![]() |
A végén többfelől jött rám az ártó, és az emberlopás :D
Egy körben hárman viharoztak :D |
Gratu a mindenkinek! :) élveztem a játékot... :p Amikor sikerült ütnöm egyet, akkor egyből elkezdett villogni az eseményjelző, és az egész ABC felsorakozott szinte! :D Nagyon vicces volt... :D :D
Attila: az a "kamufullsereges", íjas támadós csel, az szép volt! :) sajnos bedöltem, és még gömbözni is elfelejtettem... :( |
Quote:
Bármi történik nyugodtan át kell gondolni, gömbölni, aztán szépen megfontolni, hogy mi legyen, és go.. azt a 3 percet ki kell használni :) |
1 Attachment(s)
Az első forduló negyedik párbaja utáni összesítés mellékelve.
|
Az első forduló ötödik párbaja szerda délután 18 órai kezdettel kiírva.
|
Quote:
Quote:
|
Nekem semmi sem jött be, vagyis ami lényeges lett volna.
Az elején kiderült, hogy elég hátsó leszek az L betűmmel, így kimentem támadni katonákkal E-re. Lepattant... :eek: Gyanítom a 10 országból 3 volt, aki csinált védőt, én meg belenyúltam... Oké, akkor nincs semmi veszve. Képeztem íjakat, majd sok-sok tolvajt. E-t leloptam nyersre kb egy teljes készültséggel. Ezzel értem el a végén, hogy egyszerre 45épületet húzhattam fel, így E- nem foglalt tőlem "csak" 9 hektárt. Így 191hektáron zártam. Volt még egy támadásom, amit védett N, meg egy másik támadásom, ahonnan visszafordítottak.. |
Quote:
|
Quote:
Én is valahogy így csináltam és szintén ugyanez a forgatókönyv. Örülhettem, hogy nem kaptam minusz pontot :D |
Quote:
Ennyire azért ne akarj már idén is nyerni :D Én biztos nem fogom elvenni az esélyét, mert nem érdekel annyíra a párbaj, persze nyerni mindenki szeretne...de nem nagy izgalom van igy hogy van 6 lehetőséged nyerni, egy úgyis összejön minden körben és akkor nem volt izgalom se...annó amikor a legtöbb pontosok játszottak egy párbajt és benne voltam, nah ott izzadni kellett. Dehát ilyen a kiirás, mostmár ez van :) |
All times are GMT +1. The time now is 19:43. |