![]() |
Quote:
|
Köszi mindenkinek a tesztet. Aki feláldozta a karakterét a nemes cél érdekében, annak különösen. :) Aki többször is, annak pláne. :):):)
|
Lehet továbbra is ezt tesztelni. Normál játékmenetben igen ritka lesz az ilyen csata, de most nyúzhatjuk szépen. A banditák egy kicsit megfogyatkoztak szerintem, de hamarosan regenerálódnak. :)
Ami még tesztfeladat mostanra: dupla varázslatok Konkrétan: tudsz-e egy csatakörben 2x varázsolni. Ehhez figyelni kell, hogy ha még nem volt akciód, vagy nem varázsoltál a csata közben (pl kikerested a varázslatot, és már ment le kör), akkor lehet, hogy még egy csatakör végét pont elkapod a varázslattal, egy pillanat múlva pedig új kör kezdődik, és megint varázsolhatsz. Ezért úgy kellene ezt megismételni, hogy folymaatos varázslás mellett. Ha egyszer már varázsoltál, onnantól kezdve nézni a duplázást. Ha sikerül, akkor légyszi az egész csataeseményt másold be. Ehhez célszerű szólkó ellenfeleket keresni. :) Az 50 banditás csapat eseményeit nem fogod tudni kimásolni. :) Pedig ez aztán mehetne a nagy csaták topicba. :D Köszi. |
Quote:
|
Quote:
|
Rékérdezek néhány régi, függő dologra:
|
Quote:
2.-ra: Nem találkoztam ilyennel, pedig elég sokat harcoltam... 3.-ra: Azzal sem találkozta azóta... |
Ati, Burningnak volt egy klánja, egy szép nagy várossal. A klán feloszlott, a városa megmaradt (ez így ok??), de nem is ez a probléma, hanem:
- Egy bandita, már több mint 36 órája próbálja lebontani az egyik őrtornyot, de még mindig nem sikerült Neki...Lehet, hogy nem is azzal van a gond, hogy lassúak, hanem, hogy valamiért mégsem bontják le?? (és azért nem vesztett még senki sem épületet...) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:43. |