Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   X top, avagy hogyan kell ügyesen játszani (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2642)

Princ 09-30-2008 10:49

Quote:

Originally Posted by sutike31005 (Post 191205)
. . . ha lenne szabálytalansag, akkor Ati már intézkedett volna,

Quote:

Originally Posted by sutike31005 (Post 191276)
. . .
na, de akkor ebből mit szűrsz le? mert én nem vagyok az s-be és sose akarok odamenni.. x-be se voltam még..

Quote:

Originally Posted by sutike31005 (Post 191983)
na csoringerek és iq-betyarok...
. . .
lehet s-w-x amit akartok.. aztan majd meglatjatok, hogy csak reszben van igazatok..

Mi az ami megváltozott 1 hét leforgása alatt?

Remedy 09-30-2008 11:04

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 192154)
Azért kivcsi lennék, mi értelme van cca 4240 hekis orit tartani az 5/S csoportban. Arra meg méginkább, hogy ahol 600 heki a határ ott, hogy lesz vki 7x akkora mint ami a max. :) Pontosítva 8 ori. :)

Szerinted? Igy tippre tele van konyvtarral meg dragakobanyaval, esetleg bankkal, valoszinuleg 0 kozeli hadi vedelemmel :)

Valoszinu kereskedo torpe, es termel...

A masodikra meg biztos van egy-ket otleted... :)

Tsobi 09-30-2008 11:17

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 192163)
Szerinted? Igy tippre tele van konyvtarral meg dragakobanyaval, esetleg bankkal, valoszinuleg 0 kozeli hadi vedelemmel :)

Valoszinu kereskedo torpe, es termel...

Egyik sem nyert. :p

/gondoltam leírom mivel is foglalkoznak az éplisták alapján,de nem szeretném,ha jogosulatlan infóhoz jutnátok:)/

Remedy 09-30-2008 11:44

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 192165)
Egyik sem nyert. :p

/gondoltam leírom mivel is foglalkoznak az éplisták alapján,de nem szeretném,ha jogosulatlan infóhoz jutnátok:)/

Hm, azert nem hiszem, hogy se bank, se konyvtar, se banya nincs benne. (a kovacsot meg tanyat ki is felejtettem persze) Ha mast nem, haz mindenkepp :)

ps: kaptam kozben infot, es nem igaz, amit irtal, hogy egyik sem nyert... Nezd meg jobban. :)

Szerintem egy ilyen csoportban magadra nezve kotelezo dragakobanyat tartani, ha jo ára van... :)

sutike31005 09-30-2008 11:48

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 192161)
Mi az ami megváltozott 1 hét leforgása alatt?

a csillagok állása :D

sutike31005 09-30-2008 11:49

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 192169)
Hm, azert nem hiszem, hogy se bank, se konyvtar, se banya nincs benne. Ha mast nem, haz mindenkepp :)

ps: kaptam kozben infot, es nem igaz, amit irtal, hogy egyik sem nyert... Nezd meg jobban. :)

kaptál infot? hát ez tuti jksz :D:D:D

[HTPA]GeeForce 09-30-2008 11:51

Quote:

Hm, azert nem hiszem, hogy se bank, se konyvtar, se banya nincs benne. (a kovacsot meg tanyat ki is felejtettem persze) Ha mast nem, haz mindenkepp :)

Szerintem egy ilyen csoportban magadra nezve kotelezo dragakobanyat tartani, ha jo ára van... :)

Ha akkora vagy, mint az egész csopor együtt véve, akkor nincs olyan, hogy 'jó ára van'. Akkor az van, hoyg 'amennyiért adom, anniy az ára'. :D

ps: ha elmondom, hogy a 2/B-s országomban van ház, akkor az JKSZ? :DDDDDDDDDDDDDDD

Druida 09-30-2008 16:10

Quote:

nem mondom pontosan hogy melyik ori/k, de nagyrészük házakkal van tele és katit termelnek, könyvtáras csak egy van asszem, és egy bányás is van. ha így sem szabad akkor Ati plz töröld ki... :o

Remedy 09-30-2008 16:25

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 192173)
Ha akkora vagy, mint az egész csopor együtt véve, akkor nincs olyan, hogy 'jó ára van'. Akkor az van, hoyg 'amennyiért adom, anniy az ára'. :D

ps: ha elmondom, hogy a 2/B-s országomban van ház, akkor az JKSZ? :DDDDDDDDDDDDDDD

Dragakorol volt szo, annak az arat annyira nem tudod befolyasolni, mint a tobbi nyerset. :)

Remedy 09-30-2008 16:26

Quote:

Originally Posted by sutike31005 (Post 192172)
kaptál infot? hát ez tuti jksz :D:D:D

Nem vagyok abban a csoportban :)

All times are GMT +1. The time now is 04:54.