![]() |
Quote:
|
Nem debilnek tartalak, hanem úgy gondolom, hogy nem olvastad el rendesen a hozzászólásokat. És ezt tartom is, ugyanis ezt írtad:
Quote:
Az más kérdés, hogy nem tartod jónak az ötletet, én sem tartom annak. Az egész topic jól indult, egy logikus felvetéssel, hogy a népesség menjen el szabi alatt, ugyanúgy, ahogy a sereg is elmegy. Szerintem egy komoly ellenérv sem érkezett, kár, hogy nem került még be. |
Quote:
Egyébként én is egyetértek az eredeti javaslattal, de "sajnos" az anarchista érvekre nem érkezett komoly ellenérv... |
De miért ne lehetne bevezetni ezt anarchba? Mert ezentúl 100% templom vagy barakk helyett csak 85% lenne, a többi ház?
|
Quote:
|
Már annak idején is elolvastam a dolgokat, és most újra.
Az anarchosoknak ezentúl kell tartaniuk 15% házat, nem tarthatnak 100% barakkot. Ez áll szemben azzal, hogy most megoldanánk egy leendő problémát (olyan helyzetbe kerülhetnek 9-10 szemesek, hogy nem tudják a szabin lévő, az elvándorló, de el nem menő egységek miatt sok ponttú játékosok miatt teljesíteni a topkövetelményeket), egy következetlenséget (szabi alatt a sereg elmegy, a lakosság nem), és egyébként egy szemszúró dolgot (olyanok vannak a csoport első helyein, akik nem megküzdöttek érte, hanem szabi alatt elmentek az egységeik) Bár lehet, hogy nem is annyira leendő ez a probléma, mert nemrég törölt egy 9 szemes, abbahagyta egy másik, és régóta szabin van egy 10 szemes. |
Erre mondják, hogy végig vitte a játékot :)
Szerintem is az anarchosoknak kéne MINDEN szempontból a normál csopikhoz igazodnia és nem fordítva. Lehet, hogy gonosznak hangzik, de így van... A játék fő profilja a normál csopi, a többi más csak alternatíva a hiperaktívoknak (gyors), a "ritkán rákukkantóknak" (lassú) és a csalóknak (anarch). Tisztelet a kivételnek, aki regisztrált az anarchba és nem átdobták! |
Quote:
egy részről Ati nem azt mondta(ha jól értelmeztem), vagy nem csak azt, hogy anarch miatt, hanem a kezdők miatt.. egy 9-10 szemes ori már elég rutinos, hogy megoldja ezt.. egy kezdő viszont szívhat vele.. a többieket meg nem érinti.. (9-10 szemeseknek nagyobb gond lesz ha 3-4 9 szemes lesz azonos csoportban mint ez..) szerintem elég sok vipet tesznek fel anarchból is így eléggé jogossan szólnak bele a játékba azok, aki csak/főleg ott játszanak.. |
aha értem
akkor azért törlik/szabiznak a 9-10 szemesek... biztos egyszerű nekik megoldani, hogy abszolút elsők legyenek egy adott csopiban engem mondjuk nem emiatt zavar, inkább csak a logikátlansága miatt a kezdők meg ne szívjanak vele, mert kb semmi keresnivalójuk a topban, ahol a probléma fennáll a vip kérdésben abszolút igazad lehet (nem tudok statisztikát erre) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:04. |