![]() |
Quote:
A legkeményebb hódos azért mégiscsak ÉN voltam. nem? :D:D:D Beszámoló...hát izé... 5 körül megérkeztünk, letelepedtünk, kirúgtuk a ház oldalát, és átrendeztük a helyet :D Mindenki mindenkivel beszélt, Biol állandóan a leghangosabb akart lenni :p aztán elkezdtünk klikkesedni, ami nem volt baj, de én hogy kerültem az anarchosok közé? :) Pislogtam, mint hal a szatyorban, de lehet a fiúk belevisznek a rosszba :D alapjában véve semmi extra nem volt azon kívül, hogy Gárdi NEM volt részeg (ez azért azt hiszem említésre méltó adat :D). Ittunk, beszélgettünk, ismerkedtünk :) Nagyon sok ismeretlen arc volt, örülök, hogy a nickekhez tudok most már minimum arcot, ha már nevet nem is, kapcsolni :D Rebi, egy kortyot azért én is ittam az egészségedre :) |
Quote:
Már csak képek kellenek és teljesült minden vágyam:-) |
Quote:
egyelőre sajna nincs kábel :S |
Quote:
Thx:-) |
:(
Pedig kíváncsi lettem volna a többiekre. Dee is ott volt? :) Még inkább kár, kíváncsi lettem volna Rá... :( |
Előszöris, ha Zsáni nem cseszeget rendszeresen, hogy megyek-e, akkor biztosan nem teszem ki a lábam itthonról.
Szóval javarészt az ő lelkén szárad a megjelenésem.:p Jó buli volt, én nagyon sokkal többet ehhez hozzáfűzni nem tudok. Majd a többiek jól leírják... Rebellis, én is ittam ám az egészségedre, igaz megmaradtam a narancslevemnél.:) Zsáni, neked meg majd dobok egy MSN vagy E-mail címet a cenzúra végett.:p Jah és köszi a testőrségnek a kiséretet.;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Köszönöm neked is:-))))) Ettől most már tuti meg gyógyulok:-)) Ma éjjel már nem voltam lázas:-) |
Szóval valóban jó buli volt, nagyon örülök, hogy elmentem és új arcokat ismerhettem meg. Belas, Pepa és Attila:( jó fejek volak, nekik külön örültem, hogy eljöttek.
Annak nem örültem, hogy Rebellis kolléga társaságát nélkülöznünk kellett. Ezen küvül készültek érdekes fényképek miután Vad hozzá nyúlt a fényképezőgéphez, egyik másik majd indulhat egy fotó pályázaton is :) |
All times are GMT +1. The time now is 01:03. |