teljesen hobbi jatekosnak tartom magam, a neten kb 3 havonta jatszom egy freerollt (bar most hogy dumaltatok mar ket Lamborghini freerollt is jatszottam 0 sikerrel), eddigi legjobb eredmenyem a bwinen egy 3000 emberes freerollbol a masodik hely. :)

Meg:)
Élőben nincsenek kiugró eredmények, mert ott a kiugró eredmény 5M+ nyereménynél kezdődik szerintem. Pár százK forintot bármelyik hobbijátok tud nyerni akár kistétes 100/200cash asztalnál, vagy egy 5k rebuyos tornán is hamar összejön a lóvé.
Az élő játék nekünk már csak és kizárólag a szórakozás miatt van, nem pénzszerzési célból. Hidd el, meg lehet unni, ha nem lenne minden verseny egybekötve nekünk bulival közben/utána már rég nem járnék sehova.
A netes pókert még jobban unom, dehát a pénz az kell:D
Ellenben sosem reklámoztam, sztároltam magam, mert bár 10éve hódozok és egy kicsivel több ideje pókerezem, csak igen ritkán és elvétve láthattatok tőlem pókerre utaló hszt. Most is csak azért mentem bele, mert ha már beégetem Púúlt, akkor legalább virítok valamit, ne azzal kezdődjön a fikázás, hogy Te biztos még bénább vagy:D Igy ezt az első lépcsőt sikeresen kihagytuk:)

Ati 09-09-2010 07:15

Úgy látom, hogy a csetes témáknál valami hossz-korlátot kellene bevezetni, mert a harmadik oldal után jellemzően átváltanak személyeskedésbe... :-/

Mi szükség erre?!

Tsobi 09-09-2010 07:16

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 263257)
Úgy látom, hogy a csetes témáknál valami hossz-korlátot kellene bevezetni, mert a harmadik oldal után jellemzően átváltanak személyeskedésbe... :-/

Mi szükség erre?!

Neked mennyi hsz jelenik meg egy oldalon? :)

Rob 09-09-2010 07:25

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 263257)

Mi szükség erre?!

én nemrég sokkal kevesebbért kaptam piros lapot. remélem most is ki lett osztva pár.

Tsobi 09-09-2010 07:31

Quote:

Originally Posted by Rob (Post 263259)
én nemrég sokkal kevesebbért kaptam piros lapot. remélem most is ki lett osztva pár.

Dögöljön meg a szomszéd tehene is? Gratulálok a hozzáállásodhoz...

RRRrrr 09-09-2010 07:46

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 263260)

Inkább csak az egyenlő bánásmódra gondolt szerintem, és teljesen jogosan. Kár, hogy itt sosem volt olyan...

Dragi 09-09-2010 07:46

Quote:

A szomszéd tehene már feloszlott :)

Tsobi 09-09-2010 07:46

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 263263)

Megdeglett.. köszi Rob :)

Sami 09-09-2010 07:47

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 263263)

Nem oszlott fel, csak más lett a neve és az összetétele. :)

Rob 09-09-2010 07:47

Quote:

hihetetlen vagy ember. ilyen kétszínű elfuserált alakot ritkán lehet találni. az én piros lapomat többek között te eszközölted ki...akkor jó volt most nem az. öcsém nem vagy semmi.

All times are GMT +1. The time now is 16:58.