Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   A 2010-es év legjobb Hódítósa (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4070)

J.Ati 03-13-2010 15:07

A végén többfelől jött rám az ártó, és az emberlopás :D

Egy körben hárman viharoztak :D

Dynosaur 03-13-2010 15:09

Gratu a mindenkinek! :) élveztem a játékot... :p Amikor sikerült ütnöm egyet, akkor egyből elkezdett villogni az eseményjelző, és az egész ABC felsorakozott szinte! :D Nagyon vicces volt... :D :D

Attila: az a "kamufullsereges", íjas támadós csel, az szép volt! :) sajnos bedöltem, és még gömbözni is elfelejtettem... :(

J.Ati 03-13-2010 15:12

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 244921)
Attila: az a "kamufullsereges", íjas támadós csel, az szép volt! :) sajnos bedöltem, és még gömbözni is elfelejtettem... :(

Pedig ilyenkor nem szabad kapkodni.

Bármi történik nyugodtan át kell gondolni, gömbölni, aztán szépen megfontolni, hogy mi legyen, és go..

azt a 3 percet ki kell használni :)

Ati 03-13-2010 15:12

1 Attachment(s)
Az első forduló negyedik párbaja utáni összesítés mellékelve.

Ati 03-13-2010 15:21

Az első forduló ötödik párbaja szerda délután 18 órai kezdettel kiírva.

Ati 03-13-2010 15:25

Quote:

Originally Posted by Elfi (Post 244753)
Csak remélni tudom, hogy lesz legalább 1 olyan időpont ami nekem is jó. .

Egy ilyen már legalább volt. :) És még dobogós hely is jutott! :) Gratula!

Quote:

Originally Posted by Tuvalu (#3490) (Post 244721)
Aztán a következő párbajt se tegyétek kedd 14 óra elé, mert akkor meg arra nem fogok tudni jelentkezni. :)

Ez is teljesült... Ma mindenkinek jó napja van! :D

vityu 03-13-2010 15:53

Nekem semmi sem jött be, vagyis ami lényeges lett volna.
Az elején kiderült, hogy elég hátsó leszek az L betűmmel, így kimentem támadni katonákkal E-re.
Lepattant... :eek: Gyanítom a 10 országból 3 volt, aki csinált védőt, én meg belenyúltam... Oké, akkor nincs semmi veszve. Képeztem íjakat, majd sok-sok tolvajt. E-t leloptam nyersre kb egy teljes készültséggel. Ezzel értem el a végén, hogy egyszerre 45épületet húzhattam fel, így E- nem foglalt tőlem "csak" 9 hektárt. Így 191hektáron zártam. Volt még egy támadásom, amit védett N, meg egy másik támadásom, ahonnan visszafordítottak..

Dynosaur 03-13-2010 16:13

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 244935)
Az elején kiderült, hogy elég hátsó leszek az L betűmmel, így kimentem támadni katonákkal E-re.
Lepattant... :eek: Gyanítom a 10 országból 3 volt, aki csinált védőt, én meg belenyúltam...

én is pattantam A-ról... aztán későbbi gömbön láttam, hogy 250 védő csücsült az orijában! :)

Iron 03-13-2010 16:43

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 244935)
Lepattant... :eek: Gyanítom a 10 országból 3 volt, aki csinált védőt, én meg belenyúltam... Oké, akkor nincs semmi veszve. Képeztem íjakat, majd sok-sok tolvajt. E-t leloptam nyersre kb egy teljes készültséggel. Ezzel értem el a végén, hogy egyszerre 45épületet húzhattam fel, így E- nem foglalt tőlem "csak" 9 hektárt. Így 191hektáron zártam. Volt még egy támadásom, amit védett N, meg egy másik támadásom, ahonnan visszafordítottak..

Én is valahogy így csináltam és szintén ugyanez a forgatókönyv. Örülhettem, hogy nem kaptam minusz pontot :D

Iron 03-13-2010 16:46

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 244628)
Miért adjunk esélyet egy 39 pontosnak, hogy megnyerje egy 45 pontos előtt?

ez nem a holland foci bajnokság

a kiírás világos, pontegyenlőség esetén lesz csak ilyen

Ennyire azért ne akarj már idén is nyerni :D

Én biztos nem fogom elvenni az esélyét, mert nem érdekel annyíra a párbaj, persze nyerni mindenki szeretne...de nem nagy izgalom van igy hogy van 6 lehetőséged nyerni, egy úgyis összejön minden körben és akkor nem volt izgalom se...annó amikor a legtöbb pontosok játszottak egy párbajt és benne voltam, nah ott izzadni kellett.

Dehát ilyen a kiirás, mostmár ez van :)

All times are GMT +1. The time now is 19:43.