![]() |
Quote:
/OFF: kis muksó, rövid lábak, ugyanakkora táv több lépés neki, így jobban fárad:D/ |
Quote:
Akkor lenne értelme ha a törpöknek nem lehetnének lovasai... ugyse tudnak lovagolni a törpök rendesen... :)) |
Egyetértek, a törpének van a leghasználhatatlanabb faji varija. És még az ipari tekercset is 40%-ig írhatja :)
De azzal is egyetértek, hogy jól játszható a törpe, szóval nem ez a legnagyobb gond a játékban. Inkább gondolkozzatok a hulla erősítésén. :) Nekem azok a korábbi ötletek tetszettek, hogy fáradjon jobban az ellen tolvaja, és a raktár valamint a tekercsek fele védve legyen (esetleg még hozzájöhet a fantomépület), bár akkor meg gömbözés nélkül lehet tudni, hogy ki a törpe, nem mintha nagy ügy lenne gömbözni egy törpét. /Off elvi aggályokkal ne érveljünk ezután se. :) / |
Quote:
Az, hogy egy kis törp támadó ügyesebb lenne, mint egy ló annak lenne köszönhető, hogy rajta van egy spec, faji varázslat, ami mondjuk 2-szeresére :D növeli a fürgeségét. ÉS a törpe támadók lehetnének a legerősebb támadók a játékban!!! :D |
Quote:
|
Quote:
:cool: Egyébként meg csak egy ötlet. |
Quote:
|
Quote:
én inkább maradok a tolik ellen védő faji varázslatok melett, leginkább annál ami nem csak a rakit, hanem a tekiket is fogja. (ha az elvi dolgot akarsz, akkor egyszerüen azért mert a föld alatt laknak és nehezebb onnan kilopni őket.) |
nem támogatom a törp tekircseinek védésére irányulo javaslatokat...
a törp raktárának védelmét kellene növelni max 80%-ig de én a 70%-ot tartanám elfogadhatónak.. esetleg a jelen állapot +a fals éplistaképet adó varázslat... Tehát nem 0-át mutatna az éplista hanem egy megtévesztő adatot.. Persze akkor módosítani kellene a mágiafelderítést, h jelezze h fennt van-e a fajivarázslat ... |
Quote:
Az hogy 36 körre nem lehetne (könnyen) felrakni meg pont arra lenne jó, hogy esetleg többet nézzen messzire. (A törpök meg már nem laknak a föld alatt... ;)) |
All times are GMT +1. The time now is 03:41. |