![]() |
Quote:
az Ovinak is elég korlátozottak a lehetőségei lefele,még ha kedvezményt kapnak is. igazán az alattuk levő toposoknak lenne segitség, hogy könnyebben jöhessenek felfele klánütésekkel. ott meg a 8k körös ki-be lépés elég sok szerintem |
Quote:
ez is egy ok lehet valóban, hát tényleg nem tudok mit mondani. nem régiben még azzal sem voltál tisztában, hogy melyik ország melyik országtól tud vinni földet a jelenlegi szabályok szerint. ennek utána néztél? én nem tudom, hogy tudnék e olyan klánt amit beüthenék innen föntről és nem nulla hekit hoznék, az Ovin kívül. ha eltöröljük a csatákat A ban, biztos hogy nem támadnak majd meg. ezt is érdemes lenne megfontolni. illetve azt is, hogy atopp klánok csak fedezni tudnak, ezért nem kell félned, hogy valaha is támadni fognak bárkit is. erről is rengeteg beírást találhatsz. szerintem, ez a lehetőség, csak több csatát és játékot hozna a játékba, persze ettől lehet megilyedni is, és tiltakozni, vagy lehet örülni, hogy könnyebb lesz megközelíteni a toppot. azt bekéne látnod, hogy olyan szabályt nem fogsz tudni hozni, amivel csak azt könnyíted meg, hogy a toppot lehessen ütni, de az ne tudjon téged vissza ütni. ilyen biztos nem lesz. |
Quote:
áldásom rá! de azt már "sajnálnám" ha 3 havonta 1%-ért váltahatnának.. |
Hali!
Én meg eleve azt nem értem, hogy ezt miért a topkörhöz kell kötni? Meg azt, hogy ha az a cél, hogy akár több, mint 50 alkalommal lehessen klánba lépni, akkor erre miért nem hat a javaslat? :rolleyes: Egy régen kidolgozott javaslatom van erre, ami eddig - lustaságból :( - nem írtam be. Egy új változó kell ehhez: a klántagság ideje. Ez mindig az annyi, amennyi az aktuálisan utolsó klánban eltöltött idő. Egy klánba való belépéskor értelemszerűen nullázódik, és azért nem kilépéskor, mert így nem tudna hatni. És hatására, minden 336 köre után kap 1% kedvezményt a leadandó földből, amely ily módon nem csökkenhet 1% alá. Mivel ezen a módon két éves klántagsággal 52% kedvezményt lehet elérni, el lehet törölni azt a szabályt, hogy aki már 50 alkalommal lépett klánba az elvesztette a játékot, és tovább, e fölé is mehet. Emiatt viszont be kell vezetni egy olyan szabályt, hogy akinek ezzel a kedvezménnyel együtt is x%-nál több földet kellene leadnia, az nem léphet ki a klánból. Ha a klán vezetője törli a klánt, ám a klánban van olyan játékos, akinek a fent említett x%-nál még többet kellene leadni az új klánba lépésekor, akkor a klán nem bomlik, csak az eddigi vezető lép ki, és új vezetője lesz a klánnak. Azok kedvéért, akik szeretnék tudni, hogy a másiknak akkor most éppen mennyit is kellene leadni, ha kiugrik a vizsgált ország a jelenlegi/legutolsó klánjában eddig eltöltött időt kiírja. A klánban eltöltött idő szabadság, illetve SZK alatt nem változik. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
a javaslat érdemi része megfontolandó.(némi átdolgozással) minden x klánban töltött idő után 1% kedvezmény a köv klánbalépéskor. persze ez nem segíti azokat akik csak 1 ütés erejéig akarnak kilépni viszont ha nem csak 1 ütés hanem hosszabb klánbnatartózkodás a cél nekik is jó, és azoknak is jó akik felfelé tartva hosszabb időket töltenek ugyanabban a klánban, majd a célpontok figyelembevételével átlépnek egy másikba és ott is hosszabb időt töltenek.. és jó a nagyobb klánoknak is ha 1-2 tagot kirakva akarnak ráállni, lévén utána a kirakott orik akár 1%-al visszléphetnek. szerintem érdemes lehet eljátszani a gondolattal.. |
Quote:
|
De a topkörhöz kötés akkor sem jó, mert:
a: automatikusan kiesnek azok, akiknek nincs topkörük (és itt nem csak az SZK-sokra gondolok: a top30% alatt is rendesen elhasználódhatnak a belépések); b: a topkörhöz való kötés igazságtalan akkor is, ha folyamatos kedvezményt biztosít, és akkor is, ha elhasználódnak a kedvezmény igénybevételekor. Szerkesztés: Úgy érzem, a b;-t magyaráznom kell. A folyamatos kedvezmény igazságtalanságáról már jó pár oldalon folyt a vita, ezt nem szükséges tovább ragoznom. Ha csak egyszer használatos, akkor az az igazságtalan, hogy SZK alatt bizony csökken, mert mi van, ha valaki azért lépett ki a klánból, mert annyi ideig nem tud Hódítózni, amit a klánja nem tudna szabin tartva sem elviselni? Azt, hogy a forduláshoz szükséges 336 kört újra előröl kell kezdeni azért nem említem, mert kétlem, hogy két hét topkör újbóli összegyűjtése sokakat földhöz vágna. |
Quote:
fogj kezet Lort-al! :D és ma úgy látszik ez az hobbim, de neked is javaslom az értő olvasás elsajátosítását! :D vagy olvass vissza, vagy várd meg Hóhért aki majd szép bicskanyitogató stílusban neked is elmagyarázza a frankót! (remélem Hóhér nem fog veled kivételezni, csak mert volt klánvezére vagy.. :D :D :D ) |
Serg, csak Neked idézem Atit:
Quote:
(és bátran vedd magadra az első sorait is! :D :D ) Quote:
kiváncsian várom a témáról a Serg vs Hóhér szócsatát.. :D |
All times are GMT +1. The time now is 10:13. |