Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Tippek törpe országoknak... Stratégiák törpékkel... (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=167)

vityu 06-15-2010 16:57

Quote:

Originally Posted by szoviet t56 (Post 256062)
te hogy védekezel ellene, csak úgy lehet hogy kevesebb katonát tartasz bennt mint amennyi lehet 30%-os tekinél nem?

Á, 5órán keresztül nem léptem be, és 20-ig lement... Meg az egységben tartott tartalék mindig kiegészíti a helyet :) De egyébként igen, úgy szoktam.

szoviet t56 06-15-2010 17:28

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 256065)
Á, 5órán keresztül nem léptem be, és 20-ig lement... Meg az egységben tartott tartalék mindig kiegészíti a helyet :) De egyébként igen, úgy szoktam.

jaa, akkor te a piacon tartasz íjat meg elitet vagy lovat és ha látod hogy loptak visszatöltöd a katik visszajönnek a piacról ami elfér az marad ami meg nem megy vissza
érdekes

szoviet t56 06-15-2010 17:29

Quote:

Originally Posted by Paliking (Post 256063)
attól függ mennyi a nyers ára. de én pl. csak laki és bányatekit tartok bent olyan helyen, ahol nagyon lopnak. persze ez tanyafreevel meg sok ránézéssel működik, napi 4-5-szörivel nem.

hadi tekit nem?
egy esetleges nem látott támadás vagy pont nem vagy gép előtt?

vityu 06-15-2010 18:19

Quote:

Originally Posted by szoviet t56 (Post 256068)
hadi tekit nem?
egy esetleges nem látott támadás vagy pont nem vagy gép előtt?

akkor az tekerccsel is bemegy...

szoviet t56 06-15-2010 19:08

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 256074)

szerintem számít az a 40% hadi teki

Valezius 06-15-2010 19:22

Quote:

Originally Posted by szoviet t56 (Post 256081)
szerintem számít az a 40% hadi teki

Elég kevesen fognak úgy nekimenni, hogy próbáljuk meg, hátha nem lesz tekije.
Szóval a támadó legtöbbször úgy jön, hogy a teki se védi.
Persze ha hulla jön az pech :)

Princ 06-15-2010 23:41

Quote:

Originally Posted by szoviet t56 (Post 255883)
de várom hogy ki melyiket választaná egy főleg termelős de ha kell visszaütős törpének

Quote:

Originally Posted by szoviet t56 (Post 256055)
termelő személyiséget meg a törpénél sokan elvetették mert így is sokat termel

Második szemnek visszaütős törpénél lenti csoportokban vándort. Egy 'termelős, de ha kell visszaütős' törpe második szemének pedig természetesen gazdálkodót.

Olvastam itt a 'túl sokat termel más fajokhoz képest' érvet, kicsit csodálkoztam. Termelésből nincs olyan hogy sok. Ha a törpénél, ahol 3x többet ad ez a szem mint másnál, nem éri meg beválasztani a gazdálkodót, akkor igazán nem tudom mire való.
Fél éve néztem A-ban fajokat és szemeket a top körül. 19 db egyszemű törpiből 8 tudós volt és 11 gazdálkodó. Igaz kufár akkor még nem volt. (:D)

vityu 06-16-2010 00:14

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 256111)
Olvastam itt a 'túl sokat termel más fajokhoz képest' érvet, kicsit csodálkoztam. Termelésből nincs olyan hogy sok. Ha a törpénél, ahol 3x többet ad ez a szem mint másnál, nem éri meg beválasztani a gazdálkodót, akkor igazán nem tudom mire való.

Megalománia. Időkorlátokon belül törpével így is, úgy is sok pénzt lehet összeszedni. :) Úgy többet, de a tudós nélkül gyengébb az ország, és a tanyákra az is ad plusz 5%-ot, igaz az lopással elvehető.

szoviet t56 06-16-2010 08:02

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 256074)

nem vita szempontjából csak előtte mondtátok hogy hadi tekit nem érdemes bennt tartani mert ha jön támadni akkor így is úgy is bejön, akkor a tudós személyiség nem sokat ér mivel csak laki ás bánya tekit tartatok bennt akkor jobb ha gazdálkodó személyiséget választ az ember
persze ez függ a lopásoktól meg az időtől de, főleg az időtől mivel ha nagyon lopnak az adott szinten akkor csak újrázással tudja változtatni a személyiségét

Redback 06-16-2010 08:35

Quote:

Originally Posted by szoviet t56 (Post 256121)
nem vita szempontjából csak előtte mondtátok hogy hadi tekit nem érdemes bennt tartani mert ha jön támadni akkor így is úgy is bejön, akkor a tudós személyiség nem sokat ér mivel csak laki ás bánya tekit tartatok bennt akkor jobb ha gazdálkodó személyiséget választ az ember
persze ez függ a lopásoktól meg az időtől de, főleg az időtől mivel ha nagyon lopnak az adott szinten akkor csak újrázással tudja változtatni a személyiségét

Meg ugye visszakísérésnél +5% általában jól jön :)

All times are GMT +1. The time now is 23:03.