Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Bővített fórumok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3047)

Valezius 06-20-2008 14:44

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 181132)
ott voltál anarchban? igen. csináltál ott valamit? igen. rendes vagy? igen. ez elég volt a meghíváshoz.

Ezt most vegyem sértésnek? :D

[HTPA]GeeForce 06-20-2008 14:48

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 181137)
Ezt most vegyem sértésnek? :D

és én vegyem sértésnek, hogy nem küldtél nekem orilistát, amivel felvehetnélek a fórumokra? :D

Valezius 06-20-2008 14:56

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 181139)
és én vegyem sértésnek, hogy nem küldtél nekem orilistát, amivel felvehetnélek a fórumokra? :D

Garbi küldött? :eek:

Egyébként amikor anarchban jártam, járok, akkor úgyis csak olvasgattam, ez már nem lenne ugyanaz :)

Tsobi 06-20-2008 14:57

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 181145)

Grabinak bennevan az aláírásában :p

[HTPA]GeeForce 06-20-2008 15:06

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 181145)

Egyébként amikor anarchban jártam, járok, akkor úgyis csak olvasgattam, ez már nem lenne ugyanaz :)

nemtom fejből az összes külsős embernek az orilistáját :P (ez lehet, hgyo rám nézve gáz... de akkor se.)
grabinak meg ismerem az anarchos oriját, meg a normálosat is, akkor is, ha nem lenne aláírásában benne.

Zoli 06-20-2008 15:06

Mellőztem a témát, de igazából nem akarok neki új topikot nyitni....
A mostani fórumrenszerrel kapcsolatban, magával a fórumokkal kapcsolatban van egy olyan rossz előérzetem, hogy páran véletlen melléklikkelésből örökre kizárják magukat egyes fórumokról.
Hogy ez ne történhessen meg ( vagy jóval kevesebb eséllyel), nem lehetne amellé a kis négyzet mellé egy megerősítő-négyzetet rakni?
Lehet, hogy semmi értelme, de én sztem biztos rá fogok egyszer kattintani, ahogy magamat ismerem :)

Valezius 06-20-2008 15:09

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 181150)
nemtom fejből az összes külsős embernek az orilistáját :P (ez lehet, hgyo rám nézve gáz... de akkor se.)
grabinak meg ismerem az anarchos oriját, meg a normálosat is, akkor is, ha nem lenne aláírásában benne.

Egy orival fórumozom, azért reklámozni nem szoktam, de szerintem sokan ismerik :) Főleg a párbajok óta, és persze direkt nem reklámozom, hogy ide olyat is le tudjak róla írni alkalmasint, amint benn nem lehetne :)

Ati 06-20-2008 15:27

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 181151)
Mellőztem a témát, de igazából nem akarok neki új topikot nyitni....
A mostani fórumrenszerrel kapcsolatban, magával a fórumokkal kapcsolatban van egy olyan rossz előérzetem, hogy páran véletlen melléklikkelésből örökre kizárják magukat egyes fórumokról.
Hogy ez ne történhessen meg ( vagy jóval kevesebb eséllyel), nem lehetne amellé a kis négyzet mellé egy megerősítő-négyzetet rakni?
Lehet, hogy semmi értelme, de én sztem biztos rá fogok egyszer kattintani, ahogy magamat ismerem :)

A kattintás után feljön egy kérdés is, hogy biztosan ezt szeretnéd-e. Még ott is OK-t kell nyomnod, ezzel a véletlen kattintás kizárható, hiszen ha nem, akkor Mégsem-et nyomsz, és megmenekültél. :)

Zoli 06-20-2008 15:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 181154)
A kattintás után feljön egy kérdés is, hogy biztosan ezt szeretnéd-e. Még ott is OK-t kell nyomnod, ezzel a véletlen kattintás kizárható, hiszen ha nem, akkor Mégsem-et nyomsz, és megmenekültél. :)

ez jó dolog, köszi :D

Csak Kormi... 06-20-2008 16:36

Ati, van valami oka hogy nem jeleníti meg a postomat? :S

All times are GMT +1. The time now is 17:29.