Quote:
Originally Posted by Atesz
Na pár hozzászólásra utólag reagálva:
Szerintem azért van több óriás, gnóm mert kényelmesebb vele játszani, ha hoszabb ideig nem vagyok gépnél akkor sem lehet túl nagy gond vele, míg ork esetében 8óra alatt elég nagy kárt okozhatnak.
|
Azért nincs vele gond, mert nem lehet kitekizni és ezzel pillanatoka latt tönkre vágni... az összes többi akció pedig nem hat jobban rájuk, tehát a többi fajhoz képest nem lehet nagyobb kárt csinálni náluk ezekkel az akciókkal és így perszehogy kényelmesebb...
Quote:
Valaki írta hogy 2-3 toli tönkretesz simán egy hadit. 2-3 ori szétszed bármilyen más egy orit.
Ha a félelf belop 34* full készülivel akkor a varis elintézi hogy ne tudjon lopni huzamosabb ideig,valamint a megtámadott ori toli szövije akár be is fér a tolihoz...
|
Szerintem ne menjünk bele abba, hogy mi történik akkor ha... mert előjönnek az olyan kérdések, hogy ki hogyan épít orit és vajh 25%-al gyengült tolvajt (100% katmorál és 50% készüli =75%-os toli erő) miért lopna át egy másik toli, ha egyszer az okos fél-elf felteszi a tisztát ami ugyibár 30%-al megnöveli a védőt és hasonlók...
Quote:
Hadit kitekizik bekell venie a tekit, egységet. Tolinak a mészár után csak az egységeket, de a morálja csökken, egyre kisebb sereggel lehet beütni. Ezellen csak a teki lopással tud védekezni. Sőt ha a háborúnak vége megkell várnia míg helyreáll magától, nem tud ütni más orit morálra. +Ha nem mészárra megy a sereg hanem pusztításra akkor 9 körig nem is tudja bevenni az egységeket lehet bármenyi pénze. 9 kör alatt beüthető még 2*is. Persze körülményektől függ.
|
Te azt az esetet nézed csak, hogy ha 2 körre van a delikvens... pedig ha 4-5 körről loplak le, akkor lehet, hogy a sereged még be se ér, mire én megint leloplak... és ha sereggel kijössz rám, akkor tuti, hogy körváltás előtt, mielőtt beérsz fogom lelopni a tekijeidet és azt te nem igazán fogod visszavenni, hacsak nem bénázok nagyon...:) Ráadásul, ha szöviben vagyok, akkor röhögve kivédem az ütésedet a szövi segítséggel...:) Szóval az ilyeneket érdemes ám végig gondolni teljesen, illetve végig olvasni az egész eddigit, ugyanis nem csak unalaomból írtunk ám ennyit ide...:)
Quote:
Kisbér ötletét tartom jónak, az autovédelmet. Más akcióknál is így van. 2-3 an elkezdenek rengetni akkor mindhárman beférnek csak egyre kevesebb eredménnyel.
|
Más akciónál messze nem lehet ennyi kárt okozni, mint a tekizéssel, de ezt már sokszor leírtuk ebben a topic-ban, ha tényleg érdekel miért, olvass vissza én nem idézgetem be újra...:)
|