![]() |
Quote:
|
Nah, ha Ati alszik, akkor vki meg tudná a kérdésem válaszolni?
Mert nekem nem világos egyáltalán...:) |
Quote:
- minden további újrához szükséges idő a szint kezdetekor az országban lévő javakból számolódik, méghozzá folytonosan, egész körre kerekítve Remélem jól értettem |
Quote:
Milyen esetekben tér el a újrám 500 körtől? Vagy először 500 körnél újrázok de akkor az már olyan, mintha 8 milliárd arany/20 milla tekivel léptem volna, így már a kövi újra 1000 kör lenne? ebben a példában te hogy látod ezt? |
Quote:
|
Quote:
szintkezdésnél van 4 yard arany, meg 10 milla teki, ez X pont, ebből számolja a rendszer, hogy minden további újra Y körbe kerül... Tehát csak az számít, mit újrázol meg, az nem, hogy hányadszor. De persze Y számításában be lehetne venni, hogy hányadszor újrázol, mondjuk nem túl nagy súllyal... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(Ezzel csak az a baj, hogy a torekeny piaci ertekek miatt egy csapasra valtozhatnanak ezek a hatarok, es folyamatosan utanaallitani meg eleg horror lenne szerintem.) (Pl B-ben 1 eve 4x ennyit ert a tekercs, mint most...) Nyilvan sokkal, de sokkal egyszerubb a folyamatos ujrazas duplazasa, masodik ujra 1k kor, harmadik 2k, nekem meg mindig ez a legszimpibb. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 22:18. |