![]() |
Quote:
Megosztom a véleményem az összes A-s ellenfelemmel, és ahogy megpróbáljátok beállítani: hülyeséget beszélek... Hozzátenném, hogy van benne egy szó. 70% barakk kell akkor is, HA MINDEGYIK ORK... De ha jobban tudod, akkor számold ki, és oszd meg velem. Quote:
Quote:
|
Quote:
Egyébként tudjátok mi a legjobb megoldás a klánnal történő földvesztés ellen? 10 db 30/30-as elf. Ez bezzeg nem tetszik, ugye? Mert a törpe az kell, mi, de menni nem akar majd, ha az éjszaka kiszedik közületek, és a csoport alján áll meg legközelebb... Meg hát nehogy már elffel játsszak, mikor aktív vagyok... Orkot nekem!!! Vááááá... Aztán meg jajj, mi lesz velünk ideállt egy kizárólag támadni képes klán, amelyikben a 2x nagyobb országokat is fel tudjuk mérni, és nincs bennük egy deka torony sem.... jajjmostmi lesz... |
Quote:
Attól, hogy valaki béna és nem tudja megvédeni magát, még nem lesz létjogosultsága annak, hogy egy csata elől veszteségek nélkül el tudjon menekülni a kidobálással. A másik: attól, hogy egy szabályt módosítunk, egyáltalán nem kell módosítani egy tök másikat. Annak a szabálynak is megvan a maga topicja. |
Quote:
A másik: attól, hogy egy szabályt módosítunk, egyáltalán nem kell módosítani egy tök másikat. Annak a szabálynak is megvan a maga topicja |
én csak az nem értem vityu hogy ideirod hogy nem erted hogy lehet hogy vannak akik kidobálnak es nem szembemennek
de kicsivel késobb beirod hogy régen annyi pénz volt a klánotokban hogy 1 orit tudtatok televenni most akkor elfelejtetted hogy mi volt régen, vagy nem ? :D amelyik klánnak van is pénze az sem biztos hogy hozzáfér a dolgaihoz nem tudsz belegondolni milyen ha a fele klán nincs gépnél ? vagy esetleg mindenki gépnél van de elbaxtátok a piacolást és rohadtul nincs elég kp ? lehet ez jol szervezett klánoknál alap dolog de a-ban nem az osszes ország profi játékos es a klánok 1/3ada se jol szervezett azért mert ti kikupálodtatok miert lesz a másikbol hulye mert az ő klánja rosszul szervezett ??????????? én csak és kizárolag a 2 kiskapu egyszerre torténo becsukását tartom elfogadhatonak az abszurd hogy a gazdagok kiskapuja megmaradjon de a szegényebb es rosszul szervezettség miatt kidobálosokét meg becsukjuk ha fontossági sorrendet kéne állitani biztos nem a szegények menekuloutját zárnám be elobb hanem a másikat de sztem is vagy mind2 legyen becsukva, vagy egyik se |
Mielőtt itt olyan sokmindenkiben feltámadna Robin Hood szelleme és a szegények védelmezésére kélne:
Egyetlen olyat sem olvastam még a topicokban, hogy azért dobálta valaki szét a klánt, mert csórók voltak, az ellenfél meg gazdag. Általában a klán pocsék felépítése, vagy a tagok jelen nem léte volt az indok. Mindkettőre más a megoldás, mint ez a kiskapu. Az egyik legnagyobb kidobálást épp a pékek csinálták, pedig ott aztán volt pénz bőven. Ha pedig tuti bukó a csata és ez a kiskapu sincs, akkor bonts egy nagyot és csak fele veszteséged lesz, legközelebb pedig jobban építed fel a klánt. |
Quote:
Ha már beszélsz a nagy klánok elfokozási lehetőségeiről: Én sem tartom jó dolognak az elfokozást, ami már megint nem ez a téma :D. A sikereit a STRATÉGIÁJÁNAK köszönhette. A megálmodott játékstílus vitte őket oda, ahol vannak. Ha a játék ad rá lehetőséget, akkor fokozzon el, nem érdekel, mert megteheti, mert nem a javasasszony imádkozta fel a pontlista felső részére. |
Vityu! Amennyiben nem cél a szegények és elesettek védelme, akkor mi a francnak lett bevezetve a könnyített fordulás A-ból? :)
|
Quote:
az ide irkálok nagy része egy témának tekinti a kettot bárhányszor is irja be valamelyik okos hogy ez nem az a téma mivel egy menekulout bezárásárol van szo ezért addig nyugodtan lehet a másik menekuloutat is ellenérvként felhozni, amég ati máshogy nem rendelkezik ! |
Quote:
Nem politikus vagy véletlenül? |
| All times are GMT +1. The time now is 00:14. |