Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Raktárkulcs helyett más törpe fajivarik: (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=404)

Kutyuleee 02-28-2007 10:40

Quote:

Originally Posted by Meteo (Post 76554)
Egyszerűbb lett volna, ha nem próbálod magyarázni, amit mondani akarsz... :D :D

Na, de nekem is van egy ötletem, lehet elég durva, de mind1.

Mi lenne, ha a törpe faji varázslata kicsit speciálisabb lenne:

Olyan varázsltra gondoltam, ami a védők/támadók védő/támadó erejét növeli. De csak a védőkét, nem az íjászokét, és csak a támadókét... :D A varázslat alatt mondjuk kétszeresére nőhetne az értékük. Ezzel kicsit több értelme lenne az előbbi 2 egységnek is, és támadóerőben sem lenne rossz. A varázslat meg mondjuk übersok rúnába, meg készültségbe kerülne.

/OFF: a törpől még annyit, hogy a tolvajai jobban fáradása miatt is elvi aggályaim vannak. Szerintem egy pici mukinak jó (jobb) tolvajnak is kéne lennie./

sztem hülyeség lenne, mert védelembe így is a tornyos íjj ráver még 4 védőpontot, az meg milyen lenne már hogy egy gyalog törpetámadó vérszemet kapva nagyobbat üt mint egy lovas??? sztem ez hülyeség

/OFF: kis muksó, rövid lábak, ugyanakkora táv több lépés neki, így jobban fárad:D/

LotR 02-28-2007 10:50

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 76565)
sztem hülyeség lenne, mert védelembe így is a tornyos íjj ráver még 4 védőpontot, az meg milyen lenne már hogy egy gyalog törpetámadó vérszemet kapva nagyobbat üt mint egy lovas??? sztem ez hülyeség

/OFF: kis muksó, rövid lábak, ugyanakkora táv több lépés neki, így jobban fárad:D/

Akkor lenne értelme ha a törpöknek nem lehetnének lovasai... ugyse tudnak lovagolni a törpök rendesen...
:))

Valezius 02-28-2007 10:56

Egyetértek, a törpének van a leghasználhatatlanabb faji varija. És még az ipari tekercset is 40%-ig írhatja :)
De azzal is egyetértek, hogy jól játszható a törpe, szóval nem ez a legnagyobb gond a játékban. Inkább gondolkozzatok a hulla erősítésén. :)

Nekem azok a korábbi ötletek tetszettek, hogy fáradjon jobban az ellen tolvaja, és a raktár valamint a tekercsek fele védve legyen (esetleg még hozzájöhet a fantomépület), bár akkor meg gömbözés nélkül lehet tudni, hogy ki a törpe, nem mintha nagy ügy lenne gömbözni egy törpét.

/Off elvi aggályokkal ne érveljünk ezután se. :) /

Meteo 02-28-2007 11:02

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 76565)

Ok, bocs, akkor a védők kaphatnának +9 pontot, azaz össz 13 lenne. Annyi lenne a hátrányuk a tornyos íjászokkal ellen, hogy ugye a torony nem eszik... :)

Az, hogy egy kis törp támadó ügyesebb lenne, mint egy ló annak lenne köszönhető, hogy rajta van egy spec, faji varázslat, ami mondjuk 2-szeresére :D növeli a fürgeségét. ÉS a törpe támadók lehetnének a legerősebb támadók a játékban!!! :D

Valezius 02-28-2007 11:04

Quote:

Originally Posted by Meteo (Post 76574)
Ok, bocs, akkor a védők kaphatnának +9 pontot, azaz össz 13 lenne. Annyi lenne a hátrányuk a tornyos íjászokkal ellen, hogy ugye a torony nem eszik... :)

Az, hogy egy kis törp támadó ügyesebb lenne, mint egy ló annak lenne köszönhető, hogy rajta van egy spec, faji varázslat, ami mondjuk 2-szeresére :D növeli a fürgeségét. ÉS a törpe támadók lehetnének a legerősebb támadók a játékban!!! :D

Milyen HV-kat lehetne ezután játszani :D De azért nem támogatom. :)

Meteo 02-28-2007 11:06

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 76576)
Milyen HV-kat lehetne ezután játszani :D De azért nem támogatom. :)

Mondjuk azt is hozzátettem, hogy ultrabrutálisan sok rúnába, meg készültségbe kerülne, de nem és kéne 36 körre feltenni...

:cool:

Egyébként meg csak egy ötlet.

Valezius 02-28-2007 11:10

Quote:

Originally Posted by Meteo (Post 76577)
Mondjuk azt is hozzátettem, hogy ultrabrutálisan sok rúnába, meg készültségbe kerülne, de nem és kéne 36 körre feltenni...

Minden faji varázslat 3%-ba kerül, meg szerintem a rúnaigényük is azonos, azt sem támogatom, hogy térjünk el ettől az egységes rendszertől.

Kutyuleee 02-28-2007 11:17

Quote:

Originally Posted by Meteo (Post 76574)

vagy egy lóvon elférne 2 törp is és így 10es támadó erejük lenne, az a +9 meg nagyon durva lenne, betonabb lenne mint egy elf, mert tornyok sem kellenek, nem hiszem hogy a faji varinak hadilag kéne erősiteni a törpét. meg amúgyis ellentmondásos, hogy nem tudná 36körre felrakni akkor meg milyen érdemi értelme lenne a védekezésben???

én inkább maradok a tolik ellen védő faji varázslatok melett, leginkább annál ami nem csak a rakit, hanem a tekiket is fogja.

(ha az elvi dolgot akarsz, akkor egyszerüen azért mert a föld alatt laknak és nehezebb onnan kilopni őket.)

LotR 02-28-2007 11:26

nem támogatom a törp tekircseinek védésére irányulo javaslatokat...
a törp raktárának védelmét kellene növelni max 80%-ig de én a 70%-ot tartanám elfogadhatónak..
esetleg a jelen állapot +a fals éplistaképet adó varázslat...
Tehát nem 0-át mutatna az éplista hanem egy megtévesztő adatot..
Persze akkor módosítani kellene a mágiafelderítést, h jelezze h fennt van-e a fajivarázslat ...

Meteo 02-28-2007 11:27

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 76581)
vagy egy lóvon elférne 2 törp is és így 10es támadó erejük lenne, az a +9 meg nagyon durva lenne, betonabb lenne mint egy elf, mert tornyok sem kellenek, nem hiszem hogy a faji varinak hadilag kéne erősiteni a törpét. meg amúgyis ellentmondásos, hogy nem tudná 36körre felrakni akkor meg milyen érdemi értelme lenne a védekezésben???

én inkább maradok a tolik ellen védő faji varázslatok melett, leginkább annál ami nem csak a rakit, hanem a tekiket is fogja.

(ha az elvi dolgot akarsz, akkor egyszerüen azért mert a föld alatt laknak és nehezebb onnan kilopni őket.)

Nem lenné feltétlenül betonabb, mert több tanyát kéne tartania, vagy több raktárat a kajának.

Az hogy 36 körre nem lehetne (könnyen) felrakni meg pont arra lenne jó, hogy esetleg többet nézzen messzire.

(A törpök meg már nem laknak a föld alatt... ;))

All times are GMT +1. The time now is 03:41.